nikaa Opublikowano 25 Lipca 2011 Opublikowano 25 Lipca 2011 to jeszcze nie jest problem wy to macie problem alkoholiki normalnie :gwizdanie: ja na miejscu chlopakow bym sie na ciebie obrazil o to co na nich powiedzialas nie ma wolnego wtorku we wtorek jedzie ze mną pozwol mu chociaz z nami porozmawiac Kochanie ale bez takich ;( badz twardy aż takiego rygoru to on nie ma A o piatku może zapomnieć
hubtychy Opublikowano 25 Lipca 2011 Opublikowano 25 Lipca 2011 to jeszcze nie jest problem wy to macie problem alkoholiki normalnie :gwizdanie: ja na miejscu chlopakow bym sie na ciebie obrazil o to co na nich powiedzialas nie ma wolnego wtorku we wtorek jedzie ze mną pozwol mu chociaz z nami porozmawiac Kochanie ale bez takich ;( badz twardy Ehh bo mi się grill w pracy szykuje i teraz będzie mnie szantażować Właśnie mnie goni do sklepu po browarka.A że ja też dziś tylko dwa więc idę bez protestów
stanley Opublikowano 25 Lipca 2011 Opublikowano 25 Lipca 2011 do jutra jutro znowu nierówna walka z wiatrakami
Kędzior Opublikowano 25 Lipca 2011 Opublikowano 25 Lipca 2011 Ehh bo mi się grill w pracy szykuje i teraz będzie mnie szantażować Właśnie mnie goni do sklepu po browarka.A że ja też dziś tylko dwa więc idę bez protestów hehe chyba sie powoli trzeba zbierac do spanie bo rano trza wstac
nikaa Opublikowano 25 Lipca 2011 Opublikowano 25 Lipca 2011 Ehh bo mi się grill w pracy szykuje i teraz będzie mnie szantażować Właśnie mnie goni do sklepu po browarka.A że ja też dziś tylko dwa więc idę bez protestów hehe chyba sie powoli trzeba zbierac do spanie bo rano trza wstac kto musi ten musi
Kędzior Opublikowano 25 Lipca 2011 Opublikowano 25 Lipca 2011 pale wrotki bajo Ehh bo mi się grill w pracy szykuje i teraz będzie mnie szantażować Właśnie mnie goni do sklepu po browarka.A że ja też dziś tylko dwa więc idę bez protestów hehe chyba sie powoli trzeba zbierac do spanie bo rano trza wstac kto musi ten musi super...
hubtychy Opublikowano 25 Lipca 2011 Opublikowano 25 Lipca 2011 pale wrotki bajo Ehh bo mi się grill w pracy szykuje i teraz będzie mnie szantażować Właśnie mnie goni do sklepu po browarka.A że ja też dziś tylko dwa więc idę bez protestów hehe chyba sie powoli trzeba zbierac do spanie bo rano trza wstac kto musi ten musi super... Cholera 500 metrów na stację a zmokłem jak cholera No ale browar jest
Miszka82 Opublikowano 26 Lipca 2011 Opublikowano 26 Lipca 2011 co tam nieroby [br]Dopisany: 26 Lipiec 2011, 13:12_________________________________________________dziś spocik ale mnie nie będzie
keżor Opublikowano 26 Lipca 2011 Autor Opublikowano 26 Lipca 2011 Assassin's Creed II zaliczona czas na Assassin's Creed Brotherhood :kox: :kox: ja czekam na część Assassin's Creed Motherfucker :kox:[br]Dopisany: 26 Lipiec 2011, 13:17_________________________________________________ tak w ogóle z samego rana ja będe na spocie [br]Dopisany: 26 Lipiec 2011, 13:20_________________________________________________http://www.mixcloud.com/dpm/dance-party-mix-xxiv/ przyjemny secik jak ktoś lubi taką nute
Kędzior Opublikowano 26 Lipca 2011 Opublikowano 26 Lipca 2011 i po pracy bry ja czekam na część Assassin's Creed Motherfucker :kox: :polew: [br]Dopisany: 26 Lipiec 2011, 15:13_________________________________________________ dziś spocik ale mnie nie będzie pussy
akjam Opublikowano 26 Lipca 2011 Opublikowano 26 Lipca 2011 Do zoba za godzinkę jak mi nic nie wypadnie po drodze.
Rekomendowane odpowiedzi