Miszka82 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Amerykańscy turyści wybrali się na spacer do rosyjskiego lasu. Spotykają niedźwiedzia.Wrzask, panika, rzucają się do ucieczki. Niedźwiedź za nimi. Nieopodal,na polance biesiaduje grupa Rosjan. Kocyk,wódeczka,zakąska,flaszeczki chłodzą się w strumyku.Pełna kultura, nie wadzą nikomu.Nagle na polanę wpada wrzeszcząca zgraja i przebiega przez środek pikniku.Kocyk zdeptany, wódka rozlana - granda!Więc Rosjanie gonią intruzów i spuszczają wszystkim wp***dol.Już trochę uspokojeni wracają na miejsce imprezy. Jeden zauważa mimochodem: - Ten w futrze to nawet nieźle się nawalał to był kędzior ten w futrze czy w grupie rosjan? obojętne [br]Dopisany: 04 Sierpień 2011, 22:49_________________________________________________ Amerykańscy turyści wybrali się na spacer do rosyjskiego lasu. Spotykają niedźwiedzia.Wrzask, panika, rzucają się do ucieczki. Niedźwiedź za nimi. Nieopodal,na polance biesiaduje grupa Rosjan. Kocyk,wódeczka,zakąska,flaszeczki chłodzą się w strumyku.Pełna kultura, nie wadzą nikomu.Nagle na polanę wpada wrzeszcząca zgraja i przebiega przez środek pikniku.Kocyk zdeptany, wódka rozlana - granda!Więc Rosjanie gonią intruzów i spuszczają wszystkim wp***dol.Już trochę uspokojeni wracają na miejsce imprezy. Jeden zauważa mimochodem: - Ten w futrze to nawet nieźle się nawalał to był kędzior [br]Dopisany: 04 Sierpień 2011, 22:45_________________________________________________ Miszka jak ci szly osemki? hehe kręci mi się w głowie ok idę spać jutro tyrka jak zawsze i to meksyk się szykuje trzeba się było uczyć, a nie włóczyć z kumplami po osiedlu :gwizdanie: blokers rulezzzzzzzzzzzz tak jak ty wczoraj na SM :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 http://www.youtube.com/watch?v=RucCgi4U7Vk tepe h*je
Miszka82 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 kawał o informatyku: idzie informatyk z laską :polew: :polew:
stanley Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 kawał o informatyku: idzie informatyk z laską :polew: :polew:
Kędzior Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 jak sie sypia kawaly to ja tez mam jeden
Miszka82 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 ja dziś miałem klienta, właściciel klubu w Bielsku Białej i mi zapodał swój ulubiony kawałek...i już wiedziałem, że sfinalizujemy transakcję DJ Tiesto - Silence.
Miszka82 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 jebliscie po dropsie i bylo spoko? kolo był 45+ :polew: ale podejrzewam, że znał temat bardzo dobrze[br]Dopisany: 04 Sierpień 2011, 23:05_________________________________________________a miałem iść spac
stanley Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 jebliscie po dropsie i bylo spoko? kolo był 45+ :polew: ale podejrzewam, że znał temat bardzo dobrze gej ?
Kędzior Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 jebliscie po dropsie i bylo spoko? kolo był 45+ :polew: ale podejrzewam, że znał temat bardzo dobrze gej ? buhehehehehehehe padlem
Miszka82 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 jebliscie po dropsie i bylo spoko? kolo był 45+ :polew: ale podejrzewam, że znał temat bardzo dobrze gej ? buhehehehehehehe padlem miał laskę.....ale ta piguła w zeszłym tygodniu do dziś mi się śni
Kędzior Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 jebliscie po dropsie i bylo spoko? kolo był 45+ :polew: ale podejrzewam, że znał temat bardzo dobrze gej ? buhehehehehehehe padlem miał laskę.....ale ta piguła w zeszłym tygodniu do dziś mi się śni masz foto? :gwizdanie: albo cycatki? :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 jebliscie po dropsie i bylo spoko? kolo był 45+ :polew: ale podejrzewam, że znał temat bardzo dobrze gej ? buhehehehehehehe padlem miał laskę.....ale ta piguła w zeszłym tygodniu do dziś mi się śni pewnie dla ściemy
stanley Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 jebliscie po dropsie i bylo spoko? kolo był 45+ :polew: ale podejrzewam, że znał temat bardzo dobrze gej ? buhehehehehehehe padlem miał laskę.....ale ta piguła w zeszłym tygodniu do dziś mi się śni pewnie dla ściemy czyli dobiliście targu miał Cię, czy Ty jego ?
Miszka82 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 jebliscie po dropsie i bylo spoko? kolo był 45+ :polew: ale podejrzewam, że znał temat bardzo dobrze gej ? buhehehehehehehe padlem miał laskę.....ale ta piguła w zeszłym tygodniu do dziś mi się śni masz foto? :gwizdanie: albo cycatki? :gwizdanie: nie no bez przypału [br]Dopisany: 04 Sierpień 2011, 23:13_________________________________________________ jebliscie po dropsie i bylo spoko? kolo był 45+ :polew: ale podejrzewam, że znał temat bardzo dobrze gej ? buhehehehehehehe padlem miał laskę.....ale ta piguła w zeszłym tygodniu do dziś mi się śni pewnie dla ściemy czyli dobiliście targu miał Cię, czy Ty jego ? ja jego na pewno ale czy on mnie to już nie pamiętam :polew: :polew: więc w razie czego się ni liczy
Kędzior Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 dobra zrobilo sie gejowsko wiec ide w kime
stanley Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 dobra zrobilo sie gejowsko wiec ide w kime wszystko sprowadzasz do sexu :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 dobra zrobilo sie gejowsko wiec ide w kime wszystko sprowadzasz do sexu :gwizdanie: taaa ma smaki a głupio mu się przyznać
stanley Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 dobra zrobilo sie gejowsko wiec ide w kime wszystko sprowadzasz do sexu :gwizdanie: taaa ma smaki a głupio mu się przyznać mówisz ? ja jestem na głodzie
Rekomendowane odpowiedzi