Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Katowice i okolice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w porsche szukają sprzątaczki jak coś :tongue4:

odpowiadała by mi zmiana nocna, jeśli w autach zostawialiby kluczyki ( czy też coś innego co pozwoli odpalaać bryki) :kox:

to juz bym tam robił :decayed:

Keżor, może potrzebują jednego, który wyciera na mokro i drugiego, który wyciera na sucho to składamy CV :gwizdanie: :kox:

jeśli będą potrzebowali kontrolera czyszczonej podłogi to ja też mogę złożyc CV ehehe a kwalifikacje mam jak należy hehe

• Odpowiedzi 154.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• stanley

18904

• Kędzior

14855

• Miszka82

14548

• akjam

13789

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

odpowiadała by mi zmiana nocna, jeśli w autach zostawialiby kluczyki ( czy też coś innego co pozwoli odpalaać bryki) :kox:

Keżor, może potrzebują jednego, który wyciera na mokro i drugiego, który wyciera na sucho to składamy CV :gwizdanie: :kox:

cokolwiek bym tam nie robił to bym miał mokro :tongue4:
Opublikowano

cokolwiek bym tam nie robił to bym miał mokro :tongue4:

:polew: :polew: :polew: :polew: ty byś wycierał na sucho ahahahha

Opublikowano

jak tam mozna pracowac :slina::blink:

45edd7f118fb56a53a3cd8d928ee5655.jpg

Porsche-Carrera-GT-01_640.jpg

1266502256_8cd375b8cb.jpg

Opublikowano

jak tam mozna pracowac :slina::blink:

45edd7f118fb56a53a3cd8d928ee5655.jpg

Porsche-Carrera-GT-01_640.jpg

1266502256_8cd375b8cb.jpg

ta pierwsza niebardzo mi się podoba ale carrera gt i gt3 :jerk: ogień

Opublikowano

masz Avanta to myślałem że lubisz rodzinne auta :decayed:
Opublikowano

witka wieczorkiem :hi:

Opublikowano

masz Avanta to myślałem że lubisz rodzinne auta :decayed:

ale ja lubie sportowo rodzinne :wink4: a to porsze to tylko rodzinne :polew: :polew: :polew:

siemasz Akjam :hi:

Opublikowano

:hi: Siemano dzis juz Audi na nowych blachach teraz tylko ramke we wtorek trzeba zalozyc :naughty:

1GxASJ.jpg

z doświadczenia wiem, że nasze klubowe ramki są bardzo wytrzymałe, Miszka tez się o tym przekonał :decayed::wink4:

Opublikowano

:hi:

Wicio siostra wróciła na noc do domu? :cool1:

:polew:

Opublikowano

:hi:

Wicio siostra wróciła na noc do domu? :cool1:

:polew:

Taaa... :naughty:

:hi: Siemano dzis juz Audi na nowych blachach teraz tylko ramke we wtorek trzeba zalozyc :naughty:

1GxASJ.jpg

z doświadczenia wiem, że nasze klubowe ramki są bardzo wytrzymałe, Miszka tez się o tym przekonał :decayed::wink4:

To dobrze tym bardziej trzeba sie zaopatrzyc :decayed:

Opublikowano

a macie wspólny pokój czy osobne? :tongue4:

Opublikowano

Ales dociekliwy :decayed: Wspolny mamy, ale jak wpadniesz to moge isc zawsze na TV :polew:

badam teren... lubię mieć wszystko czarno na białym :polew:[br]Dopisany: 15 Styczeń 2010, 21:57_________________________________________________ooo i zawsze w międzyczasie możesz jeszcze wyjść przed blok pooglądać moją furę :decayed:

Opublikowano

Heh mieszkam w domku prywatnym :gwizdanie: I Audiczka ma cieplutki garaz :decayed:

oo to jeszcze lepiej bo jak będę przyjeżdżał to Ty swoją będziesz wyjeżdżał :polew:

Opublikowano

Ales dociekliwy :decayed: Wspolny mamy, ale jak wpadniesz to moge isc zawsze na TV :polew:

badam teren... lubię mieć wszystko czarno na białym :polew:[br]Dopisany: 15 Styczeń 2010, 21:57_________________________________________________ooo i zawsze w międzyczasie możesz jeszcze wyjść przed blok pooglądać moją furę :decayed:

pooglądać - czyt. popilnować :naughty:

no i w końcu mogę otworzyć tego żywca, który tak na mnie czekał :decayed:[br]Dopisany: 15 Styczeń 2010, 22:05_________________________________________________

Heh mieszkam w domku prywatnym :gwizdanie: I Audiczka ma cieplutki garaz :decayed:

oo to jeszcze lepiej bo jak będę przyjeżdżał to Ty swoją będziesz wyjeżdżał :polew:

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Taaa :polew:

Stanley to zdrowko ja ide za chwile na jakiegos tyskacza :decayed:

Opublikowano

też bym się coś napił :mysli: