Miszka82 Opublikowano 14 Listopada 2011 Opublikowano 14 Listopada 2011 O schodzą się... :naughty: no jesteś jaka tam się nam szykuje frekwencja na jutro :gwizdanie: wpadnie mój ziomek (ten z Toyoty) nowym nabytkiem Tym paskiem ??? ja łyknął go dziś
diman Opublikowano 14 Listopada 2011 Opublikowano 14 Listopada 2011 Krolu już myślałem, że nas nigdy na imprezę do siebie nie zaprosisz a tu masz ci los tak nam to ładnie poukładał jak tylko się z remontem uporasz to wpadnę opić mieszkanko z butelczyną :kox:
OKO Opublikowano 14 Listopada 2011 Opublikowano 14 Listopada 2011 O schodzą się... :naughty: no jesteś jaka tam się nam szykuje frekwencja na jutro :gwizdanie: wpadnie mój ziomek (ten z Toyoty) nowym nabytkiem Tym paskiem ??? ja łyknął go dziś to mówisz że było z połykiem
krolu Opublikowano 14 Listopada 2011 Opublikowano 14 Listopada 2011 Krolu już myślałem, że nas nigdy na imprezę do siebie nie zaprosisz a tu masz ci los tak nam to ładnie poukładał jak tylko się z remontem uporasz to wpadnę opić mieszkanko z butelczyną :kox: no to nie jest takie hop siup... tam czeka mnie poważny remont :confused4: a z czasem i kasą nie wesoło
Miszka82 Opublikowano 14 Listopada 2011 Opublikowano 14 Listopada 2011 O schodzą się... :naughty: no jesteś jaka tam się nam szykuje frekwencja na jutro :gwizdanie: wpadnie mój ziomek (ten z Toyoty) nowym nabytkiem Tym paskiem ??? ja łyknął go dziś to mówisz że było z połykiem zassał zwiastun
akjam Opublikowano 14 Listopada 2011 Opublikowano 14 Listopada 2011 O schodzą się... :naughty: no jesteś jaka tam się nam szykuje frekwencja na jutro :gwizdanie: wpadnie mój ziomek (ten z Toyoty) nowym nabytkiem Mnie nie będzie bo praca do 20ej a poza tym pompka mi chyba padła w :disgust: Krolu już myślałem, że nas nigdy na imprezę do siebie nie zaprosisz a tu masz ci los tak nam to ładnie poukładał jak tylko się z remontem uporasz to wpadnę opić mieszkanko z butelczyną :kox: Ja też, ja też! :notworthy:
diman Opublikowano 14 Listopada 2011 Opublikowano 14 Listopada 2011 Krolu już myślałem, że nas nigdy na imprezę do siebie nie zaprosisz a tu masz ci los tak nam to ładnie poukładał jak tylko się z remontem uporasz to wpadnę opić mieszkanko z butelczyną :kox: no to nie jest takie hop siup... tam czeka mnie poważny remont :confused4: a z czasem i kasą nie wesoło luzik dasz radę nazbierasz klamorów z roboty :gwizdanie:
Bulik Opublikowano 14 Listopada 2011 Opublikowano 14 Listopada 2011 Krolu już myślałem, że nas nigdy na imprezę do siebie nie zaprosisz a tu masz ci los tak nam to ładnie poukładał jak tylko się z remontem uporasz to wpadnę opić mieszkanko z butelczyną :kox: no to nie jest takie hop siup... tam czeka mnie poważny remont :confused4: a z czasem i kasą nie wesoło ważne ze łeb nie leci
OKO Opublikowano 14 Listopada 2011 Opublikowano 14 Listopada 2011 Krolu już myślałem, że nas nigdy na imprezę do siebie nie zaprosisz a tu masz ci los tak nam to ładnie poukładał jak tylko się z remontem uporasz to wpadnę opić mieszkanko z butelczyną :kox: no to nie jest takie hop siup... tam czeka mnie poważny remont :confused4: a z czasem i kasą nie wesoło powoli sobie wyremontujesz i bedzie mam nadzieję że jeszcze w tym roku zakończysz remont i parapet oblewamy [br]Dopisany: 14 Listopad 2011, 21:58_________________________________________________ Krolu już myślałem, że nas nigdy na imprezę do siebie nie zaprosisz a tu masz ci los tak nam to ładnie poukładał jak tylko się z remontem uporasz to wpadnę opić mieszkanko z butelczyną :kox: no to nie jest takie hop siup... tam czeka mnie poważny remont :confused4: a z czasem i kasą nie wesoło luzik dasz radę nazbierasz klamorów z roboty :gwizdanie: :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 14 Listopada 2011 Opublikowano 14 Listopada 2011 Krolu już myślałem, że nas nigdy na imprezę do siebie nie zaprosisz a tu masz ci los tak nam to ładnie poukładał jak tylko się z remontem uporasz to wpadnę opić mieszkanko z butelczyną :kox: no to nie jest takie hop siup... tam czeka mnie poważny remont :confused4: a z czasem i kasą nie wesoło pożyczę Ci... na lichwę
krolu Opublikowano 14 Listopada 2011 Opublikowano 14 Listopada 2011 jak przyjedziecie pomóc zrobić tynki i gładź i się uporamy do sylwka
Mario22 Opublikowano 14 Listopada 2011 Opublikowano 14 Listopada 2011 Krolu już myślałem, że nas nigdy na imprezę do siebie nie zaprosisz a tu masz ci los tak nam to ładnie poukładał jak tylko się z remontem uporasz to wpadnę opić mieszkanko z butelczyną :kox: no to nie jest takie hop siup... tam czeka mnie poważny remont :confused4: a z czasem i kasą nie wesoło Nie masz kasy napisz do Mirona ... on żyje z takich leszczy i wozi sie B8 ... :polew: :polew:[br]Dopisany: 14 Listopad 2011, 21:59_________________________________________________Ja przepraszam bo w sumie to mnie jeszcze nikt nie zaprosił na parapetówke bo do tego daleko jeszcze... ale jak zostane zaproszony... to boje się już tej imprezy ... :polew: :polew:
krolu Opublikowano 14 Listopada 2011 Opublikowano 14 Listopada 2011 Krolu już myślałem, że nas nigdy na imprezę do siebie nie zaprosisz a tu masz ci los tak nam to ładnie poukładał jak tylko się z remontem uporasz to wpadnę opić mieszkanko z butelczyną :kox: no to nie jest takie hop siup... tam czeka mnie poważny remont :confused4: a z czasem i kasą nie wesoło Nie masz kasy napisz do Mirona ... on żyje z takich leszczy i wozi sie B8 ... :polew: :polew: nie mam kasy na wyżywienie tego bydła co się chce zwalić do mnie na chatę :gwizdanie: :gwizdanie:
OKO Opublikowano 14 Listopada 2011 Opublikowano 14 Listopada 2011 Krolu już myślałem, że nas nigdy na imprezę do siebie nie zaprosisz a tu masz ci los tak nam to ładnie poukładał jak tylko się z remontem uporasz to wpadnę opić mieszkanko z butelczyną :kox: no to nie jest takie hop siup... tam czeka mnie poważny remont :confused4: a z czasem i kasą nie wesoło Nie masz kasy napisz do Mirona ... on żyje z takich leszczy i wozi sie B8 ... :polew: :polew: no a teraz b8 jest już po lifcie i trzeba zmienić na nowe żeby nie było lipy :gwizdanie:
akjam Opublikowano 14 Listopada 2011 Opublikowano 14 Listopada 2011 Krolu już myślałem, że nas nigdy na imprezę do siebie nie zaprosisz a tu masz ci los tak nam to ładnie poukładał jak tylko się z remontem uporasz to wpadnę opić mieszkanko z butelczyną :kox: no to nie jest takie hop siup... tam czeka mnie poważny remont :confused4: a z czasem i kasą nie wesoło Nie masz kasy napisz do Mirona ... on żyje z takich leszczy i wozi sie B8 ... :polew: :polew: nie mam kasy na wyżywienie tego bydła co się chce zwalić do mnie na chatę :gwizdanie: :gwizdanie: :decayed:
OKO Opublikowano 14 Listopada 2011 Opublikowano 14 Listopada 2011 Krolu już myślałem, że nas nigdy na imprezę do siebie nie zaprosisz a tu masz ci los tak nam to ładnie poukładał jak tylko się z remontem uporasz to wpadnę opić mieszkanko z butelczyną :kox: no to nie jest takie hop siup... tam czeka mnie poważny remont :confused4: a z czasem i kasą nie wesoło Nie masz kasy napisz do Mirona ... on żyje z takich leszczy i wozi sie B8 ... :polew: :polew: nie mam kasy na wyżywienie tego bydła co się chce zwalić do mnie na chatę :gwizdanie: :gwizdanie: żarcie przyniesiemy ze sobą Ty daj tylko alko
Mario22 Opublikowano 14 Listopada 2011 Opublikowano 14 Listopada 2011 Krolu już myślałem, że nas nigdy na imprezę do siebie nie zaprosisz a tu masz ci los tak nam to ładnie poukładał jak tylko się z remontem uporasz to wpadnę opić mieszkanko z butelczyną :kox: no to nie jest takie hop siup... tam czeka mnie poważny remont :confused4: a z czasem i kasą nie wesoło Nie masz kasy napisz do Mirona ... on żyje z takich leszczy i wozi sie B8 ... :polew: :polew: nie mam kasy na wyżywienie tego bydła co się chce zwalić do mnie na chatę :gwizdanie: :gwizdanie: Stary to nie czasy komuny... teraz żarcie sie zamawia online z telefonu... damy rady... :decayed:
Kędzior Opublikowano 14 Listopada 2011 Opublikowano 14 Listopada 2011 naprawilem kompa cieszycie sie Akjam ktora pompka ci padla?
Miszka82 Opublikowano 14 Listopada 2011 Opublikowano 14 Listopada 2011 naprawilem kompa cieszycie sie Akjam ktora pompka ci padla? penis pompka :polew:
Mario22 Opublikowano 14 Listopada 2011 Opublikowano 14 Listopada 2011 naprawilem kompa cieszycie sie Akjam ktora pompka ci padla? No normalnie.... serducho od alko ... :polew: [br]Dopisany: 14 Listopad 2011, 22:04_________________________________________________ naprawilem kompa cieszycie sie Akjam ktora pompka ci padla? penis pompka :polew: naprawilem kompa cieszycie sie Akjam ktora pompka ci padla? No normalnie.... serducho od alko ... :polew: Co jeden to mądrzejszy ....
Rekomendowane odpowiedzi