Miszka82 Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 pany pytanie : z kim mogę się zabrać do Zatoru, do Kato dojadę ale muszę auto zostawić mojej bo gdzieś tam jedzie....no i by trzeba było mnie odwieźć do Tychów po Zlocie [br]Dopisany: 23 Maj 2011, 21:56_________________________________________________jebłem moja ma opis na FB : Debowe Pssssssyt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Jak coś możesz lecieć z nami tylko nie wiem czy nie będę leciał tak koło 19 bo moja chyba nie dostanie wolnego :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Jak coś możesz lecieć z nami tylko nie wiem czy nie będę leciał tak koło 19 bo moja chyba nie dostanie wolnego :gwizdanie: będę miał to na uwadze dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Siemka z wieczora! Jadę na rowerek. Do zoba później. daleko masz do monopolowego? Do monopolowego to jeżdżę taxą jak braknie. BTW Jest tu kto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 z wieczora, kuchnia prawie gotowa, pozostało poustawiać meble Mnie raczej jutro na spocie nie będzie, chyba, że się wyrobię Jeśli chcecie robić grila, to ktoś może do mnie po niego podjechać No i kilo wusztu zostało z ostatniego razu :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 z wieczora, kuchnia prawie gotowa, pozostało poustawiać meble Mnie raczej jutro na spocie nie będzie, chyba, że się wyrobię Jeśli chcecie robić grila, to ktoś może do mnie po niego podjechać No i kilo wusztu zostało z ostatniego razu :gwizdanie: jak będę wcześniej w Kato a możliwe, że tak to mogę podjachać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Siemka z wieczora! Jadę na rowerek. Do zoba później. daleko masz do monopolowego? Do monopolowego to jeżdżę taxą jak braknie. BTW Jest tu kto? Akjam, ja tam sprawa z wyborową? dasz radę załatwić jeszcze 2 szt ? [br]Dopisany: 23 Maj 2011, 23:00_________________________________________________ z wieczora, kuchnia prawie gotowa, pozostało poustawiać meble Mnie raczej jutro na spocie nie będzie, chyba, że się wyrobię Jeśli chcecie robić grila, to ktoś może do mnie po niego podjechać No i kilo wusztu zostało z ostatniego razu :gwizdanie: jak będę wcześniej w Kato a możliwe, że tak to mogę podjachać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 z wieczora, kuchnia prawie gotowa, pozostało poustawiać meble Mnie raczej jutro na spocie nie będzie, chyba, że się wyrobię Jeśli chcecie robić grila, to ktoś może do mnie po niego podjechać No i kilo wusztu zostało z ostatniego razu :gwizdanie: jak będę wcześniej w Kato a możliwe, że tak to mogę podjachać to od razu pomozesz meble przeniesc [br]Dopisany: 23 Maj 2011, 23:01_________________________________________________Stasiek to kiedy parapetowka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 z wieczora, kuchnia prawie gotowa, pozostało poustawiać meble Mnie raczej jutro na spocie nie będzie, chyba, że się wyrobię Jeśli chcecie robić grila, to ktoś może do mnie po niego podjechać No i kilo wusztu zostało z ostatniego razu :gwizdanie: Dasz radę Stanley! Meble mogą poczekać. Siemka z wieczora! Jadę na rowerek. Do zoba później. daleko masz do monopolowego? Do monopolowego to jeżdżę taxą jak braknie. BTW Jest tu kto? Akjam, ja tam sprawa z wyborową? dasz radę załatwić jeszcze 2 szt ? Jutro będę wiedział co i jak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 z wieczora, kuchnia prawie gotowa, pozostało poustawiać meble Mnie raczej jutro na spocie nie będzie, chyba, że się wyrobię Jeśli chcecie robić grila, to ktoś może do mnie po niego podjechać No i kilo wusztu zostało z ostatniego razu :gwizdanie: jak będę wcześniej w Kato a możliwe, że tak to mogę podjachać to od razu pomozesz meble przeniesc [br]Dopisany: 23 Maj 2011, 23:01_________________________________________________Stasiek to kiedy parapetowka? przeprowadziłeś się Stan ? właśnie akjam co z wódą ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 z wieczora, kuchnia prawie gotowa, pozostało poustawiać meble Mnie raczej jutro na spocie nie będzie, chyba, że się wyrobię Jeśli chcecie robić grila, to ktoś może do mnie po niego podjechać No i kilo wusztu zostało z ostatniego razu :gwizdanie: jak będę wcześniej w Kato a możliwe, że tak to mogę podjachać to od razu pomozesz meble przeniesc [br]Dopisany: 23 Maj 2011, 23:01_________________________________________________Stasiek to kiedy parapetowka? przeprowadziłeś się Stan ? właśnie akjam co z wódą ? Przepyszna! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 z wieczora, kuchnia prawie gotowa, pozostało poustawiać meble Mnie raczej jutro na spocie nie będzie, chyba, że się wyrobię Jeśli chcecie robić grila, to ktoś może do mnie po niego podjechać No i kilo wusztu zostało z ostatniego razu :gwizdanie: Dasz radę Stanley! Meble mogą poczekać. Siemka z wieczora! Jadę na rowerek. Do zoba później. daleko masz do monopolowego? Do monopolowego to jeżdżę taxą jak braknie. BTW Jest tu kto? Akjam, ja tam sprawa z wyborową? dasz radę załatwić jeszcze 2 szt ? Jutro będę wiedział co i jak. w domu jak u cyganów - jeden burdel :gwizdanie:[br]Dopisany: 23 Maj 2011, 23:05_________________________________________________ z wieczora, kuchnia prawie gotowa, pozostało poustawiać meble Mnie raczej jutro na spocie nie będzie, chyba, że się wyrobię Jeśli chcecie robić grila, to ktoś może do mnie po niego podjechać No i kilo wusztu zostało z ostatniego razu :gwizdanie: jak będę wcześniej w Kato a możliwe, że tak to mogę podjachać to od razu pomozesz meble przeniesc [br]Dopisany: 23 Maj 2011, 23:01_________________________________________________Stasiek to kiedy parapetowka? przeprowadziłeś się Stan ? właśnie akjam co z wódą ? chciałbym, nrazie odświeżam moje mieszkanie Poza tym Miron mi jeszcze kredytu nie załatwił [br]Dopisany: 23 Maj 2011, 23:06_________________________________________________ z wieczora, kuchnia prawie gotowa, pozostało poustawiać meble Mnie raczej jutro na spocie nie będzie, chyba, że się wyrobię Jeśli chcecie robić grila, to ktoś może do mnie po niego podjechać No i kilo wusztu zostało z ostatniego razu :gwizdanie: jak będę wcześniej w Kato a możliwe, że tak to mogę podjachać to od razu pomozesz meble przeniesc [br]Dopisany: 23 Maj 2011, 23:01_________________________________________________Stasiek to kiedy parapetowka? przeprowadziłeś się Stan ? właśnie akjam co z wódą ? Przepyszna! a załatwisz jeszcze dodatkowo 2 szt ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 z wieczora, kuchnia prawie gotowa, pozostało poustawiać meble Mnie raczej jutro na spocie nie będzie, chyba, że się wyrobię Jeśli chcecie robić grila, to ktoś może do mnie po niego podjechać No i kilo wusztu zostało z ostatniego razu :gwizdanie: Dasz radę Stanley! Meble mogą poczekać. Siemka z wieczora! Jadę na rowerek. Do zoba później. daleko masz do monopolowego? Do monopolowego to jeżdżę taxą jak braknie. BTW Jest tu kto? Akjam, ja tam sprawa z wyborową? dasz radę załatwić jeszcze 2 szt ? Jutro będę wiedział co i jak. w domu jak u cyganów - jeden burdel :gwizdanie:[br]Dopisany: 23 Maj 2011, 23:05_________________________________________________ z wieczora, kuchnia prawie gotowa, pozostało poustawiać meble Mnie raczej jutro na spocie nie będzie, chyba, że się wyrobię Jeśli chcecie robić grila, to ktoś może do mnie po niego podjechać No i kilo wusztu zostało z ostatniego razu :gwizdanie: jak będę wcześniej w Kato a możliwe, że tak to mogę podjachać to od razu pomozesz meble przeniesc [br]Dopisany: 23 Maj 2011, 23:01_________________________________________________Stasiek to kiedy parapetowka? przeprowadziłeś się Stan ? właśnie akjam co z wódą ? chciałbym, nrazie odświeżam moje mieszkanie Poza tym Miron mi jeszcze kredytu nie załatwił [br]Dopisany: 23 Maj 2011, 23:06_________________________________________________ z wieczora, kuchnia prawie gotowa, pozostało poustawiać meble Mnie raczej jutro na spocie nie będzie, chyba, że się wyrobię Jeśli chcecie robić grila, to ktoś może do mnie po niego podjechać No i kilo wusztu zostało z ostatniego razu :gwizdanie: jak będę wcześniej w Kato a możliwe, że tak to mogę podjachać to od razu pomozesz meble przeniesc [br]Dopisany: 23 Maj 2011, 23:01_________________________________________________Stasiek to kiedy parapetowka? przeprowadziłeś się Stan ? właśnie akjam co z wódą ? Przepyszna! a załatwisz jeszcze dodatkowo 2 szt ? Jutro będę wiedział czy wogóle będzie a jak będzie to spox, załatwię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 z wieczora, kuchnia prawie gotowa, pozostało poustawiać meble Mnie raczej jutro na spocie nie będzie, chyba, że się wyrobię Jeśli chcecie robić grila, to ktoś może do mnie po niego podjechać No i kilo wusztu zostało z ostatniego razu :gwizdanie: Dasz radę Stanley! Meble mogą poczekać. Siemka z wieczora! Jadę na rowerek. Do zoba później. daleko masz do monopolowego? Do monopolowego to jeżdżę taxą jak braknie. BTW Jest tu kto? Akjam, ja tam sprawa z wyborową? dasz radę załatwić jeszcze 2 szt ? Jutro będę wiedział co i jak. w domu jak u cyganów - jeden burdel :gwizdanie:[br]Dopisany: 23 Maj 2011, 23:05_________________________________________________ z wieczora, kuchnia prawie gotowa, pozostało poustawiać meble Mnie raczej jutro na spocie nie będzie, chyba, że się wyrobię Jeśli chcecie robić grila, to ktoś może do mnie po niego podjechać No i kilo wusztu zostało z ostatniego razu :gwizdanie: jak będę wcześniej w Kato a możliwe, że tak to mogę podjachać to od razu pomozesz meble przeniesc [br]Dopisany: 23 Maj 2011, 23:01_________________________________________________Stasiek to kiedy parapetowka? przeprowadziłeś się Stan ? właśnie akjam co z wódą ? chciałbym, nrazie odświeżam moje mieszkanie Poza tym Miron mi jeszcze kredytu nie załatwił [br]Dopisany: 23 Maj 2011, 23:06_________________________________________________ z wieczora, kuchnia prawie gotowa, pozostało poustawiać meble Mnie raczej jutro na spocie nie będzie, chyba, że się wyrobię Jeśli chcecie robić grila, to ktoś może do mnie po niego podjechać No i kilo wusztu zostało z ostatniego razu :gwizdanie: jak będę wcześniej w Kato a możliwe, że tak to mogę podjachać to od razu pomozesz meble przeniesc [br]Dopisany: 23 Maj 2011, 23:01_________________________________________________Stasiek to kiedy parapetowka? przeprowadziłeś się Stan ? właśnie akjam co z wódą ? Przepyszna! a załatwisz jeszcze dodatkowo 2 szt ? Jutro będę wiedział czy wogóle będzie a jak będzie to spox, załatwię. no ja myślę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 w domu jak u cyganów - jeden burdel :gwizdanie: najswiezsze spyfoto z nowej kuchni u Staska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 w domu jak u cyganów - jeden burdel :gwizdanie: najswiezsze spyfoto z nowej kuchni u Staska :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 w domu jak u cyganów - jeden burdel :gwizdanie: najswiezsze spyfoto z nowej kuchni u Staska To ja przyjadę jutro po tego grilla... :kox: :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 w domu jak u cyganów - jeden burdel :gwizdanie: najswiezsze spyfoto z nowej kuchni u Staska To ja przyjadę jutro po tego grilla... :kox: :kox: po drugiej stronie kuchni jest dupby blat do bzykania.... wróć - do gotowania z takimi paniami :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 w domu jak u cyganów - jeden burdel :gwizdanie: najswiezsze spyfoto z nowej kuchni u Staska To ja przyjadę jutro po tego grilla... :kox: :kox: po drugiej stronie kuchni jest dupby blat do bzykania.... wróć - do gotowania z takimi paniami :gwizdanie: No to może coś jutro u Ciebie upichcimy... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 po drugiej stronie kuchni jest dupby blat do bzykania.... wróć - do gotowania z takimi paniami :gwizdanie: Keżor ja wkońcu projektowal wiec wiedzial co potrzeba zeby bylo dobrze w kuchni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi