piterra Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Mój brat którego dobrze znasz, nudy, ciekawość Adam będzie zły siemano ania co cie sklonilo zeby tu wejc do tej bandy oszolomow dżentelmen :gwizdanie: :gwizdanie:
diman Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Keżor ja nie wiedziałam że ty taki chętny na hamburgery jesteś no i na hot dogi!! :polew: skąd ten pomysł , właśni ide sie pomodlić :polew: :polew:
gracia Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 siemano ania co cie sklonilo zeby tu wejc do tej bandy oszolomow Fajna jest ta banda :> Ale spokojnie nie będę tu spędzała tyle czasu ile wy, żebyście mogli sobie porozmawiać o "jedzeniu" :polew:
stanley Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Kędzior ile już wypiłeś ? Ja spadam narzie Panowie i Panie podano do stołu
piterra Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Keżor ja nie wiedziałam że ty taki chętny na hamburgery jesteś no i na hot dogi!! :polew: skąd ten pomysł , właśni ide sie pomodlić ale do czego się będziesz modlił
gracia Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Keżor ja nie wiedziałam że ty taki chętny na hamburgery jesteś no i na hot dogi!! :polew: skąd ten pomysł , właśni ide sie pomodlić Modlić... chyba nie z mojego powodu,
keżor Opublikowano 7 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2010 Keżor ja nie wiedziałam że ty taki chętny na hamburgery jesteś no i na hot dogi!! :polew: skąd ten pomysł , właśni ide sie pomodlić ale do czego się będziesz modlił do kotleta :polew:
Kędzior Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Stanley dziś tylko jednego dżuberka hehe ale za to dwie pomarańczki znowu zjadłem buehhehehe trzym się Stanliii hehe
diman Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Keżor ja nie wiedziałam że ty taki chętny na hamburgery jesteś no i na hot dogi!! :polew: skąd ten pomysł , właśni ide sie pomodlić ale do czego się będziesz modlił do mnie
piterra Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Dobra Znawcy Fast Foodów pomykam przygotować parówę nara
Guregoru Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Dobra Znawcy Fast Foodów pomykam przygotować parówę nara
diman Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Dobra Znawcy Fast Foodów pomykam przygotować parówę nara tej ma przejebane ino sie zonka pojawila i ucieka
keżor Opublikowano 7 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2010 żegnam wszystkich co już odeszli
gracia Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Nie jest tak źle Adam przyjął to spokojnie :gwizdanie: :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Pitek i czasem nie używaj ostrego keczapaaa hehehe
keżor Opublikowano 7 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2010 Nie jest tak źle Adam przyjął to spokojnie :gwizdanie: :gwizdanie: co przyjął ?
diman Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 dobra wy se tu golabeczki gruchajcie a ja spadam spac do jutra
Kędzior Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 co by było przyjemniej :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :polew: :slina:
Guregoru Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 dobra wy se tu golabeczki gruchajcie a ja spadam spac do jutra
Rekomendowane odpowiedzi