talib1990 Opublikowano 13 Lipca 2011 Opublikowano 13 Lipca 2011 Akjam byłem na spocie :decayed: nie kłame nic a nic... ale jakieś 5 minut.. taka praca niestety.. a teraz jeszcze na prawo jazdy chodze ...masakra.. sypiam 4 h dziennie No chyba, że 5 minut ale zawsze coś. :naughty: Jakie prawko robisz? Co do spania to ciulaty towar skoro się kładziesz wogóle spać. C + kwalifikacje wstępną + kurs na przewóz rzeczy i może ADR'y .. a co do towaru to o której mówicie :decayed:
akjam Opublikowano 13 Lipca 2011 Opublikowano 13 Lipca 2011 Siemka z wieczora! Byłem pograć w piłkę po kontuzji i jestem wyebany jak chooj po długiej przerwie!
nikaa Opublikowano 13 Lipca 2011 Opublikowano 13 Lipca 2011 Siemka z wieczora! Byłem pograć w piłkę po kontuzji i jestem wyebany jak chooj po długiej przerwie! a jutro zakwasy
akjam Opublikowano 13 Lipca 2011 Opublikowano 13 Lipca 2011 Siemka z wieczora! Byłem pograć w piłkę po kontuzji i jestem wyebany jak chooj po długiej przerwie! a jutro zakwasy Nic z tego. Była zaprawa na basenie. Co tu wszyscy śpią? :gwizdanie:
nikaa Opublikowano 13 Lipca 2011 Opublikowano 13 Lipca 2011 Siemka z wieczora! Byłem pograć w piłkę po kontuzji i jestem wyebany jak chooj po długiej przerwie! a jutro zakwasy Nic z tego. Była zaprawa na basenie. Co tu wszyscy śpią? :gwizdanie: a no to chyba że tak też się tak zastanawiam czy już wszyscy śpią
Kanar Opublikowano 13 Lipca 2011 Opublikowano 13 Lipca 2011 niee w końcu wyrwałem się z objęć allegro :gwizdanie: to jest choroba
nikaa Opublikowano 13 Lipca 2011 Opublikowano 13 Lipca 2011 niee w końcu wyrwałem się z objęć allegro :gwizdanie: to jest choroba no jak większość stron tego typu
Kanar Opublikowano 13 Lipca 2011 Opublikowano 13 Lipca 2011 najgorsze jest to że wpadam w pętle ing- allegro.. z jednej strony mnie przekierowuje na drugą, a jak uda mi sie to pozamykać to trafiam na na a4-klub.pl do działu giełda Diman ten Twój smic jest większy niż w b5?
Kanar Opublikowano 13 Lipca 2011 Opublikowano 13 Lipca 2011 nie no po to jest kasa żeby ją wydawać przecież zmiana tematu nie wiesz jak sie przedstawia pogoda na jutro? bo jak będzie tak jak dziś to masakra a ja musze jutro iść na siłownie i rozebrać wycieraczki w oplu i audi
nikaa Opublikowano 13 Lipca 2011 Opublikowano 13 Lipca 2011 z tego co mi pokazuje na lapku to burze a na ile się to sprawdzi to któż wie _________________________________________________ na innych portalach też burza
nikaa Opublikowano 13 Lipca 2011 Opublikowano 13 Lipca 2011 jak się sprawdzi to na bank. Oby nie bo trzeba jakiś spacerek z córą zaliczyć
Kanar Opublikowano 13 Lipca 2011 Opublikowano 13 Lipca 2011 no chyba pora spać bo jutro kolejny długi dzień dobranoc
Rekomendowane odpowiedzi