akjam Opublikowano 6 Lipca 2011 Opublikowano 6 Lipca 2011 To wpadnij na spota z tym rumem. A co do płytki to właśnie odpal tą jaką dostałeś. Jaki kabel masz? Jak coś zostanie to wezmę Kabelek mam najtańszy od od Viakena nie chciałem umoczyć bo się na tym nie znam http://allegro.pl/najlepszy-najtanszy-vag-usb-kkl-line-we-wtyku-obd-i1686623788.html To nie wiem czy teraz nie umoczyłeś. U Nas jest pewniej i lepszy sprzęt! Nie wiem czy nie za późno bo kumpel teraz zamawiał VCDS912 taki jak mam teraz i bankowo ogarnia sprzęt!
hubtychy Opublikowano 6 Lipca 2011 Opublikowano 6 Lipca 2011 Zobaczymy,może ten mój coś ogarnie,a jak nie to poszukam coś innego.Z komputerem mogę zrobić praktycznie wszystko ale jeszcze nigdy nie łączyłem kompa z samochodem.
akjam Opublikowano 6 Lipca 2011 Opublikowano 6 Lipca 2011 Zobaczymy,może ten mój coś ogarnie,a jak nie to poszukam coś innego.Z komputerem mogę zrobić praktycznie wszystko ale jeszcze nigdy nie łączyłem kompa z samochodem. Nic trudnego. Dobra spadam trochę pobiegać i później na meczyk bo dziś Liga Światowa i mecz z Bułgarią.
hubtychy Opublikowano 6 Lipca 2011 Opublikowano 6 Lipca 2011 Jutro po pracy biorę lapka,kabel i posiedzę w samochodzie.Dobrze że parking blisko bloku to i neta jeszcze złapię jak by trzeba było coś ściągnąć.
Miszka82 Opublikowano 6 Lipca 2011 Opublikowano 6 Lipca 2011 Paweł mogłeś przynajmniej zadzownic... kto to jest kierwa Paweł ?
stanley Opublikowano 6 Lipca 2011 Opublikowano 6 Lipca 2011 Paweł mogłeś przynajmniej zadzownic... kto to jest kierwa Paweł ?
Miszka82 Opublikowano 6 Lipca 2011 Opublikowano 6 Lipca 2011 Paweł mogłeś przynajmniej zadzownic... kto to jest kierwa Paweł ?
stanley Opublikowano 6 Lipca 2011 Opublikowano 6 Lipca 2011 Paweł mogłeś przynajmniej zadzownic... kto to jest kierwa Paweł ? co się curva dziwisz, ja też nie wiem
Miszka82 Opublikowano 6 Lipca 2011 Opublikowano 6 Lipca 2011 Paweł mogłeś przynajmniej zadzownic... kto to jest kierwa Paweł ? co się curva dziwisz, ja też nie wiem Who tha f*ck is Paweł ?
Kędzior Opublikowano 6 Lipca 2011 Opublikowano 6 Lipca 2011 po robocie [br]Dopisany: 06 Lipiec 2011, 21:11_________________________________________________ Who tha f*ck is Paweł ? cos w tym stylu
Kędzior Opublikowano 6 Lipca 2011 Opublikowano 6 Lipca 2011 ja dzis bede nadrabial zaleglosci z wczorajszego miedzy narodowego dnia
Miszka82 Opublikowano 6 Lipca 2011 Opublikowano 6 Lipca 2011 ja dzis bede nadrabial zaleglosci z wczorajszego miedzy narodowego dnia mieszkańcy Sosnowca mieli wczoraj międzynarodowy dzień onanisty [br]Dopisany: 06 Lipiec 2011, 21:26_________________________________________________ nikaa ? widzę Cię ja nawet mogę podjechać
hubtychy Opublikowano 6 Lipca 2011 Opublikowano 6 Lipca 2011 [br]Dopisany: 06 Lipiec 2011, 21:26_________________________________________________ nikaa ? widzę Cię ja nawet mogę podjechać Ja Ci podjadę :polew: :polew: chyba do mnie :polew:
Rekomendowane odpowiedzi