Miszka82 Opublikowano 19 Listopada 2011 Opublikowano 19 Listopada 2011 siema przed armagedonem :kox: :> Ula mówi żebyście małego wzięli nie da rady bo mały śpi już o 19.00 wiec nawet byśmy nic nie posiedzieli a już cza by spadać do chaty wpadniecie do nas jak będziecie mieli ochotę walniemy flachę Ula jak ma doła to mnie zawsze prosi żebym jej pokazał małego Dimana na kanapie
OKO Opublikowano 19 Listopada 2011 Opublikowano 19 Listopada 2011 siema przed armagedonem :kox: :> Ula mówi żebyście małego wzięli nie da rady bo mały śpi już o 19.00 wiec nawet byśmy nic nie posiedzieli a już cza by spadać do chaty wpadniecie do nas jak będziecie mieli ochotę walniemy flachę Ula jak ma doła to mnie zawsze prosi żebym jej pokazał małego Dimana na kanapie hehehe to dimek musi Jej małego wyprodukować [br]Dopisany: 19 Listopad 2011, 17:02_________________________________________________kunerw już ta godzina mykam po hajsssssssssssssss
diman Opublikowano 19 Listopada 2011 Opublikowano 19 Listopada 2011 dobra śmigam się ogarnąć i czas się zbierać do zoba w city rocku
Miszka82 Opublikowano 19 Listopada 2011 Opublikowano 19 Listopada 2011 no nie ma co dłużej czekać trzeba się zbierać
Miszka82 Opublikowano 20 Listopada 2011 Opublikowano 20 Listopada 2011 ja też już w domu heheh, ale się nastukaliśmy w sumie to końcówki nie pamiętam i ogólnie to patologia
hubtychy Opublikowano 20 Listopada 2011 Opublikowano 20 Listopada 2011 ja też już w domu heheh, ale się nastukaliśmy w sumie to końcówki nie pamiętam i ogólnie to patologia Ale o to chyba chodzi :naughty:
Miszka82 Opublikowano 20 Listopada 2011 Opublikowano 20 Listopada 2011 ja też już w domu heheh, ale się nastukaliśmy w sumie to końcówki nie pamiętam i ogólnie to patologia Ale o to chyba chodzi :naughty: dokładnie taki był plan i teraz z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że więcej nie piję
Miszka82 Opublikowano 20 Listopada 2011 Opublikowano 20 Listopada 2011 Witka chłopaki :hi: jaszcze czuję %
hubtychy Opublikowano 20 Listopada 2011 Opublikowano 20 Listopada 2011 Witka chłopaki :hi: jaszcze czuję % Ja mam suchoty,2 litry coli przez noc zrobiłem i dalej suszy :gwizdanie:
Mario22 Opublikowano 20 Listopada 2011 Opublikowano 20 Listopada 2011 siema i gdzie się impreza skonczyła jak pojechałem ??? W Energy ???
Miszka82 Opublikowano 20 Listopada 2011 Opublikowano 20 Listopada 2011 siema i gdzie się impreza skonczyła jak pojechałem ??? W Energy ??? tam gdzie Twój palec - w d*pie nie no ja się zawinąłem na kebab i do dom ale średnio kojarzę o której to było
Mario22 Opublikowano 20 Listopada 2011 Opublikowano 20 Listopada 2011 siema i gdzie się impreza skonczyła jak pojechałem ??? W Energy ??? tam gdzie Twój palec - w pupie nie no ja się zawinąłem na kebab i do dom ale średnio kojarzę o której to było Dzis rano odpakowałem palca i.... nie trzeba szyc... skleiło się to ... :>
hubtychy Opublikowano 20 Listopada 2011 Opublikowano 20 Listopada 2011 psyt.... żartowałem A ja chyba potrzebuję klinika :naughty:
Rekomendowane odpowiedzi