hubtychy Opublikowano 8 Października 2011 Opublikowano 8 Października 2011 Miszka gratki W końcu swoje cztery kółka choć nie cztery kółka na masce :polew: już miałem dwa razy 4 kółka i to prawie identyczne jak Twoje To moje drugie cztery kółka Ja za moje dałem tyle co ty za golfa :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 8 Października 2011 Opublikowano 8 Października 2011 dasz się karnąć, w koncu taki sam silnik [br]Dopisany: 08 Październik 2011, 22:35_________________________________________________ aha Krolu mów że turbo <---- OK i pompo wtryski - OK resztę opiszę jutro gadaj nie nadrabia spamu hehe Stan jazdę masz karniesz się moim, w końcu to, to samo [br]Dopisany: 08 Październik 2011, 22:45_________________________________________________ Miszka gratki W końcu swoje cztery kółka choć nie cztery kółka na masce :polew: już miałem dwa razy 4 kółka i to prawie identyczne jak Twoje To moje drugie cztery kółka Ja za moje dałem tyle co ty za golfa :gwizdanie: widać :polew: :polew: żart
stanley Opublikowano 8 Października 2011 Opublikowano 8 Października 2011 dokładnie to http://allegro.pl/golf-iv-1-9tdi-2001rok-i1857963842.html#gallery Hitler - New Trailer2.18 :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 8 Października 2011 Opublikowano 8 Października 2011 a tak na poważnie to brałem pod uwagę auta do 20k max 25 jeśli byłaby tzw "okazja" ale naprawdę okazja nie szrot, docelowo jednak skupiałem się na przedziale do 15k - myślę, że Golfik mimo iż mały i VW a nie Audi daje radę z resztą ocenicie na spocie
hubtychy Opublikowano 8 Października 2011 Opublikowano 8 Października 2011 dasz się karnąć, w koncu taki sam silnik [br]Dopisany: 08 Październik 2011, 22:35_________________________________________________ aha Krolu mów że turbo <---- OK i pompo wtryski - OK resztę opiszę jutro gadaj nie nadrabia spamu hehe Stan jazdę masz karniesz się moim, w końcu to, to samo [br]Dopisany: 08 Październik 2011, 22:45_________________________________________________ Miszka gratki W końcu swoje cztery kółka choć nie cztery kółka na masce :polew: już miałem dwa razy 4 kółka i to prawie identyczne jak Twoje To moje drugie cztery kółka Ja za moje dałem tyle co ty za golfa :gwizdanie: widać :polew: :polew: żart No wiem.Masz rok młodsze ale to już nie to co
keżor Opublikowano 8 Października 2011 Autor Opublikowano 8 Października 2011 a tak na poważnie to brałem pod uwagę auta do 20k max 25 jeśli byłaby tzw "okazja" ale naprawdę okazja nie szrot, docelowo jednak skupiałem się na przedziale do 15k - myślę, że Golfik mimo iż mały i VW a nie Audi daje radę z resztą ocenicie na spocie dobra , c**j z tym . teraz ja sie chwale
hubtychy Opublikowano 8 Października 2011 Opublikowano 8 Października 2011 ma ktoś ramki klubowe ? Jarko http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=204054.0
Miszka82 Opublikowano 8 Października 2011 Opublikowano 8 Października 2011 dasz się karnąć, w koncu taki sam silnik [br]Dopisany: 08 Październik 2011, 22:35_________________________________________________ aha Krolu mów że turbo <---- OK i pompo wtryski - OK resztę opiszę jutro gadaj nie nadrabia spamu hehe Stan jazdę masz karniesz się moim, w końcu to, to samo [br]Dopisany: 08 Październik 2011, 22:45_________________________________________________ Miszka gratki W końcu swoje cztery kółka choć nie cztery kółka na masce :polew: już miałem dwa razy 4 kółka i to prawie identyczne jak Twoje To moje drugie cztery kółka Ja za moje dałem tyle co ty za golfa :gwizdanie: widać :polew: :polew: żart No wiem.Masz rok młodsze ale to już nie to co nie zrozumiałeś mnie... Mogłem kupić Audi A4 polift nawet i za 15k bo to nie problem ale nie w tym rzecz i nie temat na gadkę na forum
stanley Opublikowano 8 Października 2011 Opublikowano 8 Października 2011 a tak na poważnie to brałem pod uwagę auta do 20k max 25 jeśli byłaby tzw "okazja" ale naprawdę okazja nie szrot, docelowo jednak skupiałem się na przedziale do 15k - myślę, że Golfik mimo iż mały i VW a nie Audi daje radę z resztą ocenicie na spocie dobra , ch*** z tym . teraz ja sie chwale miałem ją
Miszka82 Opublikowano 8 Października 2011 Opublikowano 8 Października 2011 ma ktoś ramki klubowe ? Jarko http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=204054.0 a kto to ? WIEM, że Jarko ma ale po to pytam na SK żeby dorwać ramki na spocie :gwizdanie:[br]Dopisany: 08 Październik 2011, 22:55_________________________________________________ a tak na poważnie to brałem pod uwagę auta do 20k max 25 jeśli byłaby tzw "okazja" ale naprawdę okazja nie szrot, docelowo jednak skupiałem się na przedziale do 15k - myślę, że Golfik mimo iż mały i VW a nie Audi daje radę z resztą ocenicie na spocie dobra , ch*** z tym . teraz ja sie chwale
stanley Opublikowano 8 Października 2011 Opublikowano 8 Października 2011 Miszka, za polifta z dieslu trzeba dać z 18 tyś żeby to miało ręce i nogi Chyba, że 15 tyś i 3-4 tysie wsadzasz w auto [br]Dopisany: 08 Październik 2011, 22:56_________________________________________________ ma ktoś ramki klubowe ? odkręcimy komuś na spocie
Miszka82 Opublikowano 8 Października 2011 Opublikowano 8 Października 2011 Miszka, za polifta z dieslu trzeba dać z 18 tyś żeby to miało ręce i nogi Chyba, że 15 tyś i 3-4 tysie wsadzasz w auto [br]Dopisany: 08 Październik 2011, 22:56_________________________________________________ ma ktoś ramki klubowe ? odkręcimy komuś na spocie hubtychy dał 15k - tak to przynajmniej zrozumiałem
hubtychy Opublikowano 8 Października 2011 Opublikowano 8 Października 2011 nie zrozumiałeś mnie... Mogłem kupić Audi A4 polift nawet i za 15k bo to nie problem ale nie w tym rzecz i nie temat na gadkę na forum Tak wiem jako bezrobotnego nie było by Cię stać na utrzymanie
Miszka82 Opublikowano 8 Października 2011 Opublikowano 8 Października 2011 nie zrozumiałeś mnie... Mogłem kupić Audi A4 polift nawet i za 15k bo to nie problem ale nie w tym rzecz i nie temat na gadkę na forum Tak wiem jako bezrobotnego nie było by Cię stać na utrzymanie no właśnie A4 więcej waży i więcej pali i ten j**any wielowahacz choć ja w swojej B5 wymieniłem raz na LMO i śmignąłem 100k i cisza
stanley Opublikowano 8 Października 2011 Opublikowano 8 Października 2011 nie zrozumiałeś mnie... Mogłem kupić Audi A4 polift nawet i za 15k bo to nie problem ale nie w tym rzecz i nie temat na gadkę na forum Tak wiem jako bezrobotnego nie było by Cię stać na utrzymanie no właśnie A4 więcej waży i więcej pali i ten j**any wielowahacz choć ja w swojej B5 wymieniłem raz na LMO i śmignąłem 100k i cisza karnij się np Vectrą, wtedy docenisz zawieszenie A4
hubtychy Opublikowano 8 Października 2011 Opublikowano 8 Października 2011 Miszka, za polifta z dieslu trzeba dać z 18 tyś żeby to miało ręce i nogi Chyba, że 15 tyś i 3-4 tysie wsadzasz w auto [br]Dopisany: 08 Październik 2011, 22:56_________________________________________________ ma ktoś ramki klubowe ? odkręcimy komuś na spocie hubtychy dał 15k - tak to przynajmniej zrozumiałem Tak dałem 15k Dołożyłem po zakupie tylko tyle co kosztował pampers pod silnik 65 zł,roleta bagażnika 150zł. Nie doliczam standardowych kosztów po zakupie jak olej,płyny,filtry.Rozrząd dopiero będę robił na dniach a autem od maja zrobiłem około 8tyś km i nie wysypało się nic wielkiego.
Miszka82 Opublikowano 8 Października 2011 Opublikowano 8 Października 2011 przypomniałem sobie , że mam magłajersa mleczko+jakaś pasta+wosk+ ściereczka za klikoladnię ale będę jutro jechał z koksem
hubtychy Opublikowano 8 Października 2011 Opublikowano 8 Października 2011 A nie sorry wymieniłem dwa wahacze i banana z przodu bo wyebałem się w dziurę na drodze dwa dni po zakupie.
stanley Opublikowano 8 Października 2011 Opublikowano 8 Października 2011 przypomniałem sobie , że mam magłajersa mleczko+jakaś pasta+wosk+ ściereczka za klikoladnię ale będę jutro jechał z koksem yebany, a na ADRze oszczędzał
Rekomendowane odpowiedzi