stanley Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 dla księży mamy specjalne burgery ( wieśmaki)
piterra Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 guru, znajdziesz sie na tym zdjeciu ? Siebie nie widzę ale wiem kim jest ten w zielonym kim ? Tego nie mogę powiedzieć bo dostanę bana :polew: No i się wydało!!! Ale to od zawsze było wiadomo Guru ja już doniosłem Hugowi że snujesz tu sugestie z tym zdjęciem
Guregoru Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 dla księży mamy specjalne burgery ( wieśmaki) Jak dla księdza to ten koleś jest jakieś 30 lat za stary [br]Dopisany: 07 Styczeń 2010, 22:00_________________________________________________ guru, znajdziesz sie na tym zdjeciu ? Siebie nie widzę ale wiem kim jest ten w zielonym kim ? Tego nie mogę powiedzieć bo dostanę bana :polew: No i się wydało!!! Ale to od zawsze było wiadomo Guru ja już doniosłem Hugowi że snujesz tu sugestie z tym zdjęciem Jakie sugestie
Kędzior Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 dla księży mamy specjalne burgery ( wieśmaki) Max na diecię przecież, niekatujcię chlopaka hehe bo mu aż ślina cieknie :polew:
gracia Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Mój brat którego dobrze znasz, nudy, ciekawość Adam będzie zły
keżor Opublikowano 7 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2010 o k**wa, wieśmak :polew: o hamburger przyszedł żarcik oczywiście
piterra Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Mój brat którego dobrze znasz, nudy, ciekawość Adam będzie zły ooooooo to Adaś nie wie?? a gdzie on teraz jest??
keżor Opublikowano 7 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2010 a to Ty Ania , hehe, co Cie tu sprowadza ?
Kędzior Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Mój brat którego dobrze znasz, nudy, ciekawość Adam będzie zły rodzeństwooooo ? hehehe
gracia Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Keżor ja nie wiedziałam że ty taki chętny na hamburgery jesteś no i na hot dogi!! :polew:
Kędzior Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 a to Ty Ania , hehe, co Cie tu sprowadza ? może zamiłowanie do hamburgerów lub hot-dogów :polew: :polew: żarcik
diman Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Mój brat którego dobrze znasz, nudy, ciekawość Adam będzie zły siemano ania co cie sklonilo zeby tu wejc do tej bandy oszolomow
gracia Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Adam gdzieś polazł a zabronił mi wchodzić na swoje konto!! musiałam zobaczyć filmy z Istebnej, więc jakoś tak samo wyszło, no a jak mnie zauważyliście to co miałam milczeć!! A zgodnie z obietnicą kiedyś może kupię A4, na spotach już byłam: :tongue4:
diman Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 no to kezor jest po tobie bedzie wpirdol
keżor Opublikowano 7 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2010 Keżor ja nie wiedziałam że ty taki chętny na hamburgery jesteś no i na hot dogi!! :polew: skąd ten pomysł , właśni ide sie pomodlić
Rekomendowane odpowiedzi