hubtychy Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 Uważaj kogo budzisz :polew:
Kanar Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 dzięki za wczorajszego spota, Mario za polar no i z rana
Miszka82 Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 alem najabał się wczoraj
Mario22 Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 Spoko luz nie dziekujcie mi wszyscy... Krata żywca i po sprawie....
akjam Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 alem najabał się wczoraj Nic nowego chlorze. [br]Dopisany: 26 Październik 2011, 12:50_________________________________________________ Spoko luz nie dziekujcie mi wszyscy... Krata żywca i po sprawie.... No to tak jak wczoraj mówiliśmy, że ten kto ostatni odbierze polar ten stawia. Kto tam jeszcze został? :gwizdanie:
Mario22 Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 alem najabał się wczoraj Nic nowego chlorze. [br]Dopisany: 26 Październik 2011, 12:50_________________________________________________ Spoko luz nie dziekujcie mi wszyscy... Krata żywca i po sprawie.... No to tak jak wczoraj mówiliśmy, że ten kto ostatni odbierze polar ten stawia. Kto tam jeszcze został? :gwizdanie: The Winner Ist... MISZKA... :> :> :>
Miszka82 Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 alem najabał się wczoraj Nic nowego chlorze. [br]Dopisany: 26 Październik 2011, 12:50_________________________________________________ Spoko luz nie dziekujcie mi wszyscy... Krata żywca i po sprawie.... No to tak jak wczoraj mówiliśmy, że ten kto ostatni odbierze polar ten stawia. Kto tam jeszcze został? :gwizdanie: The Winner Ist... MISZKA... :> :> :> gibona
stanley Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 alem najabał się wczoraj Nic nowego chlorze. [br]Dopisany: 26 Październik 2011, 12:50_________________________________________________ Spoko luz nie dziekujcie mi wszyscy... Krata żywca i po sprawie.... No to tak jak wczoraj mówiliśmy, że ten kto ostatni odbierze polar ten stawia. Kto tam jeszcze został? :gwizdanie: The Winner Ist... MISZKA... :> :> :> gibona chciałbyś
Miszka82 Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 alem najabał się wczoraj Nic nowego chlorze. [br]Dopisany: 26 Październik 2011, 12:50_________________________________________________ Spoko luz nie dziekujcie mi wszyscy... Krata żywca i po sprawie.... No to tak jak wczoraj mówiliśmy, że ten kto ostatni odbierze polar ten stawia. Kto tam jeszcze został? :gwizdanie: The Winner Ist... MISZKA... :> :> :> gibona chciałbyś to już było
Mario22 Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 Miszka nie pitol było wczoraj wszystko ustalone a że dałeś d*py i nie odebrałeś to Twoja brocha... nie zachowuj się jak taki jeden wał z gliwic... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Bankier jesteś kupe hajsu zarabiasz, stukasz modelki z FB kozak jestes wiec stac Cie wydac 50zł na krate browca... :gwizdanie:
OKO Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 Miszka nie pitol było wczoraj wszystko ustalone a że dałeś d*py i nie odebrałeś to Twoja brocha... nie zachowuj się jak taki jeden wał z gliwic... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Bankier jesteś kupe hajsu zarabiasz, stukasz modelki z FB kozak jestes wiec stac Cie wydac 50zł na krate browca... :gwizdanie: :decayed:
Miszka82 Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 Miszka nie pitol było wczoraj wszystko ustalone a że dałeś d*py i nie odebrałeś to Twoja brocha... nie zachowuj się jak taki jeden wał z gliwic... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Bankier jesteś kupe hajsu zarabiasz, stukasz modelki z FB kozak jestes wiec stac Cie wydac 50zł na krate browca... :gwizdanie: chcesz chlać to se kup, jam jest bidny chop i nie mam hajsu ni chvja
Kędzior Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 i po pracy jakis taki ten dzien dzisiaj...
OKO Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 i po pracy jakis taki ten dzien dzisiaj... ... za***isty
Kędzior Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 i po pracy jakis taki ten dzien dzisiaj... ... za***isty ja yhymmm
stanley Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 Miszka nie pitol było wczoraj wszystko ustalone a że dałeś d*py i nie odebrałeś to Twoja brocha... nie zachowuj się jak taki jeden wał z gliwic... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Bankier jesteś kupe hajsu zarabiasz, stukasz modelki z FB kozak jestes wiec stac Cie wydac 50zł na krate browca... :gwizdanie:
Mario22 Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 Zna ktoś ten adres : OSAICO Sosnowiec ul. teatralna 9 ????? Ta jest firma sprzedająca ciuchy firmy EVERLAST Jak tam najszybciej sie dostac od A4 ???
Miszka82 Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 Zna ktoś ten adres : OSAICO Sosnowiec ul. teatralna 9 ????? Ta jest firma sprzedająca ciuchy firmy EVERLAST Jak tam najszybciej sie dostac od A4 ??? Ty i ciuchy everlasta ? po kij przecież to będzie parodia jak chuuuj
Kędzior Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 Zna ktoś ten adres : OSAICO Sosnowiec ul. teatralna 9 ????? Ta jest firma sprzedająca ciuchy firmy EVERLAST Jak tam najszybciej sie dostac od A4 ??? wiesz gdzie jest plaza? jak jedziesz od kato to wjezdzasz na pierwszy wiadukt, i w prawo pozniej prosto prosto przejedziesz pod mostem i na drugich swiatlach w prawo za komenda policji, stacja BP tam jest takze dasz rade bezproblemu maja tam jakies fajne ceny czy jak?
Rekomendowane odpowiedzi