Miszka82 Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 też ma eLkę Może Stan zamów sobie eSkę bo jak schudniesz? Basen, bieganie, piłka... browarki... nie jestem ostatnio systematyczny - jeśli chodzi o: basen, bieganie, piłkę.... za to w piciu pewnie nie odpuszczasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 A to ostatnie? :gwizdanie: :gwizdanie: no comment dogadałeś się z Krzysiem ? [br]Dopisany: 19 Maj 2011, 22:53_________________________________________________ też ma eLkę Może Stan zamów sobie eSkę bo jak schudniesz? Basen, bieganie, piłka... browarki... nie jestem ostatnio systematyczny - jeśli chodzi o: basen, bieganie, piłkę.... za to w piciu pewnie nie odpuszczasz natury nie oszukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 A to ostatnie? :gwizdanie: :gwizdanie: no comment dogadałeś się z Krzysiem ? [br]Dopisany: 19 Maj 2011, 22:53_________________________________________________ też ma eLkę Może Stan zamów sobie eSkę bo jak schudniesz? Basen, bieganie, piłka... browarki... nie jestem ostatnio systematyczny - jeśli chodzi o: basen, bieganie, piłkę.... za to w piciu pewnie nie odpuszczasz natury nie oszukasz no nie ps zderzak zmieniasz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 A to ostatnie? :gwizdanie: :gwizdanie: no comment dogadałeś się z Krzysiem ? [br]Dopisany: 19 Maj 2011, 22:53_________________________________________________ też ma eLkę Może Stan zamów sobie eSkę bo jak schudniesz? Basen, bieganie, piłka... browarki... nie jestem ostatnio systematyczny - jeśli chodzi o: basen, bieganie, piłkę.... za to w piciu pewnie nie odpuszczasz natury nie oszukasz no nie ps zderzak zmieniasz ? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 A to ostatnie? :gwizdanie: :gwizdanie: no comment dogadałeś się z Krzysiem ? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 A to ostatnie? :gwizdanie: :gwizdanie: no comment dogadałeś się z Krzysiem ? [br]Dopisany: 19 Maj 2011, 22:53_________________________________________________ też ma eLkę Może Stan zamów sobie eSkę bo jak schudniesz? Basen, bieganie, piłka... browarki... nie jestem ostatnio systematyczny - jeśli chodzi o: basen, bieganie, piłkę.... za to w piciu pewnie nie odpuszczasz natury nie oszukasz no nie ps zderzak zmieniasz ? :gwizdanie: na czarnym i tak h*ja widać no chyba że przydupcusz zderzak z B8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 A to ostatnie? :gwizdanie: :gwizdanie: no comment dogadałeś się z Krzysiem ? [br]Dopisany: 19 Maj 2011, 22:53_________________________________________________ też ma eLkę Może Stan zamów sobie eSkę bo jak schudniesz? Basen, bieganie, piłka... browarki... nie jestem ostatnio systematyczny - jeśli chodzi o: basen, bieganie, piłkę.... za to w piciu pewnie nie odpuszczasz natury nie oszukasz no nie ps zderzak zmieniasz ? :gwizdanie: na czarnym i tak h*ja widać no chyba że przydupcusz zderzak z B8 idzie laminat z Calibry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 A to ostatnie? :gwizdanie: :gwizdanie: no comment dogadałeś się z Krzysiem ? [br]Dopisany: 19 Maj 2011, 22:53_________________________________________________ też ma eLkę Może Stan zamów sobie eSkę bo jak schudniesz? Basen, bieganie, piłka... browarki... nie jestem ostatnio systematyczny - jeśli chodzi o: basen, bieganie, piłkę.... za to w piciu pewnie nie odpuszczasz natury nie oszukasz no nie ps zderzak zmieniasz ? :gwizdanie: na czarnym i tak h*ja widać no chyba że przydupcusz zderzak z B8 idzie laminat z Calibry noo bo myślałem że jakaś c**jniaaaa S czy RS :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 A to ostatnie? :gwizdanie: :gwizdanie: no comment dogadałeś się z Krzysiem ? [br]Dopisany: 19 Maj 2011, 22:53_________________________________________________ też ma eLkę Może Stan zamów sobie eSkę bo jak schudniesz? Basen, bieganie, piłka... browarki... nie jestem ostatnio systematyczny - jeśli chodzi o: basen, bieganie, piłkę.... za to w piciu pewnie nie odpuszczasz natury nie oszukasz no nie ps zderzak zmieniasz ? :gwizdanie: na czarnym i tak h*ja widać no chyba że przydupcusz zderzak z B8 idzie laminat z Calibry noo bo myślałem że jakaś c**jniaaaa S czy RS :gwizdanie: nie chce być jak pół tego forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 A to ostatnie? :gwizdanie: :gwizdanie: no comment dogadałeś się z Krzysiem ? [br]Dopisany: 19 Maj 2011, 22:53_________________________________________________ też ma eLkę Może Stan zamów sobie eSkę bo jak schudniesz? Basen, bieganie, piłka... browarki... nie jestem ostatnio systematyczny - jeśli chodzi o: basen, bieganie, piłkę.... za to w piciu pewnie nie odpuszczasz natury nie oszukasz no nie ps zderzak zmieniasz ? :gwizdanie: na czarnym i tak h*ja widać no chyba że przydupcusz zderzak z B8 idzie laminat z Calibry noo bo myślałem że jakaś c**jniaaaa S czy RS :gwizdanie: nie chce być jak pół tego forum Punto HGT ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 A to ostatnie? :gwizdanie: :gwizdanie: no comment dogadałeś się z Krzysiem ? [br]Dopisany: 19 Maj 2011, 22:53_________________________________________________ też ma eLkę Może Stan zamów sobie eSkę bo jak schudniesz? Basen, bieganie, piłka... browarki... nie jestem ostatnio systematyczny - jeśli chodzi o: basen, bieganie, piłkę.... za to w piciu pewnie nie odpuszczasz natury nie oszukasz no nie ps zderzak zmieniasz ? :gwizdanie: na czarnym i tak h*ja widać no chyba że przydupcusz zderzak z B8 idzie laminat z Calibry noo bo myślałem że jakaś c**jniaaaa S czy RS :gwizdanie: nie chce być jak pół tego forum Punto HGT ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 cisnę w kimke od rana ciężka orka znów [br]Dopisany: 19 Maj 2011, 23:38_________________________________________________aha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 ja też lecę, muszę być punkt 8 w robocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 No to trzymcie się. Ja siedzę w robocie do ósmej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 20 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 a ja zaczynam mały remont w kuchni no czas najwyższy ogarnąć chatę na przyjście dzieciątka no trzeba, chyba dobra pora na orzeźwiający prysznic i piwko Diman, a jak idzie Ci tatusiowanie ? no myślę że nie chwaląc się dobrze nie narzekam Musielibyśmy zapytać żonki. możesz zapytać nie widzę problemu Dimcio kiedy wpadniesz wreszcie na spota? jak ogarnę trochę sprawy rodzinne mały ma lekkie problemy muszę to opanować i się na pewno pojawię teraz jeszcze trochę podróżowałem wiec mało czasu ale jak nadarzy się okazja to wpadnę No czekamy bo kiełbaski zostają zawsze po grillowaniu... Problemy nie wielkie, co? ano myślę, że niewielkie wyjaśni się w przyszłym tygodniu witam z rana a ja zaczynam mały remont w kuchni no czas najwyższy ogarnąć chatę na przyjście dzieciątka no trzeba, chyba dobra pora na orzeźwiający prysznic i piwko Diman, a jak idzie Ci tatusiowanie ? no myślę że nie chwaląc się dobrze nie narzekam kąpiesz małego ? naturalnie, że kąpie nie ma się czego bać główka nad wodą i do dzieła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 20 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 Diman! Ty ranny ptaszku! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 20 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 kurna się nie wyspałem z lekka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 20 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 kurna się nie wyspałem z lekka Ja też nie choć nie było źle biorąc pod uwagę to, że jestem w robocie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 20 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 Diman! Ty ranny ptaszku! he no zrobisz mały nie śpi od 4 to i ja nie śpię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 20 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi