OKO Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 no to mamy hit na lato heheh ragga :polew: a najlepsze są te ekspedientki... stasiu ty sponsorowałeś ten jawałek :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 no to mamy hit na lato heheh ragga :polew: a najlepsze są te ekspedientki... stasiu ty sponsorowałeś ten jawałek :?: razem z Kedziorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 witam po robocie w piękną pogodę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
addassko Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 siema ja niestety teraz troche mnie j czasu tutaj spedzam bo mam "mały" zapierdol w robocie milego popoludnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 siema ja niestety teraz troche mnie j czasu tutaj spedzam bo mam "mały" zapierdol w robocie milego popoludnia no to tak jak ja bo mam zapierdol i w robocie i w domu :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seski Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 Wczoraj na sportowo dziś za***any robotą. I na dodatek do roboty idę na noc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seski Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 a ja właśnie lekko skręciłem nogę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 ale biadolicie....jutro piątek :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 ale biadolicie....jutro piątek :gwizdanie: dokładnie i to wolny :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 ale biadolicie....jutro piątek :gwizdanie: dokładnie i to wolny :kox: aż tak dobrze to nie mam ale co tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 Ja już w robocie siedzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 a ja zaczynam mały remont w kuchni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 a ja zaczynam mały remont w kuchni no czas najwyższy ogarnąć chatę na przyjście dzieciątka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 a ja zaczynam mały remont w kuchni no czas najwyższy ogarnąć chatę na przyjście dzieciątka no trzeba, chyba dobra pora na orzeźwiający prysznic i piwko Diman, a jak idzie Ci tatusiowanie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 a ja zaczynam mały remont w kuchni no czas najwyższy ogarnąć chatę na przyjście dzieciątka no trzeba, chyba dobra pora na orzeźwiający prysznic i piwko Diman, a jak idzie Ci tatusiowanie ? no myślę że nie chwaląc się dobrze nie narzekam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 a ja zaczynam mały remont w kuchni no czas najwyższy ogarnąć chatę na przyjście dzieciątka no trzeba, chyba dobra pora na orzeźwiający prysznic i piwko Diman, a jak idzie Ci tatusiowanie ? no myślę że nie chwaląc się dobrze nie narzekam Musielibyśmy zapytać żonki. a ja właśnie lekko skręciłem nogę... Co to znaczy lekko skręcić nogę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 a ja zaczynam mały remont w kuchni no czas najwyższy ogarnąć chatę na przyjście dzieciątka no trzeba, chyba dobra pora na orzeźwiający prysznic i piwko Diman, a jak idzie Ci tatusiowanie ? no myślę że nie chwaląc się dobrze nie narzekam Musielibyśmy zapytać żonki. możesz zapytać nie widzę problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 a ja zaczynam mały remont w kuchni no czas najwyższy ogarnąć chatę na przyjście dzieciątka no trzeba, chyba dobra pora na orzeźwiający prysznic i piwko Diman, a jak idzie Ci tatusiowanie ? no myślę że nie chwaląc się dobrze nie narzekam Musielibyśmy zapytać żonki. możesz zapytać nie widzę problemu Dimcio kiedy wpadniesz wreszcie na spota? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 a ja zaczynam mały remont w kuchni no czas najwyższy ogarnąć chatę na przyjście dzieciątka no trzeba, chyba dobra pora na orzeźwiający prysznic i piwko Diman, a jak idzie Ci tatusiowanie ? no myślę że nie chwaląc się dobrze nie narzekam Musielibyśmy zapytać żonki. możesz zapytać nie widzę problemu Dimcio kiedy wpadniesz wreszcie na spota? jak ogarnę trochę sprawy rodzinne mały ma lekkie problemy muszę to opanować i się na pewno pojawię teraz jeszcze trochę podróżowałem wiec mało czasu ale jak nadarzy się okazja to wpadnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi