Kędzior Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 No ugadałem się z Aligatorem że właśnie wsadzi mi większą turbawkę i zrobi wirusa :naughty: Podobno ma być coś koło 184 kunia :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: ja bym obstawial raczej ok 160 chyba w Twoim moja przynajmniej malo pali mój od 2tygodni nie spalił kropli ropy to mnie akurat nie dziwi
Mario22 Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 No ugadałem się z Aligatorem że właśnie wsadzi mi większą turbawkę i zrobi wirusa :naughty: Podobno ma być coś koło 184 kunia :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: ja bym obstawial raczej ok 160 chyba w Twoim moja przynajmniej malo pali Taaaa... chyba oleju... :polew: :polew:
hubtychy Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 No ugadałem się z Aligatorem że właśnie wsadzi mi większą turbawkę i zrobi wirusa :naughty: Podobno ma być coś koło 184 kunia :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: ja bym obstawial raczej ok 160 chyba w Twoim moja przynajmniej malo pali mój od 2tygodni nie spalił kropli ropy A zacząłeś go już składać ?
keżor Opublikowano 12 Października 2011 Autor Opublikowano 12 Października 2011 No ugadałem się z Aligatorem że właśnie wsadzi mi większą turbawkę i zrobi wirusa :naughty: Podobno ma być coś koło 184 kunia :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: ja bym obstawial raczej ok 160 chyba w Twoim moja przynajmniej malo pali mój od 2tygodni nie spalił kropli ropy A zacząłeś go już składać ? no powoli tak , ale nie mam kiedy zabardzo ...
Kędzior Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 No ugadałem się z Aligatorem że właśnie wsadzi mi większą turbawkę i zrobi wirusa :naughty: Podobno ma być coś koło 184 kunia :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: ja bym obstawial raczej ok 160 chyba w Twoim moja przynajmniej malo pali Taaaa... chyba oleju... :polew: :polew: i nawet z tym jest problem :polew:
Mario22 Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 No ugadałem się z Aligatorem że właśnie wsadzi mi większą turbawkę i zrobi wirusa :naughty: Podobno ma być coś koło 184 kunia :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: ja bym obstawial raczej ok 160 chyba w Twoim moja przynajmniej malo pali Taaaa... chyba oleju... :polew: :polew: i nawet z tym jest problem :polew:
Kanar Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 Hub będziesz w poniedziałek u Aligatora?
hubtychy Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 Hub będziesz w poniedziałek u Aligatora? Tak gdzieś koło 15.Zależy jak szybko uda mi się przebić z ST do SK.Jadę zaraz po robocie do niego.
tolek85 Opublikowano 13 Października 2011 Opublikowano 13 Października 2011 zimno ;( szyby musiałem 'szkrobać'!
stanley Opublikowano 13 Października 2011 Opublikowano 13 Października 2011 [br]Dopisany: 13 Październik 2011, 08:07_________________________________________________Jetta TSI nawet jedzie z punktu A do punktu B dała radę
Seski Opublikowano 13 Października 2011 Opublikowano 13 Października 2011 no troszke zimno sie zrobilo... :/
Rekomendowane odpowiedzi