akjam Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 po łykendzie... :gwizdanie: Działo się tu coś ciekawego? SPamu nie nadrabiam.
diman Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 fajrant takiemu to dobrze ty to pożyjesz teraz ino 17*C browarek TV i jest gites [br]Dopisany: 06 Czerwiec 2011, 15:17_________________________________________________ po łykendzie... :gwizdanie: Działo się tu coś ciekawego? SPamu nie nadrabiam. nuda jak zawsze
Miszka82 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 fajrant takiemu to dobrze ty to pożyjesz teraz ino 17*C browarek TV i jest gites [br] dymałem od 7 to do 15 jest 8h czyli dniówka stopni 16 powtarzam po raz kolejny browar nie dziś tv później po łykendzie... :gwizdanie: Działo się tu coś ciekawego? SPamu nie nadrabiam. nudy c**jnia z grzybnią z patatajnią
akjam Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 [...]nuda jak zawsze [...]nudy c**jnia z grzybnią z patatajnią To tak jak u mnie + noga w gipsie. Ale na spota chyba jutro dotrę.
stanley Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 [...]nuda jak zawsze [...]nudy c**jnia z grzybnią z patatajnią To tak jak u mnie + noga w gipsie. Ale na spota chyba jutro dotrę. podczas gry w piłkę? czy kopłeś w coś po pijaku ? :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 [...]nuda jak zawsze [...]nudy c**jnia z grzybnią z patatajnią To tak jak u mnie + noga w gipsie. Ale na spota chyba jutro dotrę. podczas gry w piłkę? czy kopłeś w coś po pijaku ? :gwizdanie: obstawiam to drugie choć pewnie i tak się nie przyzna
akjam Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 [...]nuda jak zawsze [...]nudy c**jnia z grzybnią z patatajnią To tak jak u mnie + noga w gipsie. Ale na spota chyba jutro dotrę. podczas gry w piłkę? czy kopłeś w coś po pijaku ? :gwizdanie: Turniej z okazji święta u mnie na wsi w sobotę... ALe do wczoraj nic nie czułem jeszcze. :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 [...]nuda jak zawsze [...]nudy c**jnia z grzybnią z patatajnią To tak jak u mnie + noga w gipsie. Ale na spota chyba jutro dotrę. podczas gry w piłkę? czy kopłeś w coś po pijaku ? :gwizdanie: Turniej z okazji święta u mnie na wsi w sobotę... ALe do wczoraj nic nie czułem jeszcze. :gwizdanie: co zaczęło boleć jak już wytrzeźwiałeś
akjam Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 [...]nuda jak zawsze [...]nudy c**jnia z grzybnią z patatajnią To tak jak u mnie + noga w gipsie. Ale na spota chyba jutro dotrę. podczas gry w piłkę? czy kopłeś w coś po pijaku ? :gwizdanie: Turniej z okazji święta u mnie na wsi w sobotę... ALe do wczoraj nic nie czułem jeszcze. :gwizdanie: co zaczęło boleć jak już wytrzeźwiałeś No co ty... Bolało już wcześniej.
Miszka82 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Albo sie nie ma. rozmowy na poziomie
Rekomendowane odpowiedzi