stanley Opublikowano 10 Czerwca 2011 Opublikowano 10 Czerwca 2011 przy okazji rezanie zacisku, nabiłem sobie klimę w dobrej cenie
Seski Opublikowano 10 Czerwca 2011 Opublikowano 10 Czerwca 2011 przy okazji rezanie zacisku, nabiłem sobie klimę w dobrej cenie cfaniak
Miszka82 Opublikowano 10 Czerwca 2011 Opublikowano 10 Czerwca 2011 dotarłem na chatę ale doj**ałem wczoraj najpierw City Rock,a później Young Chicks in Pomarańcza Dubble Anal Penetration jak tu się ogarnąć do pracy tego nie wiem, łapy mi się trzęsą kac jak chvj chyba coś zjem aha mecz nawet nawet Musiało być srogo bo nawet w nocy nie miałeś sił się zalogować i coś nabazgrolić. było tak srogo, że nie dotarłem do chaty na noc [br]Dopisany: 10 Czerwiec 2011, 19:27_________________________________________________aha przeżyłem dzień ale padam na pysk
a4sline1,9 Opublikowano 10 Czerwca 2011 Opublikowano 10 Czerwca 2011 panowie gdzie serwisujecie klime ? generalnie chodzi o odgrzybienie, bo capi niemożliwie
Kędzior Opublikowano 10 Czerwca 2011 Opublikowano 10 Czerwca 2011 panowie gdzie serwisujecie klime ? generalnie chodzi o odgrzybienie, bo capi niemożliwie będzin, ul. namiarkowa czy cos takiego dziś czeka mnie trudna rozmowa jak sądzę. Musze jakoś sensownie wytłumaczyć że części do auta są ważniejsze od wspólnych wakacji. Macie jakieś pomysły? powiedz ze pod koniec roku ja zabierzesz w super miejsce i bedzie zadowolona i takie tam ciulstwa moja poki co wierzy :gwizdanie: [br]Dopisany: 10 Czerwiec 2011, 20:42_________________________________________________stas i co bylo z tym zaciskiem czemu tak? starosc? [br]Dopisany: 10 Czerwiec 2011, 20:43_________________________________________________leszcz, na koniec powinien pierdolnac szklana o podloge
a4sline1,9 Opublikowano 10 Czerwca 2011 Opublikowano 10 Czerwca 2011 panowie gdzie serwisujecie klime ? generalnie chodzi o odgrzybienie, bo capi niemożliwie będzin, ul. namiarkowa czy cos takiegodzięki
akjam Opublikowano 10 Czerwca 2011 Opublikowano 10 Czerwca 2011 panowie gdzie serwisujecie klime ? generalnie chodzi o odgrzybienie, bo capi niemożliwie będzin, ul. namiarkowa czy cos takiego Dokładnie tak! Ja robiłem tam raz i wszystko good! Albo ASO - jak jest promocja to na serio można zrobić to w dobrej cenie. Robiłem tam w tamtym roku serwis. To wszystko przez to, że jeździsz tylko do 3000 obrotów... Oj addassko, addassko... Nie znasz chyba historii jazdy Stanleya...
stanley Opublikowano 10 Czerwca 2011 Opublikowano 10 Czerwca 2011 panowie gdzie serwisujecie klime ? generalnie chodzi o odgrzybienie, bo capi niemożliwie będzin, ul. namiarkowa czy cos takiego Dokładnie tak! Ja robiłem tam raz i wszystko good! Albo ASO - jak jest promocja to na serio można zrobić to w dobrej cenie. Robiłem tam w tamtym roku serwis. To wszystko przez to, że jeździsz tylko do 3000 obrotów... Oj addassko, addassko... Nie znasz chyba historii jazdy Stanleya... robiłem w ASO i jeszcze nic nie płaciłem
Kędzior Opublikowano 10 Czerwca 2011 Opublikowano 10 Czerwca 2011 panowie gdzie serwisujecie klime ? generalnie chodzi o odgrzybienie, bo capi niemożliwie będzin, ul. namiarkowa czy cos takiego dzięki jak chcesz to moge ci podeslac nr fona do nich
stanley Opublikowano 10 Czerwca 2011 Opublikowano 10 Czerwca 2011 panowie gdzie serwisujecie klime ? generalnie chodzi o odgrzybienie, bo capi niemożliwie będzin, ul. namiarkowa czy cos takiego dzięki jak chcesz to moge ci podeslac nr fona do nich nie rób go w konia, pewnie mu podasz nr do panienki z odlotów :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 10 Czerwca 2011 Opublikowano 10 Czerwca 2011 panowie gdzie serwisujecie klime ? generalnie chodzi o odgrzybienie, bo capi niemożliwie będzin, ul. namiarkowa czy cos takiego dzięki jak chcesz to moge ci podeslac nr fona do nich nie rób go w konia, pewnie mu podasz nr do panienki z odlotów :gwizdanie: a no wlasnie, musze sie do papaja odezwac
stanley Opublikowano 10 Czerwca 2011 Opublikowano 10 Czerwca 2011 panowie gdzie serwisujecie klime ? generalnie chodzi o odgrzybienie, bo capi niemożliwie będzin, ul. namiarkowa czy cos takiego dzięki jak chcesz to moge ci podeslac nr fona do nich nie rób go w konia, pewnie mu podasz nr do panienki z odlotów :gwizdanie: a no wlasnie, musze sie do papaja odezwac
Kędzior Opublikowano 10 Czerwca 2011 Opublikowano 10 Czerwca 2011 panowie gdzie serwisujecie klime ? generalnie chodzi o odgrzybienie, bo capi niemożliwie będzin, ul. namiarkowa czy cos takiego dzięki jak chcesz to moge ci podeslac nr fona do nich nie rób go w konia, pewnie mu podasz nr do panienki z odlotów :gwizdanie: a no wlasnie, musze sie do papaja odezwac to co robimy papajowi taki zarcik? :gwizdanie:
stanley Opublikowano 10 Czerwca 2011 Opublikowano 10 Czerwca 2011 panowie gdzie serwisujecie klime ? generalnie chodzi o odgrzybienie, bo capi niemożliwie będzin, ul. namiarkowa czy cos takiego dzięki jak chcesz to moge ci podeslac nr fona do nich nie rób go w konia, pewnie mu podasz nr do panienki z odlotów :gwizdanie: a no wlasnie, musze sie do papaja odezwac to co robimy papajowi taki zarcik? :gwizdanie: już chyba nie łyknie
Kędzior Opublikowano 10 Czerwca 2011 Opublikowano 10 Czerwca 2011 już chyba nie łyknie a powiedziales mu prawde?
stanley Opublikowano 10 Czerwca 2011 Opublikowano 10 Czerwca 2011 już chyba nie łyknie a powiedziales mu prawde? nie pamiętam, co się z nim widzę, to pijemy :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 10 Czerwca 2011 Opublikowano 10 Czerwca 2011 już chyba nie łyknie a powiedziales mu prawde? nie pamiętam, co się z nim widzę, to pijemy :gwizdanie: napisz do niego, czy nadal chce nr do magdy czy jakie mu imie podalismy?
Miszka82 Opublikowano 10 Czerwca 2011 Opublikowano 10 Czerwca 2011 z wieczora ale ciężki dzień i dobranoc
Kędzior Opublikowano 10 Czerwca 2011 Opublikowano 10 Czerwca 2011 z wieczora ale ciężki dzień i dobranoc klinuj ciulu klinuj
stanley Opublikowano 10 Czerwca 2011 Opublikowano 10 Czerwca 2011 z wieczora ale ciężki dzień i dobranoc chyba musiałeś tap wpierdl id Uli dostać :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi