Adrenalina Opublikowano 14 Lipca 2011 Opublikowano 14 Lipca 2011 ja też wolę słoneczko, ale taki kilkudniowy upał mnie męczy zwłaszcza gdy nie można poleżeć na kocyku nad wodą
Miszka82 Opublikowano 14 Lipca 2011 Opublikowano 14 Lipca 2011 dziś szybka piłka jeszcze tylko piątek.....ale mam Meksyk jutro w robocie sobota - wóda niedziela chill out (z 7 browarów )
hubtychy Opublikowano 14 Lipca 2011 Opublikowano 14 Lipca 2011 Słoneczko,jakaś woda do pomoczenia się no i obowiązkowo zimne piwko :> Do urlopu jeszcze ponad dwa tygodnie
Adrenalina Opublikowano 14 Lipca 2011 Opublikowano 14 Lipca 2011 dziś szybka piłka jeszcze tylko piątek.....ale mam Meksyk jutro w robocie sobota - wóda niedziela chill out (z 7 browarów ) czyli klasyczny weekend się zapowiada Słoneczko,jakaś woda do pomoczenia się no i obowiązkowo zimne piwko :> zimne piffffko :slina:
hubtychy Opublikowano 14 Lipca 2011 Opublikowano 14 Lipca 2011 dziś szybka piłka jeszcze tylko piątek.....ale mam Meksyk jutro w robocie sobota - wóda niedziela chill out (z 7 browarów ) Ja w weekend na roczek do chrześniaka idę więc początek będzie grzeczny :gwizdanie: a później to kto to wie co będzie Słoneczko,jakaś woda do pomoczenia się no i obowiązkowo zimne piwko :> zimne piffffko :slina: No chyba masz gdzieś blisko jakiś dobry lokalik lub choćby sklep gdzie można się zaopatrzyć w odpowiedni trunek
Kędzior Opublikowano 14 Lipca 2011 Opublikowano 14 Lipca 2011 przydało by się żeby porządnie rąbnęło, bo przez ten upał czuję się jak wymuldana landrynka :gwizdanie: wlacz klimatyzator i nienarzekaj
Adrenalina Opublikowano 14 Lipca 2011 Opublikowano 14 Lipca 2011 No chyba masz gdzieś blisko jakiś dobry lokalik lub choćby sklep gdzie można się zaopatrzyć w odpowiedni trunek ehhh, gdyby to było takie proste ... :gwizdanie: przydało by się żeby porządnie rąbnęło, bo przez ten upał czuję się jak wymuldana landrynka :gwizdanie: wlacz klimatyzator i nienarzekaj nie mądruj
hubtychy Opublikowano 14 Lipca 2011 Opublikowano 14 Lipca 2011 No chyba masz gdzieś blisko jakiś dobry lokalik lub choćby sklep gdzie można się zaopatrzyć w odpowiedni trunek ehhh, gdyby to było takie proste ... :gwizdanie: Dla chcącego nic trudnego.
Adrenalina Opublikowano 14 Lipca 2011 Opublikowano 14 Lipca 2011 No chyba masz gdzieś blisko jakiś dobry lokalik lub choćby sklep gdzie można się zaopatrzyć w odpowiedni trunek ehhh, gdyby to było takie proste ... :gwizdanie: Dla chcącego nic trudnego. ale dla ciężarnej owszem
Miszka82 Opublikowano 14 Lipca 2011 Opublikowano 14 Lipca 2011 No chyba masz gdzieś blisko jakiś dobry lokalik lub choćby sklep gdzie można się zaopatrzyć w odpowiedni trunek ehhh, gdyby to było takie proste ... :gwizdanie: Dla chcącego nic trudnego. ale dla ciężarnej owszem :polew: :polew:
Kędzior Opublikowano 14 Lipca 2011 Opublikowano 14 Lipca 2011 A tam wódka z redbullem już mi się przepiła Kociołek Panoramiksa to jest dopiero czad :gwizdanie: masakra :sick3:
Adrenalina Opublikowano 14 Lipca 2011 Opublikowano 14 Lipca 2011 No chyba masz gdzieś blisko jakiś dobry lokalik lub choćby sklep gdzie można się zaopatrzyć w odpowiedni trunek ehhh, gdyby to było takie proste ... :gwizdanie: Dla chcącego nic trudnego. ale dla ciężarnej owszem :polew: :polew: a Ty co taki uhahany, hę? nie ma się co śmiać z ludzi na odwyku
Kędzior Opublikowano 14 Lipca 2011 Opublikowano 14 Lipca 2011 No chyba masz gdzieś blisko jakiś dobry lokalik lub choćby sklep gdzie można się zaopatrzyć w odpowiedni trunek ehhh, gdyby to było takie proste ... :gwizdanie: Dla chcącego nic trudnego. ale dla ciężarnej owszem Stasiek jest ciezarny i sobie jakos radzi :decayed: :gwizdanie: nie mądruj tosz to najlepiej mi wychodzi [br]Dopisany: 14 Lipiec 2011, 15:20_________________________________________________ :polew: :polew: piles/brales/paliles cos juz dzisiaj?
hubtychy Opublikowano 14 Lipca 2011 Opublikowano 14 Lipca 2011 No chyba masz gdzieś blisko jakiś dobry lokalik lub choćby sklep gdzie można się zaopatrzyć w odpowiedni trunek ehhh, gdyby to było takie proste ... :gwizdanie: Dla chcącego nic trudnego. ale dla ciężarnej owszem A no to faktycznie masz problem i musisz obejść się smakiem. A tak przy okazji to gratuluję
Kędzior Opublikowano 14 Lipca 2011 Opublikowano 14 Lipca 2011 ale dla ciężarnej owszem A no to faktycznie masz problem i musisz obejść się smakiem. A tak przy okazji to gratuluję dziekujeee :decayed: :polew:
Miszka82 Opublikowano 14 Lipca 2011 Opublikowano 14 Lipca 2011 oddałem dziś Corolle i przyjąłem Focusa Tdci, niestety 1.6 90 PS ale i tak tnie jak przecinak Diesel Rulezzzzzzzzzzzz
Adrenalina Opublikowano 14 Lipca 2011 Opublikowano 14 Lipca 2011 Stasiek ma przewlekłą ciążę i alko mu nie szkodzi
Miszka82 Opublikowano 14 Lipca 2011 Opublikowano 14 Lipca 2011 ale dla ciężarnej owszem A no to faktycznie masz problem i musisz obejść się smakiem. A tak przy okazji to gratuluję dziekujeee :decayed: :polew: a jednak
Adrenalina Opublikowano 14 Lipca 2011 Opublikowano 14 Lipca 2011 No chyba masz gdzieś blisko jakiś dobry lokalik lub choćby sklep gdzie można się zaopatrzyć w odpowiedni trunek ehhh, gdyby to było takie proste ... :gwizdanie: Dla chcącego nic trudnego. ale dla ciężarnej owszem A no to faktycznie masz problem i musisz obejść się smakiem. A tak przy okazji to gratuluję pogratulujesz za jakiś tydzień jak wszystko pójdzie zgodnie z planem
Kędzior Opublikowano 14 Lipca 2011 Opublikowano 14 Lipca 2011 oddałem dziś Corolle i przyjąłem Focusa Tdci, niestety 1.6 90 PS ale i tak tnie jak przecinak Diesel Rulezzzzzzzzzzzz na stale juz fokus?
Rekomendowane odpowiedzi