akjam Opublikowano 12 Lipca 2011 Opublikowano 12 Lipca 2011 spocik i grylll ja chyba odpadnę z grylla bom się nażarł jak świnia diman z familią będziesz ? Apetycik i tak pewnie będzie... :gwizdanie: Do zoba! :gwizdanie: P.S. Tolek jak będziesz to zabierz kompa a ja wezmę kabel bo mój komp gdzieś zaginął... :gwizdanie:
spknet Opublikowano 12 Lipca 2011 Opublikowano 12 Lipca 2011 Witam dzis bede pierwszy raz na spicie na 3 stawach powiedzcie dużo ludzi przyjeżdża? gdzie dokładnie dziś będziecie ?
diman Opublikowano 12 Lipca 2011 Opublikowano 12 Lipca 2011 Witam dzis bede pierwszy raz na spicie na 3 stawach powiedzcie dużo ludzi przyjeżdża? gdzie dokładnie dziś będziecie ? ludzi przybywa dużo lecz w zależności od dnia raz lepiej raz gorzej ale ogólnie dużo a spotykamy się pod GO-Sportem nie ma bata żebyś nie zauważył chyba że podjedziesz później to będziemy na dolinie na grillu wiec wpadaj zapraszamy [br]Dopisany: 12 Lipiec 2011, 18:03_________________________________________________dobra to ja już spadam do zoba
addassko Opublikowano 12 Lipca 2011 Opublikowano 12 Lipca 2011 siema chlory ja do rana w pracy wiec mnei nei bedzie -no cieszycie sie co?! takze zycze udanego spota i pysznej kiełbachy z grill`a :)
tolek85 Opublikowano 12 Lipca 2011 Opublikowano 12 Lipca 2011 spoko, to ja przez tysiąclecie muszę zawinąć, bo w robocie głupi zostawiłem go mogę się trochę spóźnić, bo właśnie wstałem
addassko Opublikowano 12 Lipca 2011 Opublikowano 12 Lipca 2011 spoko, to ja przez tysiąclecie muszę zawinąć, bo w robocie głupi zostawiłem go mogę się trochę spóźnić, bo właśnie wstałem tolek dowiedz sie o wiadomej sprawie co i jak i pozdrow ta menda akjam`a
Kędzior Opublikowano 12 Lipca 2011 Opublikowano 12 Lipca 2011 po krotkiej przerwie :gwizdanie: czuje sie dzisiaj troszke niewyraznie wiec odpuszczam spota [br]Dopisany: 12 Lipiec 2011, 19:04_________________________________________________ Miszka, a jaki motor Cię interesuje? no tak jak Akjam napisał 2- kołowy Kawałsuki z 750 lub z 1000 mnie sie ten podoba i jeszcze w tym kolorze
Kędzior Opublikowano 12 Lipca 2011 Opublikowano 12 Lipca 2011 ja raczej nie dojadę, mam gości mamusia?
hubtychy Opublikowano 12 Lipca 2011 Opublikowano 12 Lipca 2011 Cholera jak nie urok to sraczka Kapcia złapałem nawet nie wiem jak W bagażniku też kapeć leży miałem to ogarnąć już dawno ale zawsze coś wypadło. Wulkanizatorzy już pozamykani więc poratowałem się kołem zapasowym w spraju może jakoś doturlam się na noc do roboty a z rana trzeba będzie połatać laćki. Ja chyba nie dotrę na tego spota nigdy zawsze coś wyskoczy
Gość elvis80 Opublikowano 12 Lipca 2011 Opublikowano 12 Lipca 2011 żona w szpitalu więc mnie nie będzie niestety ... ;/
stanley Opublikowano 12 Lipca 2011 Opublikowano 12 Lipca 2011 ja raczej nie dojadę, mam gości mamusia? mamusia i tatuś :gwizdanie:
stanley Opublikowano 12 Lipca 2011 Opublikowano 12 Lipca 2011 widzę, że niektórzy wybierają się na ogólnopolski ( hubtychy + Monika + Emilia) szkoda, że w tym roku mało osób ze Śląska jedzie
nikaa Opublikowano 12 Lipca 2011 Opublikowano 12 Lipca 2011 widzę, że niektórzy wybierają się na ogólnopolski ( hubtychy + Monika + Emilia) szkoda, że w tym roku mało osób ze Śląska jedzie Ano jedziemy jedziemy No szkoda że tak mało osób jedzie ale co tam może następnym razem więcej będzie
stanley Opublikowano 12 Lipca 2011 Opublikowano 12 Lipca 2011 widzę, że niektórzy wybierają się na ogólnopolski ( hubtychy + Monika + Emilia) szkoda, że w tym roku mało osób ze Śląska jedzie Ano jedziemy jedziemy No szkoda że tak mało osób jedzie ale co tam może następnym razem więcej będzie na zimowy, do Bukowiny jedzie od nas sporo osób
nikaa Opublikowano 12 Lipca 2011 Opublikowano 12 Lipca 2011 widzę, że niektórzy wybierają się na ogólnopolski ( hubtychy + Monika + Emilia) szkoda, że w tym roku mało osób ze Śląska jedzie Ano jedziemy jedziemy No szkoda że tak mało osób jedzie ale co tam może następnym razem więcej będzie na zimowy, do Bukowiny jedzie od nas sporo osób zobaczymy może się też zabierzemy :> to zależy w jakim terminie wypadnie zimowy
stanley Opublikowano 12 Lipca 2011 Opublikowano 12 Lipca 2011 widzę, że niektórzy wybierają się na ogólnopolski ( hubtychy + Monika + Emilia) szkoda, że w tym roku mało osób ze Śląska jedzie Ano jedziemy jedziemy No szkoda że tak mało osób jedzie ale co tam może następnym razem więcej będzie na zimowy, do Bukowiny jedzie od nas sporo osób zobaczymy może się też zabierzemy :> to zależy w jakim terminie wypadnie zimowy pod koniec marca
nikaa Opublikowano 12 Lipca 2011 Opublikowano 12 Lipca 2011 widzę, że niektórzy wybierają się na ogólnopolski ( hubtychy + Monika + Emilia) szkoda, że w tym roku mało osób ze Śląska jedzie Ano jedziemy jedziemy No szkoda że tak mało osób jedzie ale co tam może następnym razem więcej będzie na zimowy, do Bukowiny jedzie od nas sporo osób zobaczymy może się też zabierzemy :> to zależy w jakim terminie wypadnie zimowy pod koniec marca zawsze w tym terminie ??
Rekomendowane odpowiedzi