Miszka82 Opublikowano 22 Września 2011 Opublikowano 22 Września 2011 ach ten Sosnowiec http://www.dziennikzachodni.pl/aktualnosci/453327,sosnowiec-urodzila-pijane-dziecko,id,t.html?cookie=1
Kędzior Opublikowano 22 Września 2011 Opublikowano 22 Września 2011 ach ten Sosnowiec http://www.dziennikzachodni.pl/aktualnosci/453327,sosnowiec-urodzila-pijane-dziecko,id,t.html?cookie=1 glupia c*pa
krolu Opublikowano 22 Września 2011 Opublikowano 22 Września 2011 dzisiaj w nocy w czeko jest noc koksów... ewakuowaliśmy się póki nie było jeszcze haji :gwizdanie: ale wcześniej była noc cipeczek a niektóre pewnie mi sie przyśnią no i Tolek , szybki masz ten wózek aż chyba naprawie swój no ale zjazd ze średnicówki przypominał mi pewien filmik z Yt
keżor Opublikowano 22 Września 2011 Autor Opublikowano 22 Września 2011 dzisiaj w nocy w czeko jest noc koksów... ewakuowaliśmy się póki nie było jeszcze haji :gwizdanie: ale wcześniej była noc cipeczek a niektóre pewnie mi sie przyśnią no i Tolek , szybki masz ten wózek aż chyba naprawie swój no ale zjazd ze średnicówki przypominał mi pewien filmik z Yt dajesz malina
Miszka82 Opublikowano 22 Września 2011 Opublikowano 22 Września 2011 ps. pyrsk kurva ja chyba też ja nie wytrzymałem musiałem jebnąć drina jutro jadę do BB sprzedać Skodę mojego dziadka Skoda Favorit 135L 1991 R przebieg 42k 1 właściciel od nowości kto chce obadać to auto jutro w Katosach do południa - myślę, że to rarytas
keżor Opublikowano 22 Września 2011 Autor Opublikowano 22 Września 2011 ps. pyrsk kurva ja chyba też ja nie wytrzymałem musiałem walnąć drina jutro jadę do BB sprzedać Skodę mojego dziadka Skoda Favorit 135L 1991 R przebieg 42k 1 właściciel od nowości kto chce obadać to auto jutro w Katosach do południa - myślę, że to rarytas Wolf chciał chyba nie ?
Miszka82 Opublikowano 22 Września 2011 Opublikowano 22 Września 2011 ps. pyrsk kurva ja chyba też ja nie wytrzymałem musiałem walnąć drina jutro jadę do BB sprzedać Skodę mojego dziadka Skoda Favorit 135L 1991 R przebieg 42k 1 właściciel od nowości kto chce obadać to auto jutro w Katosach do południa - myślę, że to rarytas Wolf chciał chyba nie ? coś gadał ale o sprzedaży dowiedziałem się o tym dziś - nie jestem właścicielem - wolałbym żeby została w klubie
keżor Opublikowano 22 Września 2011 Autor Opublikowano 22 Września 2011 a mi chyba jebła/y poduszka/i pod silnikiem ;( trzęsie budą jak skuwysyn nie wie ktoś ile może kosztować taka poducha ?
krolu Opublikowano 22 Września 2011 Opublikowano 22 Września 2011 a mi chyba jebła/y poduszka/i pod silnikiem ;( trzęsie budą jak skuwysyn nie wie ktoś ile może kosztować taka poducha ? pewnie nikt, poszukaj na jakimś forum motoryzacyjnym...będzie łatwiej :naughty:
keżor Opublikowano 22 Września 2011 Autor Opublikowano 22 Września 2011 a mi chyba jebła/y poduszka/i pod silnikiem ;( trzęsie budą jak skuwysyn nie wie ktoś ile może kosztować taka poducha ? pewnie nikt, poszukaj na jakimś forum motoryzacyjnym...będzie łatwiej :naughty: dzięki
Miszka82 Opublikowano 22 Września 2011 Opublikowano 22 Września 2011 zależy która ale coś mi się kojarzy, że około 70-100zł ale mogę się mylić
Bulczas Opublikowano 22 Września 2011 Opublikowano 22 Września 2011 a mi chyba jebła/y poduszka/i pod silnikiem ;( trzęsie budą jak skuwysyn nie wie ktoś ile może kosztować taka poducha ? pewnie nikt, poszukaj na jakimś forum motoryzacyjnym...będzie łatwiej :naughty: dzięki Na forum ktoś sprzedaje po 40 używane
Miszka82 Opublikowano 22 Września 2011 Opublikowano 22 Września 2011 a mi chyba jebła/y poduszka/i pod silnikiem ;( trzęsie budą jak skuwysyn nie wie ktoś ile może kosztować taka poducha ? pewnie nikt, poszukaj na jakimś forum motoryzacyjnym...będzie łatwiej :naughty: dzięki Na forum ktoś sprzedaje po 40 używane to tak jak byś miał kupić używane wahacze :gwizdanie:
stanley Opublikowano 22 Września 2011 Opublikowano 22 Września 2011 a mi chyba jebła/y poduszka/i pod silnikiem ;( trzęsie budą jak skuwysyn nie wie ktoś ile może kosztować taka poducha ? pewnie nikt, poszukaj na jakimś forum motoryzacyjnym...będzie łatwiej :naughty: dzięki Na forum ktoś sprzedaje po 40 używane przecież to totalna głupota kupować części do auta, które się eksploatują
krolu Opublikowano 22 Września 2011 Opublikowano 22 Września 2011 a mi chyba jebła/y poduszka/i pod silnikiem ;( trzęsie budą jak skuwysyn nie wie ktoś ile może kosztować taka poducha ? pewnie nikt, poszukaj na jakimś forum motoryzacyjnym...będzie łatwiej :naughty: dzięki Na forum ktoś sprzedaje po 40 używane przecież to totalna głupota kupować części do auta, które się eksploatują sprzedam zjechane klocki hamulcowe - tylnie
Rekomendowane odpowiedzi