Kędzior Opublikowano 15 Listopada 2011 Opublikowano 15 Listopada 2011 jesli chodzi o rammstein to kawalki z tych czasow byly najlepsze :rolleyes:jeżeli chodzi o te rytmy to wolę stare dobre polskie nieznalem, dobre hehe
Mario22 Opublikowano 15 Listopada 2011 Opublikowano 15 Listopada 2011 Nowy kawałek My Riot ... nagrany wspólnie z Rychem ...
Kędzior Opublikowano 15 Listopada 2011 Opublikowano 15 Listopada 2011 sejkju za dzisiejszego spota jak zawsze wspaniali ludzie...ciekawe tematy nie przesadzaj przeciez mnie nei bylo
Miszka82 Opublikowano 15 Listopada 2011 Opublikowano 15 Listopada 2011 Kędzior pojebało Cię z tymi teledyskami...neta założyli w Sosnowcu czy ki uj ?[br]Dopisany: 15 Listopad 2011, 21:59_________________________________________________ sejkju za dzisiejszego spota jak zawsze wspaniali ludzie...ciekawe tematy nie przesadzaj przeciez mnie nei bylo dlatego poruszaliśmy ciekawe tematy
stanley Opublikowano 15 Listopada 2011 Opublikowano 15 Listopada 2011 sejkju za dzisiejszego spota jak zawsze wspaniali ludzie...ciekawe tematy nie przesadzaj przeciez mnie nei bylo rozmawialiśmy o Tobie, czuliśmy się jakbyś był razem z nami z resztą, zawsze o Tobie gadamy
Mario22 Opublikowano 15 Listopada 2011 Opublikowano 15 Listopada 2011 I z innej beczki ale mega za***isty kawałek ... A będąc juz tak daleko to nalezy wspmniec ...
Kędzior Opublikowano 15 Listopada 2011 Opublikowano 15 Listopada 2011 Rychu jest dobry no tak cos mi sie wydawalo ze ktos mnie obgadywal neta mamy od dawna tylko zniesli blokada antyrodzicielska :polew: :polew:[br]Dopisany: 15 Listopad 2011, 22:03_________________________________________________ sejkju za dzisiejszego spota jak zawsze wspaniali ludzie...ciekawe tematy nie przesadzaj przeciez mnie nei bylo rozmawialiśmy o Tobie, czuliśmy się jakbyś był razem z nami z resztą, zawsze o Tobie gadamy to super :thumbdown: :polew: [br]Dopisany: 15 Listopad 2011, 22:04_________________________________________________1-1 :polew:
Mario22 Opublikowano 15 Listopada 2011 Opublikowano 15 Listopada 2011 Kedzior Nooo Rychu daje rady ale słyszałeś odpowiedz "Durnia z TVN-u" na Czarny wrzesień.... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Niby Rychu pojechał Tedzia ... ale tedzik tez nagrał dobre dissy... z resztą to samo na tle Pariasu ...
Kędzior Opublikowano 15 Listopada 2011 Opublikowano 15 Listopada 2011 nie sledze tego co tam oni na siebie mowia i robia, slucham muzyki ich spory mnie nie interere
Miszka82 Opublikowano 15 Listopada 2011 Opublikowano 15 Listopada 2011 Kedzior Nooo Rychu daje rady ale słyszałeś odpowiedz "Durnia z TVN-u" na Czarny wrzesień.... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Niby Rychu pojechał Tedzia ... ale tedzik tez nagrał dobre dissy... z resztą to samo na tle Pariasu ... jednak wieś z Ciebie nigdy nie wyjdzie tedzik jak go nazwałeś to się cofa w rozwoju, jego płyty 15 lat temu były o niebo lepsze niż obecne, ogólnie zawsze był zarobiony, ma dzianych starych prawników itp itd Rychu dla niego zawsze będę miał szacunek gdyż wywodzi się z patologi i do wszystkiego doszedł sam ciężką pracą koniec kropka
Miszka82 Opublikowano 15 Listopada 2011 Opublikowano 15 Listopada 2011 a wiadomo patologie lubimy no ba
Kędzior Opublikowano 15 Listopada 2011 Opublikowano 15 Listopada 2011 a wiadomo patologie lubimy no ba w sobote bedzie patologia :kox: :kox:
Mario22 Opublikowano 15 Listopada 2011 Opublikowano 15 Listopada 2011 Kedzior Nooo Rychu daje rady ale słyszałeś odpowiedz "Durnia z TVN-u" na Czarny wrzesień.... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Niby Rychu pojechał Tedzia ... ale tedzik tez nagrał dobre dissy... z resztą to samo na tle Pariasu ... jednak wieś z Ciebie nigdy nie wyjdzie tedzik jak go nazwałeś to się cofa w rozwoju, jego płyty 15 lat temu były o niebo lepsze niż obecne, ogólnie zawsze był zarobiony, ma dzianych starych prawników itp itd Rychu dla niego zawsze będę miał szacunek gdyż wywodzi się z patologi i do wszystkiego doszedł sam ciężką pracą koniec kropka Stary wiem o tym tez jestem za Rychem.... ale Diss to diss to nie jest album nagrywany na spokojnie... i jak na Tedzika to jestem w szoku że dał rade w tak krótkim czasie cos nagrac i w miare sensownego... myślałem że to bedzie mega kupa a tragedii nie było... ale wiadomo że rychu go pozamiatał...
Miszka82 Opublikowano 15 Listopada 2011 Opublikowano 15 Listopada 2011 a wiadomo patologie lubimy no ba w sobote bedzie patologia :kox: :kox: oj będzie i to w chvj [br]Dopisany: 15 Listopad 2011, 22:22_________________________________________________ Kedzior Nooo Rychu daje rady ale słyszałeś odpowiedz "Durnia z TVN-u" na Czarny wrzesień.... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Niby Rychu pojechał Tedzia ... ale tedzik tez nagrał dobre dissy... z resztą to samo na tle Pariasu ... jednak wieś z Ciebie nigdy nie wyjdzie tedzik jak go nazwałeś to się cofa w rozwoju, jego płyty 15 lat temu były o niebo lepsze niż obecne, ogólnie zawsze był zarobiony, ma dzianych starych prawników itp itd Rychu dla niego zawsze będę miał szacunek gdyż wywodzi się z patologi i do wszystkiego doszedł sam ciężką pracą koniec kropka Stary wiem o tym tez jestem za Rychem.... ale Diss to diss to nie jest album nagrywany na spokojnie... i jak na Tedzika to jestem w szoku że dał rade w tak krótkim czasie cos nagrac i w miare sensownego... myślałem że to bedzie mega kupa a tragedii nie było... ale wiadomo że rychu go pozamiatał... no masz fart że tak sądzisz
Kędzior Opublikowano 15 Listopada 2011 Opublikowano 15 Listopada 2011 slyszalem ze Stasiek robi podzial gdzie kto siedzi przy stole
Mario22 Opublikowano 15 Listopada 2011 Opublikowano 15 Listopada 2011 Miszka masz Pariasa ... :gwizdanie: I co nie dali rady ??? Dali ja tylko komentuje i mowie że mi sie podoba i nie mówie kto jest lepszy itd. słucham wszystkiego i wszystkich
Rekomendowane odpowiedzi