Miszka82 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 ściule jazdy git, ale wiem że nie ma sensu kupowania motoru w tym sezonie ale już chcę [br]Dopisany: 04 Sierpień 2011, 21:33_________________________________________________ Z tego co pamiętam to nawet 2 dni po juz puszczają do domu:D sie doswiadczona odezwala
Kędzior Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 wstrzymaj sie do przyszlego bedzie taniej :decayed: ja sie juz od 2 lat wstrzymuje hehe
stanley Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 siemano kolego i jak to jest być ojcem miałeś już okazję się przekonać czy jeszcze jesteś sam kiedy dziewczyny wychodzą Minimum po porodzie to około 3-4 dni więc jeszcze się nie przekonał jak to jest być ojcem :gwizdanie: Jak dziewczyny wrócą to zobaczy :polew: Z tego co pamiętam to nawet 2 dni po juz puszczają do domu:D jeżeli jest wszystko ok, to po 48h
Miszka82 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 wstrzymaj sie do przyszlego bedzie taniej :decayed: ja sie juz od 2 lat wstrzymuje hehe bo nie masz kasy - cała idzie na wahę do B5 kasa jest chęci są ale rozsądek mówi czekaj do next year
Kędzior Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 wstrzymaj sie do przyszlego bedzie taniej :decayed: ja sie juz od 2 lat wstrzymuje hehe bo nie masz kasy - cała idzie na wahę do B5 kasa jest chęci są ale rozsądek mówi czekaj do next year true [br]Dopisany: 04 Sierpień 2011, 21:38_________________________________________________ rozsądek mówi czekaj do next year ty niemasz rozsadku przeciez :polew: :polew:
stanley Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 wstrzymaj sie do przyszlego bedzie taniej :decayed: ja sie juz od 2 lat wstrzymuje hehe bo nie masz kasy - cała idzie na wahę do B5 kasa jest chęci są ale rozsądek mówi czekaj do next year przyznaj się, że masz kare na ten rok
diman Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 siemano kolego i jak to jest być ojcem miałeś już okazję się przekonać czy jeszcze jesteś sam kiedy dziewczyny wychodzą Minimum po porodzie to około 3-4 dni więc jeszcze się nie przekonał jak to jest być ojcem :gwizdanie: Jak dziewczyny wrócą to zobaczy :polew: no to ci powiem, że nie tak do końca z tymi 3-4 dobami moja wyszła po 2 dobach :gwizdanie: nie dali mi za bardzo popić :gwizdanie: [br]Dopisany: 04 Sierpień 2011, 21:50_________________________________________________ siemano kolego i jak to jest być ojcem miałeś już okazję się przekonać czy jeszcze jesteś sam kiedy dziewczyny wychodzą mam chyba najspokojniejsze dziecko na oddziale w szpitalu, usypia nawet w trakcie karmienia Jeśli wszystko będzie wporzo, to jutro wychodzą no to powodzenia od jutra się świat zacznie kręcić wokół tej małej kochanej istotki dużo cierpliwości życzę bo się przyda
Miszka82 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 siemano kolego i jak to jest być ojcem miałeś już okazję się przekonać czy jeszcze jesteś sam kiedy dziewczyny wychodzą Minimum po porodzie to około 3-4 dni więc jeszcze się nie przekonał jak to jest być ojcem :gwizdanie: Jak dziewczyny wrócą to zobaczy :polew: no to ci powiem, że nie tak do końca z tymi 3-4 dobami moja wyszła po 2 dobach :gwizdanie: nie dali mi za bardzo popić :gwizdanie: [br]Dopisany: 04 Sierpień 2011, 21:50_________________________________________________ siemano kolego i jak to jest być ojcem miałeś już okazję się przekonać czy jeszcze jesteś sam kiedy dziewczyny wychodzą mam chyba najspokojniejsze dziecko na oddziale w szpitalu, usypia nawet w trakcie karmienia Jeśli wszystko będzie wporzo, to jutro wychodzą no to powodzenia od jutra się świat zacznie kręcić wokół tej małej kochanej istotki dużo cierpliwości życzę bo się przyda to temat na inny wątek
stanley Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 muszę puknąć dziś moją w kuchni :polew:
Kędzior Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 muszę puknąć dziś moją w kuchni ona puknie ciebie ale tasakiem chyba hehe wstrzymaj sie do przyszlego bedzie taniej :decayed: ja sie juz od 2 lat wstrzymuje hehe bo nie masz kasy - cała idzie na wahę do B5 kasa jest chęci są ale rozsądek mówi czekaj do next year przyznaj się, że masz kare na ten rok na ten i na przyszly hehe musisz z nia pogadac:P
diman Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 muszę puknąć dziś moją w kuchni miszka ty se zajaraj i puknij się w łeb
Miszka82 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 [br]Dopisany: 04 Sierpień 2011, 21:56_________________________________________________ muszę puknąć dziś moją w kuchni miszka ty se zajaraj i puknij się w łeb dziś była siesta, jutro odpala rakietę
stanley Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 muszę puknąć dziś moją w kuchni miszka ty se zajaraj i puknij się w łeb
Miszka82 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 muszę puknąć dziś moją w kuchni miszka ty se zajaraj i puknij się w łeb
stanley Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 http://moto.allegro.pl/honda-cbr-1000rr-fireblade-06-stan-b-dobry-sc57-i1745412943.html Od Jacy brat sprzedaje :gwizdanie:
diman Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 miszka nie bądź miętki kup se ten motor w tym roku pojeździłbym sobie zdziabkę [br]Dopisany: 04 Sierpień 2011, 22:05_________________________________________________ http://moto.allegro.pl/honda-cbr-1000rr-fireblade-06-stan-b-dobry-sc57-i1745412943.html Od Jacy brat sprzedaje :gwizdanie: fajna ale koniów to mo jak moje auto
Kędzior Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 http://moto.allegro.pl/honda-cbr-1000rr-fireblade-06-stan-b-dobry-sc57-i1745412943.html Od Jacy brat sprzedaje :gwizdanie: spoko nawet piz*zik
Miszka82 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 http://moto.allegro.pl/honda-cbr-1000rr-fireblade-06-stan-b-dobry-sc57-i1745412943.html Od Jacy brat sprzedaje :gwizdanie: spoko nawet piz*zik ja mam swój typ i tako pozostanie i nie będzie to szlifierka
Rekomendowane odpowiedzi