Bulik Opublikowano 30 Października 2011 Opublikowano 30 Października 2011 morgen siema tomcio PALUCH co tam "mistrzu" a nic "miszczu " [br]Dopisany: 30 Październik 2011, 10:45_________________________________________________widze po avatarku ze wczoraj był melanżyk :gwizdanie:
hubtychy Opublikowano 30 Października 2011 Opublikowano 30 Października 2011 pssyt na kacyka A co do piwa to mi ostatnio podchodzi najlepiej zielony Wojak :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 30 Października 2011 Opublikowano 30 Października 2011 widze po avatarku ze wczoraj był melanżyk :gwizdanie: na codzien mam tak wczoraj mialem kolejny niepijacy weekend :wallbash: pssyt na kacyka A co do piwa to mi ostatnio podchodzi najlepiej zielony Wojak :gwizdanie: chyba nieprobowalem
Bulik Opublikowano 30 Października 2011 Opublikowano 30 Października 2011 widze po avatarku ze wczoraj był melanżyk :gwizdanie: na codzien mam tak wczoraj mialem kolejny niepijacy weekend :wallbash: wiem kobiety wciazy nie mogą tak duzo pic
hubtychy Opublikowano 30 Października 2011 Opublikowano 30 Października 2011 chyba nieprobowalem To spróbuj. Tyskie się sperdoliło a Lech to piwo dla ciot Dobry jest też Żubr ciemnozłoty,po zwykłym mam zgagę
akjam Opublikowano 30 Października 2011 Opublikowano 30 Października 2011 Ale pyszna cytrynóweczka... :gwizdanie: Już przestańcie pierdoolić o piwach, że to dla ciot albo gejów, że to jest dla kogoś tam... Każdy pije to co lubi i chooj!
Miszka82 Opublikowano 30 Października 2011 Opublikowano 30 Października 2011 chyba nieprobowalem To spróbuj. Tyskie się sperdoliło a Lech to piwo dla ciot Dobry jest też Żubr ciemnozłoty,po zwykłym mam zgagę łoszzzzzzzzz kurva :polew: :polew: :polew: po czym tak wnosisz ?
akjam Opublikowano 30 Października 2011 Opublikowano 30 Października 2011 chyba nieprobowalem To spróbuj. Tyskie się sperdoliło a Lech to piwo dla ciot Dobry jest też Żubr ciemnozłoty,po zwykłym mam zgagę łoszzzzzzzzz kurva :polew: :polew: :polew: po czym tak wnosisz ? No tak jak napisałem wyżej to zwykłe pierrdolenie! Albo na jakimś forum to wyczytali. :naughty:Dobra! Zdupczam na piłeczkę!
OKO Opublikowano 30 Października 2011 Opublikowano 30 Października 2011 siema smakosze ja ostatnio smakuję się w tatrze pils
hubtychy Opublikowano 30 Października 2011 Opublikowano 30 Października 2011 chyba nieprobowalem To spróbuj. Tyskie się sperdoliło a Lech to piwo dla ciot Dobry jest też Żubr ciemnozłoty,po zwykłym mam zgagę łoszzzzzzzzz kurva :polew: :polew: :polew: po czym tak wnosisz ? Bo ma delikatny smak i w większości piją go baby. No ale są gusta i guściki
Miszka82 Opublikowano 30 Października 2011 Opublikowano 30 Października 2011 chyba nieprobowalem To spróbuj. Tyskie się sperdoliło a Lech to piwo dla ciot Dobry jest też Żubr ciemnozłoty,po zwykłym mam zgagę łoszzzzzzzzz kurva :polew: :polew: :polew: po czym tak wnosisz ? Bo ma delikatny smak i w większości piją go baby. No ale są gusta i guściki przeprowadzałeś jakieś badania na ten temat
Pretor Opublikowano 30 Października 2011 Opublikowano 30 Października 2011 Czy ktoś od Was chce sprzedać auto: http://moto.allegro.pl/audi-a4-avant-i1906652233.html ? Jeśli tak to jestem zainteresowany.
hubtychy Opublikowano 30 Października 2011 Opublikowano 30 Października 2011 chyba nieprobowalem To spróbuj. Tyskie się sperdoliło a Lech to piwo dla ciot Dobry jest też Żubr ciemnozłoty,po zwykłym mam zgagę łoszzzzzzzzz kurva :polew: :polew: :polew: po czym tak wnosisz ? Bo ma delikatny smak i w większości piją go baby. No ale są gusta i guściki przeprowadzałeś jakieś badania na ten temat Ta co weekend :polew:
Miszka82 Opublikowano 30 Października 2011 Opublikowano 30 Października 2011 Czy ktoś od Was chce sprzedać auto: http://moto.allegro.pl/audi-a4-avant-i1906652233.html ? Jeśli tak to jestem zainteresowany. nie jeździ na spoty
keżor Opublikowano 30 Października 2011 Autor Opublikowano 30 Października 2011 nie chce ktoś z was przyjść na kurs rysunku ? albo nie znacie kogoś kto by chciał iść na architekture czy coś
Miszka82 Opublikowano 30 Października 2011 Opublikowano 30 Października 2011 no i co tam z wieczora kirusy
Rekomendowane odpowiedzi