Miszka82 Opublikowano 20 Czerwca 2011 Opublikowano 20 Czerwca 2011 http://film.wp.pl/idGallery,8493,idPhoto,276590,galeria.html?ticaid=1c856 ja przed chwilą widziałem artykuł , że nie zginął , że zginął jakiś podobny do niego i ten tego nie dementował i miał z tego radoche nawet rodzinie nic nie powiedział ;] myśle , że to reklama jakiegoś nowego jackassa to już kurde sam nie wiem, bo gdzieś też czytałem, że jednak zginął [br]Dopisany: 20 Czerwiec 2011, 22:36_________________________________________________ http://film.wp.pl/idGallery,8493,idPhoto,276590,galeria.html?ticaid=1c856 ja przed chwilą widziałem artykuł , że nie zginął , że zginął jakiś podobny do niego i ten tego nie dementował i miał z tego radoche nawet rodzinie nic nie powiedział ;] myśle , że to reklama jakiegoś nowego jackassa nom oby bo kolo jest wporzo no tylko ma zjebany ryj - podobny do Twojego
Pucek Opublikowano 20 Czerwca 2011 Opublikowano 20 Czerwca 2011 obawiam się że jelenia nie znajdziesz, ale pożyczyłem A-rkowi dokładkę z zderzaka przedliftowego i nie pasowała mu do polifta
Bulczas Opublikowano 20 Czerwca 2011 Opublikowano 20 Czerwca 2011 obawiam się że jelenia nie znajdziesz, ale pożyczyłem A-rkowi dokładkę z zderzaka przedliftowego i nie pasowała mu do polifta k**wa k**wa k**wa i tak jakoś to sam sprawdzę. A zderzaków z dokładką pod spryski jak na lekarstwo
Bulczas Opublikowano 20 Czerwca 2011 Opublikowano 20 Czerwca 2011 sprzedam Ci mój za 800 zł jak chcesz Potrzebuje tylko zderzak plus dokładkę reszta już leży i czeka. A całą belkę plus całe spryski z mocowanie wyrwałem za grosze
keżor Opublikowano 20 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 20 Czerwca 2011 obawiam się że jelenia nie znajdziesz, ale pożyczyłem A-rkowi dokładkę z zderzaka przedliftowego i nie pasowała mu do polifta ku*** ku*** ku*** i tak jakoś to sam sprawdzę. A zderzaków z dokładką pod spryski jak na lekarstwo jak wygląda dokładka pod spryski ?
stanley Opublikowano 20 Czerwca 2011 Opublikowano 20 Czerwca 2011 sprzedam Ci mój za 800 zł jak chcesz ja moge taniej, za 799zł
Bulczas Opublikowano 20 Czerwca 2011 Opublikowano 20 Czerwca 2011 obawiam się że jelenia nie znajdziesz, ale pożyczyłem A-rkowi dokładkę z zderzaka przedliftowego i nie pasowała mu do polifta ku*** ku*** ku*** i tak jakoś to sam sprawdzę. A zderzaków z dokładką pod spryski jak na lekarstwo jak wygląda dokładka pod spryski ? nie widziałeś takiej :polew:
keżor Opublikowano 20 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 20 Czerwca 2011 wiecie , że już mamy 20% z 22000 stron Max sie może powoli szykować
Bulczas Opublikowano 20 Czerwca 2011 Opublikowano 20 Czerwca 2011 wiecie , że już mamy 20% z 22000 stron Max sie może powoli szykować jeszcze tylko 4 lata czyli może dożyje
stanley Opublikowano 20 Czerwca 2011 Opublikowano 20 Czerwca 2011 wiecie , że już mamy 20% z 22000 stron Max sie może powoli szykować
Kędzior Opublikowano 20 Czerwca 2011 Opublikowano 20 Czerwca 2011 wiecie , że już mamy 20% z 22000 stron Max sie może powoli szykować :naughty: ja sie juz doczekac niemoge
akjam Opublikowano 21 Czerwca 2011 Opublikowano 21 Czerwca 2011 Ja chyba dzisiaj nie dotrę bo auto mam na klockach! Przy wymianie wahaczy okazało się, że śruba na zwrotnicy, która "trzyma" górne wahacze jest zapieczona na amen!!!!! Muszę kupić zwrotnicę i dziś się z tym chyba nie uporam. Stanley sprawdź mi proszę ile kosztuje zwrotnica na lewą stronę (kierowcy) w ASO? :gwizdanie:
addassko Opublikowano 21 Czerwca 2011 Opublikowano 21 Czerwca 2011 mnie dzisia tez nie bedzie bo ide na noc... akjam niestety nie zakupilem tych led`ow na plytce bo nie bylo - sa krotsze... jak cos znajde zakupie nam stanley jak sytuacja w pracy ??!!
Rekomendowane odpowiedzi