stanley Opublikowano 16 Października 2011 Opublikowano 16 Października 2011 " „Sąsiad zadzwonił, że z mojego mieszkania dochodzą miłosne krzyki”"
stanley Opublikowano 16 Października 2011 Opublikowano 16 Października 2011 :hi: ferajna czyje to? nie "od nas"
krolu Opublikowano 16 Października 2011 Opublikowano 16 Października 2011 :hi: ferajna czyje to? nie "od nas" dokładnie nie znam u nas nikogo kto chodzi w takiej czarnej kurtce
Bulik Opublikowano 16 Października 2011 Opublikowano 16 Października 2011 :hi: ferajna czyje to? jak sie nikt nie odezwie to jest twoj :polew:
GRYFI Opublikowano 16 Października 2011 Opublikowano 16 Października 2011 myślałem, że od was bo do Katów ma chyba najbliżej
Kędzior Opublikowano 16 Października 2011 Opublikowano 16 Października 2011 myślałem, że od was bo do Katów ma chyba najbliżej widocznie na spoty mu nie po drodze
stanley Opublikowano 16 Października 2011 Opublikowano 16 Października 2011 myślałem, że od was bo do Katów ma chyba najbliżej bardziej chyba Chrzanów :gwizdanie:
Bulik Opublikowano 16 Października 2011 Opublikowano 16 Października 2011 myślałem, że od was bo do Katów ma chyba najbliżej bardziej chyba Chrzanów :gwizdanie: moja babiczka pochazi z chrzanowa :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Kędzior Opublikowano 16 Października 2011 Opublikowano 16 Października 2011 myślałem, że od was bo do Katów ma chyba najbliżej bardziej chyba Chrzanów :gwizdanie: moja babiczka pochazi z chrzanowa :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: ty cos bierzesz? bo ostatnimi czasy widze w kazdym watku ostro polewasz
Bulik Opublikowano 16 Października 2011 Opublikowano 16 Października 2011 myślałem, że od was bo do Katów ma chyba najbliżej bardziej chyba Chrzanów :gwizdanie: moja babiczka pochazi z chrzanowa :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: bo ostatnimi czasy widze w kazdym watku ostro polewasz zupki gerbera od mojej małej ,ale chyba przestane i czasami kasze
stanley Opublikowano 16 Października 2011 Opublikowano 16 Października 2011 myślałem, że od was bo do Katów ma chyba najbliżej bardziej chyba Chrzanów :gwizdanie: moja babiczka pochazi z chrzanowa :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: bo ostatnimi czasy widze w kazdym watku ostro polewasz zupki gerbera od mojej małej ,ale chyba przestane i czasami kasze bo Ty to mieszasz z alko :gwizdanie:
Bulik Opublikowano 16 Października 2011 Opublikowano 16 Października 2011 myślałem, że od was bo do Katów ma chyba najbliżej bardziej chyba Chrzanów :gwizdanie: moja babiczka pochazi z chrzanowa :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: bo ostatnimi czasy widze w kazdym watku ostro polewasz zupki gerbera od mojej małej ,ale chyba przestane i czasami kasze bo Ty to mieszasz z alko :gwizdanie: i mnie rozgryzł teraz kedzior bedzie miał nastepny powod zrobienia bombla :polew:
stanley Opublikowano 16 Października 2011 Opublikowano 16 Października 2011 myślałem, że od was bo do Katów ma chyba najbliżej bardziej chyba Chrzanów :gwizdanie: moja babiczka pochazi z chrzanowa :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: bo ostatnimi czasy widze w kazdym watku ostro polewasz zupki gerbera od mojej małej ,ale chyba przestane i czasami kasze bo Ty to mieszasz z alko :gwizdanie: i mnie rozgryzł teraz kedzior bedzie miał nastepny powod zrobienia bombla :polew: Kędzior chce, ale Ewelina ma od 2 miesięcy okres :gwizdanie:
Bulik Opublikowano 16 Października 2011 Opublikowano 16 Października 2011 myślałem, że od was bo do Katów ma chyba najbliżej bardziej chyba Chrzanów :gwizdanie: moja babiczka pochazi z chrzanowa :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: bo ostatnimi czasy widze w kazdym watku ostro polewasz zupki gerbera od mojej małej ,ale chyba przestane i czasami kasze bo Ty to mieszasz z alko :gwizdanie: i mnie rozgryzł teraz kedzior bedzie miał nastepny powod zrobienia bombla :polew: Kędzior chce, ale Ewelina ma od 2 miesięcy okres :gwizdanie: nie mowilem o Ewelinie [br]Dopisany: 16 Październik 2011, 20:08_________________________________________________zawsze moze sprawdzic jak to jest ,a potem zagadac do swojej [br]Dopisany: 16 Październik 2011, 20:09_________________________________________________Stanley a jak Twoje Lejdis sie maja?
Bulik Opublikowano 16 Października 2011 Opublikowano 16 Października 2011 tos sie nagadał :polew:dobry wieczrór
addassko Opublikowano 16 Października 2011 Opublikowano 16 Października 2011 tos sie nagadał :polew:dobry wieczrór dobry, dobry :)
Bulik Opublikowano 16 Października 2011 Opublikowano 16 Października 2011 tos sie nagadał :polew:dobry wieczrór dobry, dobry :) nooo odrazu tak czaaaaaa byłooooooooo
addassko Opublikowano 16 Października 2011 Opublikowano 16 Października 2011 tos sie nagadał :polew:dobry wieczrór dobry, dobry :) nooo odrazu tak czaaaaaa byłooooooooo nastepnym razem od razu tak bedzie
Rekomendowane odpowiedzi