stanley Opublikowano 22 Września 2011 Opublikowano 22 Września 2011 a mi chyba jebła/y poduszka/i pod silnikiem ;( trzęsie budą jak skuwysyn nie wie ktoś ile może kosztować taka poducha ? pewnie nikt, poszukaj na jakimś forum motoryzacyjnym...będzie łatwiej :naughty: dzięki Na forum ktoś sprzedaje po 40 używane przecież to totalna głupota kupować części do auta, które się eksploatują sprzedam zjechane klocki hamulcowe - tylnie "tylne"
keżor Opublikowano 22 Września 2011 Autor Opublikowano 22 Września 2011 kurde , czytam forum i boje sie , że to nie poduszki , a jakiś syf z paliwa czy ki c**j zapchał nastawnik i dlatego drga :gwizdanie: szkoda , że sie nie znam na dieslach albo znowu rozrząd przeskoczył
Miszka82 Opublikowano 22 Września 2011 Opublikowano 22 Września 2011 a mi chyba jebła/y poduszka/i pod silnikiem ;( trzęsie budą jak skuwysyn nie wie ktoś ile może kosztować taka poducha ? pewnie nikt, poszukaj na jakimś forum motoryzacyjnym...będzie łatwiej :naughty: dzięki Na forum ktoś sprzedaje po 40 używane przecież to totalna głupota kupować części do auta, które się eksploatują sprzedam zjechane klocki hamulcowe - tylnie BIORĘ
krolu Opublikowano 22 Września 2011 Opublikowano 22 Września 2011 a mi chyba jebła/y poduszka/i pod silnikiem ;( trzęsie budą jak skuwysyn nie wie ktoś ile może kosztować taka poducha ? pewnie nikt, poszukaj na jakimś forum motoryzacyjnym...będzie łatwiej :naughty: dzięki Na forum ktoś sprzedaje po 40 używane przecież to totalna głupota kupować części do auta, które się eksploatują sprzedam zjechane klocki hamulcowe - tylnie "tylne" chcesz kwadrata ?
keżor Opublikowano 22 Września 2011 Autor Opublikowano 22 Września 2011 a mi chyba jebła/y poduszka/i pod silnikiem ;( trzęsie budą jak skuwysyn nie wie ktoś ile może kosztować taka poducha ? pewnie nikt, poszukaj na jakimś forum motoryzacyjnym...będzie łatwiej :naughty: dzięki Na forum ktoś sprzedaje po 40 używane a kto ? to zamienie sie z nim za przepracowany olej i kpl prawie nowych filtrów po przebiegu 10000km
Miszka82 Opublikowano 22 Września 2011 Opublikowano 22 Września 2011 a mi chyba jebła/y poduszka/i pod silnikiem ;( trzęsie budą jak skuwysyn nie wie ktoś ile może kosztować taka poducha ? pewnie nikt, poszukaj na jakimś forum motoryzacyjnym...będzie łatwiej :naughty: dzięki Na forum ktoś sprzedaje po 40 używane a kto ? to zamienie sie z nim za przepracowany olej i kpl prawie nowych filtrów po przebiegu 10000km ja mam jeszcze zjechaną kostkę stacyjki ale szydera
stanley Opublikowano 22 Września 2011 Opublikowano 22 Września 2011 a mi chyba jebła/y poduszka/i pod silnikiem ;( trzęsie budą jak skuwysyn nie wie ktoś ile może kosztować taka poducha ? pewnie nikt, poszukaj na jakimś forum motoryzacyjnym...będzie łatwiej :naughty: dzięki Na forum ktoś sprzedaje po 40 używane przecież to totalna głupota kupować części do auta, które się eksploatują sprzedam zjechane klocki hamulcowe - tylnie "tylne" chcesz kwadrata ? nie strasz dzieci mikołajem
Miszka82 Opublikowano 22 Września 2011 Opublikowano 22 Września 2011 a mi chyba jebła/y poduszka/i pod silnikiem ;( trzęsie budą jak skuwysyn nie wie ktoś ile może kosztować taka poducha ? pewnie nikt, poszukaj na jakimś forum motoryzacyjnym...będzie łatwiej :naughty: dzięki Na forum ktoś sprzedaje po 40 używane przecież to totalna głupota kupować części do auta, które się eksploatują sprzedam zjechane klocki hamulcowe - tylnie "tylne" chcesz kwadrata ? nie strasz dzieci mikołajem przestańcie z tą grypserą
Bulczas Opublikowano 22 Września 2011 Opublikowano 22 Września 2011 Jesteście popierdoleni tyle wam powiem
Miszka82 Opublikowano 22 Września 2011 Opublikowano 22 Września 2011 Jesteście popierdoleni tyle wam powiem WHY ? ide se opierdolić budyń na ciepło ja dokładnie taki jebnąłem właśnie przed chwilą do klopa
stanley Opublikowano 22 Września 2011 Opublikowano 22 Września 2011 ide se opierdolić budyń na ciepło uważaj na siebie
krolu Opublikowano 22 Września 2011 Opublikowano 22 Września 2011 Jesteście popierdoleni tyle wam powiem WHY ? ide se opierdolić budyń na ciepło ja dokładnie taki jebnąłem właśnie przed chwilą do klopa waniliowy ?? powinieneś chyba iść od lekarza...
Bulczas Opublikowano 22 Września 2011 Opublikowano 22 Września 2011 Jesteście popierdoleni tyle wam powiem WHY ? ide se opierdolić budyń na ciepło ja dokładnie taki jebnąłem właśnie przed chwilą do klopa Ty się jeszcze pytasz
krolu Opublikowano 22 Września 2011 Opublikowano 22 Września 2011 ide se opierdolić budyń na ciepło uważaj na siebie dzięki za wsparcie
Miszka82 Opublikowano 22 Września 2011 Opublikowano 22 Września 2011 Jesteście popierdoleni tyle wam powiem WHY ? ide se opierdolić budyń na ciepło ja dokładnie taki jebnąłem właśnie przed chwilą do klopa waniliowy ?? powinieneś chyba iść od lekarza... kakaowy taki jak właśnie opierdalasz
krolu Opublikowano 22 Września 2011 Opublikowano 22 Września 2011 siema Pany Witaj [br]Dopisany: 22 Wrzesień 2011, 22:14_________________________________________________ forum dewiantów :gwizdanie: mówi mi jeszcze :kox:
Rekomendowane odpowiedzi