Miszka82 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 byłem w Lidlu tam jest taka fajna łycha za34,99 w smaku jak JD....a na pewno JB Jeszcze nie próbowałem a mam Lidla "pod nosem" Kiedy odbierzesz piwko ?Jutro przez cały dzień jestem w domu bo dopiero na nockę idę. zadzwonię w końcu zależy jak z robotą się wyrobię bo może do Opola będę musiał lecieć więc mi zejdzie długo ale jeszcze nie wiem
hubtychy Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 byłem w Lidlu tam jest taka fajna łycha za34,99 w smaku jak JD....a na pewno JB Jeszcze nie próbowałem a mam Lidla "pod nosem" Kiedy odbierzesz piwko ?Jutro przez cały dzień jestem w domu bo dopiero na nockę idę. zadzwonię w końcu zależy jak z robotą się wyrobię bo może do Opola będę musiał lecieć więc mi zejdzie długo ale jeszcze nie wiem OK.Zamknę do sejfu żeby nie ruszyć :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Pany przyznaję się bez bicia, że dziś na wyjeździe nad wodę przejebałem klubową resztkę brykietu
stanley Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 widzieliście warunki na ogólnopolskim ? http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=217870.135;topicseen hubtychy, jak było ? bo widzę, że warunki masakra
krolu Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 widzieliście warunki na ogólnopolskim ? http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=218062.30 hubtychy, jak było ? bo widzę, że warunki masakra tematu już nie ma.. :kwasny:
stanley Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=217870.135;topicseen
Miszka82 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 widzieliście warunki na ogólnopolskim ? http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=218062.30 hubtychy, jak było ? bo widzę, że warunki masakra link nie bangla
hubtychy Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Wrclaguna chyba najdosadniej to ujął. Za 640 zł za trzy osoby spodziewałem się czegoś więcej niż tylko łóżka do spania i radia w pokoju. Jedzenie lipne odgrzewane we frytkownicy.Grill smażony wiele wcześniej i tylko później odgrzany na szybko.Dzisiejsze śniadanie pod chmurką bo sala była zarezerwowana dla gości weselnych. To był mój pierwszy ogólnopolski więc porównania za bardzo nie mam,ale z tego co mówili inni to była masakra w porównaniu z poprzednimi zlotami.
nikaa Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 reszta przyjemności osobno płatne :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 kurcze od samego początku ten zlot zajeżdzał ścierwem ale żeby aż taka lipa
krolu Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 "brak kołdry i brak ciepłej wody na spocie to lekka lipa " :gwizdanie: dlatego wole BT zamiast prysznica z rana blant w jackuzzi :kox:
nikaa Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 kort tenisowy za godzinę gry 15 zł kawa herbata 4 zł łódki i rowerki nie wiem po ile bo nawet nie pytaliśmy po tym jak zobaczyliśmy ich stan
stanley Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 trochę lipa rozumiem jak ktoś jedzie sam ( choć też jakieś wymagania człowiek ma) ale z dzieckiem jak Wy ? :gwizdanie:[br]Dopisany: 21 Sierpień 2011, 22:00_________________________________________________ dopijam drina i walę w kimono dziennie chlejsz, chlorze
nikaa Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 nasza to ma 3 latka ale patrykbor był z 7 miesięczną córką
krolu Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 fota przyczepy... masakra.. :shocked:
Miszka82 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 trochę lipa rozumiem jak ktoś jedzie sam ( choć też jakieś wymagania człowiek ma) ale z dzieckiem jak Wy ? :gwizdanie:[br]Dopisany: 21 Sierpień 2011, 22:00_________________________________________________ dopijam drina i walę w kimono dziennie chlejsz, chlorze chyba Ty cały tydzień nic, w piątek dwa małe dryny, wczoraj praktycznie nic, dziś 3 dryny, a Ty wczoraj ile wychlałeś
hubtychy Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 kurcze od samego początku ten zlot zajeżdzał ścierwem ale żeby aż taka lipa Sam o wiele lepiej zainwestował bym tą kasę w wyjazd na weekend z rodziną :gwizdanie:
krolu Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 o ku*** zobaczcie foty wrc na 9 stronie :shocked: :shocked:
stanley Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 trochę lipa rozumiem jak ktoś jedzie sam ( choć też jakieś wymagania człowiek ma) ale z dzieckiem jak Wy ? :gwizdanie:[br]Dopisany: 21 Sierpień 2011, 22:00_________________________________________________ dopijam drina i walę w kimono dziennie chlejsz, chlorze chyba Ty cały tydzień nic, w piątek dwa małe dryny, wczoraj praktycznie nic, dziś 3 dryny, a Ty wczoraj ile wychlałeś piwo.......... i przypadkowo połówkę z Kędziorem, bo musieliśmy opić zdrowie Alutki, poza tym robię casting na ojca chrzestnego [br]Dopisany: 21 Sierpień 2011, 22:06_________________________________________________ o ku*** zobaczcie foty wrc na 9 stronie :shocked: :shocked: były tez chyba normalne domki, ale to jakaś masakra [br]Dopisany: 21 Sierpień 2011, 22:07_________________________________________________ kurcze od samego początku ten zlot zajeżdzał ścierwem ale żeby aż taka lipa Sam o wiele lepiej zainwestował bym tą kasę w wyjazd na weekend z rodziną :gwizdanie: w zimę pojedziemy wszyscy do Bukowiny
Rekomendowane odpowiedzi