Kędzior Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 To nie to forum geje, pedały i inne... Wypier...alać! :decayed: :decayed: jaki kozak
stanley Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 To nie to forum geje, pedały i inne... Wypier...alać! :decayed: :decayed: jaki kozak wypił 3 piwa i rządzi w każdym wątku
akjam Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 To nie to forum geje, pedały i inne... Wypier...alać! :decayed: :decayed: jaki kozak wypił 3 piwa i rządzi w każdym wątku Właśnie, że nie wypiłem żadnego od chyba tygodnia...
Kędzior Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 To nie to forum geje, pedały i inne... Wypier...alać! :decayed: :decayed: jaki kozak wypił 3 piwa i rządzi w każdym wątku Właśnie, że nie wypiłem żadnego od chyba tygodnia... miekkie narkotyki? :polew:
stanley Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 To nie to forum geje, pedały i inne... Wypier...alać! :decayed: :decayed: jaki kozak wypił 3 piwa i rządzi w każdym wątku Właśnie, że nie wypiłem żadnego od chyba tygodnia... współczuje masz kare? :gwizdanie:[br]Dopisany: 09 Październik 2011, 21:39_________________________________________________ To nie to forum geje, pedały i inne... Wypier...alać! :decayed: :decayed: jaki kozak wypił 3 piwa i rządzi w każdym wątku Właśnie, że nie wypiłem żadnego od chyba tygodnia... miekkie narkotyki? :polew: :polew:
akjam Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 To nie to forum geje, pedały i inne... Wypier...alać! :decayed: :decayed: jaki kozak wypił 3 piwa i rządzi w każdym wątku Właśnie, że nie wypiłem żadnego od chyba tygodnia... miekkie narkotyki? :polew: Też nie. To nie to forum geje, pedały i inne... Wypier...alać! :decayed: :decayed: jaki kozak wypił 3 piwa i rządzi w każdym wątku Właśnie, że nie wypiłem żadnego od chyba tygodnia... współczuje masz kare? :gwizdanie: Czekam na większy wlew.
Kędzior Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 Czekam na większy wlew. to co moze we wtorek? byles na glosowaniu?
akjam Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 Czekam na większy wlew. to co moze we wtorek? byles na glosowaniu? We wtorek? Miszka stawia z okazji nowego zakupu? Pewnie, że byłem ale qrwrwa myślałem, że to inaczej będzie wyglądać a musiałem wybierać spośród gości których nie znam! :decayed: :polew: :polew:
stanley Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 Czekam na większy wlew. to co moze we wtorek? byles na glosowaniu? We wtorek? Miszka stawia z okazji nowego zakupu? Pewnie, że byłem ale qrwrwa myślałem, że to inaczej będzie wyglądać a musiałem wybierać spośród gości których nie znam! :decayed: :polew: :polew: ja dorysowałem kwadracik i dopisałem HUGO
Kędzior Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 Czekam na większy wlew. to co moze we wtorek? byles na glosowaniu? We wtorek? Miszka stawia z okazji nowego zakupu? Pewnie, że byłem ale qrwrwa myślałem, że to inaczej będzie wyglądać a musiałem wybierać spośród gości których nie znam! :decayed: :polew: :polew: no mam nadzieje ze postawi ehehedrynk :decayed: ja szukalem ludzi z takim samym nazwiskiem jak moje :polew: a byc moze jakas rodzina :polew: [br]Dopisany: 09 Październik 2011, 21:54_________________________________________________ Czekam na większy wlew. to co moze we wtorek? byles na glosowaniu? We wtorek? Miszka stawia z okazji nowego zakupu? Pewnie, że byłem ale qrwrwa myślałem, że to inaczej będzie wyglądać a musiałem wybierać spośród gości których nie znam! :decayed: :polew: :polew: ja dorysowałem kwadracik i dopisałem HUGO lizus :polew:
akjam Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 Czekam na większy wlew. to co moze we wtorek? byles na glosowaniu? We wtorek? Miszka stawia z okazji nowego zakupu? Pewnie, że byłem ale qrwrwa myślałem, że to inaczej będzie wyglądać a musiałem wybierać spośród gości których nie znam! :decayed: :polew: :polew: ja dorysowałem kwadracik i dopisałem HUGO W końcu demokracja! :naughty: Czekam na większy wlew. to co moze we wtorek? byles na glosowaniu? We wtorek? Miszka stawia z okazji nowego zakupu? Pewnie, że byłem ale qrwrwa myślałem, że to inaczej będzie wyglądać a musiałem wybierać spośród gości których nie znam! :decayed: :polew: :polew: no mam nadzieje ze postawi ehehedrynk :decayed: ja szukalem ludzi z takim samym nazwiskiem jak moje :polew: a byc moze jakas rodzina :polew: I znalazłeś coś? :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 I znalazłeś coś? :gwizdanie: no pewno
akjam Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 I znalazłeś coś? :gwizdanie: no pewno :gwizdanie: No i jak to będzie z tym jaraniem, EURO, nowymi drogami, dopłatami itd. po tych wyborach?
stanley Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 I znalazłeś coś? :gwizdanie: no pewno :gwizdanie: No i jak to będzie z tym jaraniem, EURO, nowymi drogami, dopłatami itd. po tych wyborach? nie zaśmiecaj wątku
akjam Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 I znalazłeś coś? :gwizdanie: no pewno :gwizdanie: No i jak to będzie z tym jaraniem, EURO, nowymi drogami, dopłatami itd. po tych wyborach? nie zaśmiecaj wątku Aleś qrrwa wymyślił. :polew: :polew: Słyszałem, że Żabki chcą wszystkie zamknąć podczas nowych rządów... :polew: :polew:
Kędzior Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 I znalazłeś coś? :gwizdanie: no pewno :gwizdanie: No i jak to będzie z tym jaraniem, EURO, nowymi drogami, dopłatami itd. po tych wyborach? niebedzie nic :polew: :polew:
akjam Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 I znalazłeś coś? :gwizdanie: no pewno :gwizdanie: No i jak to będzie z tym jaraniem, EURO, nowymi drogami, dopłatami itd. po tych wyborach? niebedzie nic :polew: :polew: :polew: :polew:
stanley Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 I znalazłeś coś? :gwizdanie: no pewno :gwizdanie: No i jak to będzie z tym jaraniem, EURO, nowymi drogami, dopłatami itd. po tych wyborach? nie zaśmiecaj wątku Aleś qrrwa wymyślił. :polew: :polew: Słyszałem, że Żabki chcą wszystkie zamknąć podczas nowych rządów... :polew: :polew: niech zamykają, ostanio kasjerka mnie wqrwiła
akjam Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 I znalazłeś coś? :gwizdanie: no pewno :gwizdanie: No i jak to będzie z tym jaraniem, EURO, nowymi drogami, dopłatami itd. po tych wyborach? nie zaśmiecaj wątku Aleś qrrwa wymyślił. :polew: :polew: Słyszałem, że Żabki chcą wszystkie zamknąć podczas nowych rządów... :polew: :polew: niech zamykają, ostanio kasjerka mnie wqrwiła Jakaś nowa? Nie chciała dać Ci butelek bez pobrania kaucji? :naughty: :naughty:
stanley Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 I znalazłeś coś? :gwizdanie: no pewno :gwizdanie: No i jak to będzie z tym jaraniem, EURO, nowymi drogami, dopłatami itd. po tych wyborach? nie zaśmiecaj wątku Aleś qrrwa wymyślił. :polew: :polew: Słyszałem, że Żabki chcą wszystkie zamknąć podczas nowych rządów... :polew: :polew: niech zamykają, ostanio kasjerka mnie wqrwiła Jakaś nowa? Nie chciała dać Ci butelek bez pobrania kaucji? :naughty: :naughty: zapytała mnie czy mam paragon na oddawane butelki.... - suka
Rekomendowane odpowiedzi