hubtychy Opublikowano 6 Września 2011 Opublikowano 6 Września 2011 Ja znów odpadam ze spota ;( Gorączka i grypa wygrały.Nawet terapia szokowa nie pomaga
oprych Opublikowano 6 Września 2011 Opublikowano 6 Września 2011 Witam a ja się postaram przyjechać. :> mam pytanko będzie ktoś miał laptopa i kabelek ? chciałbym zobaczyć czy są jakieś błędy
akjam Opublikowano 6 Września 2011 Opublikowano 6 Września 2011 Kto dziś będzie? Ja jeszcze nie wiem czy dam radę bo do roboty na noc mam iść ale może się pozamieniam... :gwizdanie:
oprych Opublikowano 6 Września 2011 Opublikowano 6 Września 2011 Panowie co z tym laptopem i kabelkiem będzie ktoś miał ???
krolu Opublikowano 6 Września 2011 Opublikowano 6 Września 2011 mnie dziś raczej nie będzie.. Rafał sprawdziłeś może ten uchwyt ?
akjam Opublikowano 6 Września 2011 Opublikowano 6 Września 2011 No i ja też ostatecznie nie dotarłem na spota. Zaraz biegnę na meczyk do knajpy. :gwizdanie:
krolu Opublikowano 6 Września 2011 Opublikowano 6 Września 2011 No i ja też ostatecznie nie dotarłem na spota. Zaraz biegnę na meczyk do knajpy. :gwizdanie: odpisz na pw leszczu albo dostaniesz kropka
akjam Opublikowano 6 Września 2011 Opublikowano 6 Września 2011 No i ja też ostatecznie nie dotarłem na spota. Zaraz biegnę na meczyk do knajpy. :gwizdanie: odpisz na pw leszczu albo dostaniesz kropka Leszczu!? :punish: P.S. Jestem chętny.
stanley Opublikowano 6 Września 2011 Opublikowano 6 Września 2011 No i ja też ostatecznie nie dotarłem na spota. Zaraz biegnę na meczyk do knajpy. :gwizdanie: odpisz na pw leszczu albo dostaniesz kropka Leszczu!? :punish: P.S. Jestem chętny. ..... [br]Dopisany: 06 Wrzesień 2011, 20:19_________________________________________________dzieki za spota
krolu Opublikowano 6 Września 2011 Opublikowano 6 Września 2011 No i ja też ostatecznie nie dotarłem na spota. Zaraz biegnę na meczyk do knajpy. :gwizdanie: odpisz na pw leszczu albo dostaniesz kropka Leszczu!? :punish: P.S. Jestem chętny. to zamawiam tego kabla bo wszyscy są na tak dawać kase na konto
akjam Opublikowano 6 Września 2011 Opublikowano 6 Września 2011 No i ja też ostatecznie nie dotarłem na spota. Zaraz biegnę na meczyk do knajpy. :gwizdanie: odpisz na pw leszczu albo dostaniesz kropka Leszczu!? :punish: P.S. Jestem chętny. ..... :decayed: No i ja też ostatecznie nie dotarłem na spota. Zaraz biegnę na meczyk do knajpy. :gwizdanie: odpisz na pw leszczu albo dostaniesz kropka Leszczu!? :punish: P.S. Jestem chętny. to zamawiam tego kabla bo wszyscy są na tak dawać kase na konto Po ile to?
stanley Opublikowano 6 Września 2011 Opublikowano 6 Września 2011 No i ja też ostatecznie nie dotarłem na spota. Zaraz biegnę na meczyk do knajpy. :gwizdanie: odpisz na pw leszczu albo dostaniesz kropka Leszczu!? :punish: P.S. Jestem chętny. to zamawiam tego kabla bo wszyscy są na tak dawać kase na konto daj jakieś info
krolu Opublikowano 6 Września 2011 Opublikowano 6 Września 2011 daj jakieś info kabel do cofania liczników b6 i b7 - 60 zł na łeba :gwizdanie:
stanley Opublikowano 6 Września 2011 Opublikowano 6 Września 2011 daj jakieś info kabel do cofania liczników b6 i b7 - 60 zł na łeba :gwizdanie: yhy
Rekomendowane odpowiedzi