Kanar Opublikowano 22 Lipca 2011 Opublikowano 22 Lipca 2011 taaa może w przyszłym roku ale zestawiłem 4 access pointy ze sobą w związku z czym 16 kamer po IP zaczęło działać i nie będzie lania po murach na osiedlu dziś zaczynam o 22 jutro kończe o 18 i w niedziele na 18 a skończe w poniedziałek po 15 co to jest weekend???
stanley Opublikowano 22 Lipca 2011 Opublikowano 22 Lipca 2011 taaa może w przyszłym roku ale zestawiłem 4 access pointy ze sobą w związku z czym 16 kamer po IP zaczęło działać i nie będzie lania po murach na osiedlu dziś zaczynam o 22 jutro kończe o 18 i w niedziele na 18 a skończe w poniedziałek po 15 co to jest weekend??? czekaj, łączę wątki
Miszka82 Opublikowano 22 Lipca 2011 Opublikowano 22 Lipca 2011 co to jest weekend??? to są takie dwa i pół a w zasadzie dwa dni kiedy zawsze obiecuję sobie, że odpocznę, nie będę pił, gdzieś pojadę, coś zwiedzę zaproszę moją na obiad kino itp...niestety rzeczywistość okazuje się nieco inna i weekend to jedna wielka męka przy wódce tudzież innych specyfikach dostępnych w PL
stanley Opublikowano 22 Lipca 2011 Opublikowano 22 Lipca 2011 co to jest weekend??? to są takie dwa i pół a w zasadzie dwa dni kiedy zawsze obiecuję sobie, że odpocznę, nie będę pił, gdzieś pojadę, coś zwiedzę zaproszę moją na obiad kino itp...niestety rzeczywistość okazuje się nieco inna i weekend to jedna wielka męka przy wódce tudzież innych specyfikach dostępnych w PL życie
hubtychy Opublikowano 22 Lipca 2011 Opublikowano 22 Lipca 2011 co to jest weekend??? to są takie dwa i pół a w zasadzie dwa dni kiedy zawsze obiecuję sobie, że odpocznę, nie będę pił, gdzieś pojadę, coś zwiedzę zaproszę moją na obiad kino itp...niestety rzeczywistość okazuje się nieco inna i weekend to jedna wielka męka przy wódce tudzież innych specyfikach dostępnych w PL W taką pogodę jak teraz to nie zostaje nic innego jak posiedzieć przy wódeczce.
Kanar Opublikowano 22 Lipca 2011 Opublikowano 22 Lipca 2011 no napiłbym się.. nie powiem że nie. ale najbliższy wolny wieczór mam w sierpniu
hubtychy Opublikowano 22 Lipca 2011 Opublikowano 22 Lipca 2011 no napiłbym się.. nie powiem że nie. ale najbliższy wolny wieczór mam w sierpniu Masakra Ja dziś jeszcze na południe i weekend
Miszka82 Opublikowano 22 Lipca 2011 Opublikowano 22 Lipca 2011 Jak tam Miszka wolne no muszę wyskoczyć na miasto pozałatwiać kilka spraw co to jest weekend??? to są takie dwa i pół a w zasadzie dwa dni kiedy zawsze obiecuję sobie, że odpocznę, nie będę pił, gdzieś pojadę, coś zwiedzę zaproszę moją na obiad kino itp...niestety rzeczywistość okazuje się nieco inna i weekend to jedna wielka męka przy wódce tudzież innych specyfikach dostępnych w PL W taką pogodę jak teraz to nie zostaje nic innego jak posiedzieć przy wódeczce. tylko po 1. jest przed 12 więc nie wypada 2. nie ma jeszcze z kim trzeba to odwlec jak najdłużej w czasie do wieczora
hubtychy Opublikowano 22 Lipca 2011 Opublikowano 22 Lipca 2011 Jak tam Miszka wolne no muszę wyskoczyć na miasto pozałatwiać kilka spraw co to jest weekend??? to są takie dwa i pół a w zasadzie dwa dni kiedy zawsze obiecuję sobie, że odpocznę, nie będę pił, gdzieś pojadę, coś zwiedzę zaproszę moją na obiad kino itp...niestety rzeczywistość okazuje się nieco inna i weekend to jedna wielka męka przy wódce tudzież innych specyfikach dostępnych w PL W taką pogodę jak teraz to nie zostaje nic innego jak posiedzieć przy wódeczce. tylko po 1. jest przed 12 więc nie wypada 2. nie ma jeszcze z kim trzeba to odwlec jak najdłużej w czasie do wieczora No to fakt te Twoje dwa punkty. Ja dopiero po 22 mogę coś chlapnąć,bo do 22 w pracy będę
Maxito Opublikowano 22 Lipca 2011 Opublikowano 22 Lipca 2011 [br]Dopisany: 22 Lipiec 2011, 12:51_________________________________________________jeszce tylko 2,5 h i 2 tyg :banan3:
Rekomendowane odpowiedzi