Mario22 Opublikowano 31 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 31 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 31 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 po robocie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seski Opublikowano 31 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 stasiu... co z tym kapselkiem :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
addassko Opublikowano 31 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 wrocilem z Szwajcarii - jezioro Genewskie jest przepiekne dzis z rodzinką jade na wycieczke do Konzentrationslager Auschwitz pozniej przez Kęty - Tresną do Wisły na obiadek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 31 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 [br]Dopisany: 31 Maj 2011, 07:59_________________________________________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 31 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 wrocilem z Szwajcarii - jezioro Genewskie jest przepiekne dzis z rodzinką jade na wycieczke do Konzentrationslager Auschwitz pozniej przez Kęty - Tresną do Wisły na obiadek chwalisz się czy żalisz ? [br]Dopisany: 31 Maj 2011, 07:59_________________________________________________ dalej czy znów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 31 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 wrocilem z Szwajcarii - jezioro Genewskie jest przepiekne dzis z rodzinką jade na wycieczke do Konzentrationslager Auschwitz pozniej przez Kęty - Tresną do Wisły na obiadek chwalisz się czy żalisz ? [br]Dopisany: 31 Maj 2011, 07:59_________________________________________________ dalej czy znów czuje się jakoś niewyraźnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 31 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 wrocilem z Szwajcarii - jezioro Genewskie jest przepiekne dzis z rodzinką jade na wycieczke do Konzentrationslager Auschwitz pozniej przez Kęty - Tresną do Wisły na obiadek chwalisz się czy żalisz ? [br]Dopisany: 31 Maj 2011, 07:59_________________________________________________ dalej czy znów czuje się jakoś niewyraźnie no ja na szczęście już dobrze i pracy mi się b.mało zapowiada na dziś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seski Opublikowano 31 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 wrocilem z Szwajcarii - jezioro Genewskie jest przepiekne dzis z rodzinką jade na wycieczke do Konzentrationslager Auschwitz pozniej przez Kęty - Tresną do Wisły na obiadek chwalisz się czy żalisz ? [br]Dopisany: 31 Maj 2011, 07:59_________________________________________________ dalej czy znów czuje się jakoś niewyraźnie Walnij browara to sie lepiej poczujesz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OKO Opublikowano 31 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 wrocilem z Szwajcarii - jezioro Genewskie jest przepiekne dzis z rodzinką jade na wycieczke do Konzentrationslager Auschwitz pozniej przez Kęty - Tresną do Wisły na obiadek chwalisz się czy żalisz ? [br]Dopisany: 31 Maj 2011, 07:59_________________________________________________ dalej czy znów czuje się jakoś niewyraźnie Walnij browara to sie lepiej poczujesz... pifo już wchodzi jak woda niegazowana ... :gwizdanie: polecał bym coś mocniejszego [br]Dopisany: 31 Maj 2011, 10:14_________________________________________________GrubSon- Biba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 31 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 Chyba dzis jednak nie dam rady wpasć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 31 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 Czas na jakiś basenik bo przecież upał k**ewski. Kto dziś na spota zawita? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 31 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 Czas na jakiś basenik bo przecież upał cholerny. Kto dziś na spota zawita? no ja raczej będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 31 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 Czas na jakiś basenik bo przecież upał cholerny. Kto dziś na spota zawita? no ja raczej będę Jedziemy od razu na dolinkę? Tylko może być problem z zakupami na grilla... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 31 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 Czas na jakiś basenik bo przecież upał cholerny. Kto dziś na spota zawita? no ja raczej będę Jedziemy od razu na dolinkę? Tylko może być problem z zakupami na grilla... :gwizdanie: kiełbasa została z Zatoru, więc pozostaje picie i pieczywo :gwizdanie: A czy od razu na dolinę.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 31 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 No to jak została to niech każdy kupi po chlebie i pifku i będzie git. Dobra ja spadam na basen i później w kontakcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 31 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 no ja będę kepucz jest klubowy, a Stan ile tych kiełbach jest ? styknie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 31 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 i po pracy ja jeszcze niewiem czy dzis bede bo cos sie nie czuje za dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 31 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 i po pracy ja jeszcze niewiem czy dzis bede bo cos sie nie czuje za dobrze pier**licie hipolicie...zapewne Twoja ci zabroniła jak zobaczyła co się działo w Zatorze, bo przed mogła tylko przypuszczać teraz już jest pewna co to za ekipa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi