stanley Opublikowano 19 Lipca 2011 Opublikowano 19 Lipca 2011 kurcze, poważnie? mnie sie dużo bardziej te ozty podobają.... OZty są fajne, ale na B7 lepiej wygląda Avus. Auto wygląda bardziej masywnie
Miszka82 Opublikowano 19 Lipca 2011 Opublikowano 19 Lipca 2011 kurcze, poważnie? mnie sie dużo bardziej te ozty podobają.... to p kiego grzyba się pytasz avusy ładniejsze [br]Dopisany: 19 Lipiec 2011, 17:54_________________________________________________wróciłem dziś 400km siekłem ale mnie plecy nadupcają, a to jeszcze nie koniec pracy na dziś..............
Kędzior Opublikowano 19 Lipca 2011 Opublikowano 19 Lipca 2011 Siemian bierz te ktore ci sie bardziej podobaja, mi osobiscie avusy jesli mozesz napisz na PW koszt oklejenia auta :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 19 Lipca 2011 Opublikowano 19 Lipca 2011 Siemian bierz te ktore ci sie bardziej podobaja, mi osobiscie avusy jesli mozesz napisz na PW koszt oklejenia auta :gwizdanie: po chvj i tak swojego nie okleisz była kiedyś CRX del sol w TVN Turbo to gość mówił, że ok 3500PLN ale może siemian sam obklejał (zobaczymy po dzisiejszym deszczu czy wrzuci foty z odchodzącymi płatami)
Kędzior Opublikowano 19 Lipca 2011 Opublikowano 19 Lipca 2011 (zobaczymy po dzisiejszym deszczu czy wrzuci foty z odchodzącymi płatami) tez jestem ciekaw ile ona przetrzyma a tak pozatym to wez sie do roboty!
Miszka82 Opublikowano 19 Lipca 2011 Opublikowano 19 Lipca 2011 (zobaczymy po dzisiejszym deszczu czy wrzuci foty z odchodzącymi płatami) tez jestem ciekaw ile ona przetrzyma a tak pozatym to wez sie do roboty! no właśnie się biorę YO
diman Opublikowano 19 Lipca 2011 Opublikowano 19 Lipca 2011 I Kto dziś będzie? ja co prawda juz od godzinki po robocie ale nie dam rady podjechac :gwizdanie: Eeee tam... Dwiesta kunia to dasz radę! :naughty: :naughty: jestem firmowym wiec choćby nawet to nie dam rady gdybym był swoim to na pewno bym podjechał
Seski Opublikowano 19 Lipca 2011 Opublikowano 19 Lipca 2011 Siemian bierz te ktore ci sie bardziej podobaja, mi osobiscie avusy jesli mozesz napisz na PW koszt oklejenia auta :gwizdanie: po chvj i tak swojego nie okleisz była kiedyś CRX del sol w TVN Turbo to gość mówił, że ok 3500PLN ale może siemian sam obklejał (zobaczymy po dzisiejszym deszczu czy wrzuci foty z odchodzącymi płatami) w s-c na zagórzu (mec) jest myjnia tam często stoi b6 oklejone całe w carbon... całkiem nice
stanley Opublikowano 19 Lipca 2011 Opublikowano 19 Lipca 2011 po spocie dymila mi jak odjezdzalem? przecież diesel kopci
Kędzior Opublikowano 19 Lipca 2011 Opublikowano 19 Lipca 2011 po spocie dymila mi jak odjezdzalem? przecież diesel kopci zwlaszcza po programie
stanley Opublikowano 19 Lipca 2011 Opublikowano 19 Lipca 2011 po spocie dymila mi jak odjezdzalem? przecież diesel kopci zwlaszcza po programie masz jakiś niezły kox :gwizdanie:
hubtychy Opublikowano 19 Lipca 2011 Opublikowano 19 Lipca 2011 po spocie dymila mi jak odjezdzalem? przecież diesel kopci zwlaszcza po programie masz jakiś niezły kox :gwizdanie: Może paliwo rakietowe po pracy
Kędzior Opublikowano 19 Lipca 2011 Opublikowano 19 Lipca 2011 po spocie dymila mi jak odjezdzalem? przecież diesel kopci zwlaszcza po programie masz jakiś niezły kox :gwizdanie: kox to mam ale w baku jak dodam gazu ;( po spocie dymila mi jak odjezdzalem? przecież diesel kopci zwlaszcza po programie masz jakiś niezły kox :gwizdanie: Może paliwo rakietowe po pracy kosztuje ponad 5zl wiec moze i rakietowe
stanley Opublikowano 19 Lipca 2011 Opublikowano 19 Lipca 2011 mówiłeś, że rakietowe tankujesz tylko w weekendy i to w żabce
hubtychy Opublikowano 19 Lipca 2011 Opublikowano 19 Lipca 2011 po spocie dymila mi jak odjezdzalem? przecież diesel kopci zwlaszcza po programie masz jakiś niezły kox :gwizdanie: kox to mam ale w baku jak dodam gazu ;( po spocie dymila mi jak odjezdzalem? przecież diesel kopci zwlaszcza po programie masz jakiś niezły kox :gwizdanie: Może paliwo rakietowe po pracy kosztuje ponad 5zl wiec moze i rakietowe Ja jutro za 3,5 tankuję :>
Kędzior Opublikowano 19 Lipca 2011 Opublikowano 19 Lipca 2011 mówiłeś, że rakietowe tankujesz tylko w weekendy i to w żabce :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Ja jutro za 3,5 tankuję :> moglo by byc w takiej cenie paliwko do wyrka maszeruje wiec narka
hubtychy Opublikowano 19 Lipca 2011 Opublikowano 19 Lipca 2011 mówiłeś, że rakietowe tankujesz tylko w weekendy i to w żabce :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Ja jutro za 3,5 tankuję :> moglo by byc w takiej cenie paliwko do wyrka maszeruje wiec narka No wcale bym się nie pogniewał Jak paliwko było w takiej cenie to ja miałem dostęp do ropki za 2 zeta.To były piękne czasy ;(
Rekomendowane odpowiedzi