diman Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 z wieczorka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 pierwszy po spocie ps Stanley czemu Wy zawsze jedziecie autobaną ? już nie mieszkacie na sokolskiej ? z wieczorka siema co tam Dimek kope lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość elvis80 Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 jak było na spocie ??? pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 jak było na spocie ??? pozdro chunia jak zawsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 pierwszy po spocie ps Stanley czemu Wy zawsze jedziecie autobaną ? już nie mieszkacie na sokolskiej ? z wieczorka siema co tam Dimek kope lat a no kopę i jeszcze trochę minie zanim się pojawię troszkę mały mi choruje wiec cza być w domu i do tego jeszcze ta delegacja ale już koniec dzisiaj już w domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 pierwszy po spocie ps Stanley czemu Wy zawsze jedziecie autobaną ? już nie mieszkacie na sokolskiej ? z wieczorka siema co tam Dimek kope lat a no kopę i jeszcze trochę minie zanim się pojawię troszkę mały mi choruje wiec cza być w domu i do tego jeszcze ta delegacja ale już koniec dzisiaj już w domu rodzina najważniejsza...widzisz ja dziś olałem "rodzinę" w naszą 3 rocznicę i wybrałem spota i mam przejebane- śpię w salonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 pierwszy po spocie ps Stanley czemu Wy zawsze jedziecie autobaną ? już nie mieszkacie na sokolskiej ? z wieczorka siema co tam Dimek kope lat a no kopę i jeszcze trochę minie zanim się pojawię troszkę mały mi choruje wiec cza być w domu i do tego jeszcze ta delegacja ale już koniec dzisiaj już w domu rodzina najważniejsza...widzisz ja dziś olałem "rodzinę" w naszą 3 rocznicę i wybrałem spota i mam przejebane- śpię w salonie ale tam masz dużą fajną rogówę będzie ci wygodnie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 dobra nie ma co biadolić psssssyt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 dokładnie idę spać narazie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 dokładnie idę spać narazie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 fajnie było znowu posiedzieć pssyttt i spać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość elvis80 Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 jak było na spocie ??? pozdro chunia jak zawsze dobre dobre heheheh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 fajnie było znowu posiedzieć pssyttt i spać Stan kilka postów wyżej zadałem Tobie pytanie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 bry [br]Dopisany: 17 Maj 2011, 23:07_________________________________________________ fajnie było znowu posiedzieć pssyttt i spać Stan kilka postów wyżej zadałem Tobie pytanie :gwizdanie: wolę wyskoczyć ten kawałek na dwupasmówkę - równa droga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 bry [br]Dopisany: 17 Maj 2011, 23:07_________________________________________________ fajnie było znowu posiedzieć pssyttt i spać Stan kilka postów wyżej zadałem Tobie pytanie :gwizdanie: wolę wyskoczyć ten kawałek na dwupasmówkę - równa droga aha...ale ładni Ci zajechał tym, tym już nie pamiętam czym ale jak włączał kierunkowskaz to migał na zmianę z mijania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 bry [br]Dopisany: 17 Maj 2011, 23:07_________________________________________________ fajnie było znowu posiedzieć pssyttt i spać Stan kilka postów wyżej zadałem Tobie pytanie :gwizdanie: wolę wyskoczyć ten kawałek na dwupasmówkę - równa droga aha...ale ładni Ci zajechał tym, tym już nie pamiętam czym ale jak włączał kierunkowskaz to migał na zmianę z mijania jakiś psikutas a jak ruszałem, to mało brakło i bym zająca zaliczył [br]Dopisany: 17 Maj 2011, 23:14_________________________________________________do jutra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Pierwszy po spocie. I do dziś! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Z rana SPRZEDAM Mojego Nissana Almere !!!! Wersja 3 drzwiowa S. Rok 1997 Przebieg 164 tyś km. Wyposażenie: 2x air bag abs klima manual wspomaganie kierownicy fabryczne delikatnie kubełkowe fotele ciemne szyby hak instalacja gazowa sekwencja Landirenzo Audio - Radio JVC-Głosniki gwizdki i zwrotnice Infinity + Wzmacniacz 4 kanaly Blaupunkt+ Bas JBL Elektryczne lusterka Felgi 16 cali Stan techniczny od strony mechanicznej bez zarzutu wszystko sprawne w 100% doinwestowane, jak cos było wymieniane to na dobrych częściach. Autko jest w jednym miejscu do poprawek lakierniczych ( przytarłem słupek ) koszt max 1000zł dlatego cena ponizej rynkowej. Auto ma przegląd do grudnia 2011. Oto kilka fotek Cena 6500 do negocjacji. Autko bezawaryjne...stary dobry japończyk tel. 698613129 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 no to wio dojebana pogoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanar Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi