Kędzior Opublikowano 20 Listopada 2011 Opublikowano 20 Listopada 2011 wstalem ja, moja, Kezor i Oko wyladowalismy jeszcze wczoraj w energy, bardzo spoko klub a Oko jest przetypem :polew:
Miszka82 Opublikowano 20 Listopada 2011 Opublikowano 20 Listopada 2011 wstalem ja, moja, Kezor i Oko wyladowalismy jeszcze wczoraj w energy, bardzo spoko klub a Oko jest przetypem :polew: rozwiń tą myśl :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 20 Listopada 2011 Opublikowano 20 Listopada 2011 jest wesoly i bardzo towarzyski :polew: :polew:
Miszka82 Opublikowano 20 Listopada 2011 Opublikowano 20 Listopada 2011 jest wesoly i bardzo towarzyski :polew: :polew: pozytywna energia
A4 Mario Opublikowano 20 Listopada 2011 Opublikowano 20 Listopada 2011 jest wesoly i bardzo towarzyski :polew: :polew: Wazne że go nie wywalili z tego klubu.... A co Miron i diman nie pojechali z Wami ???
Kędzior Opublikowano 20 Listopada 2011 Opublikowano 20 Listopada 2011 w pewnym momencie nieduzo brakowalo :polew:
A4 Mario Opublikowano 20 Listopada 2011 Opublikowano 20 Listopada 2011 w pewnym momencie nieduzo brakowalo :polew: Jak bym był do końca to pewnie bym tam z Wami pojechał...
PiterA4 Opublikowano 20 Listopada 2011 Opublikowano 20 Listopada 2011 i po 3 miesiacach blokady forum za takie i inne zachowanie wrocilem do was
krolu Opublikowano 20 Listopada 2011 Opublikowano 20 Listopada 2011 i po 3 miesiacach blokady forum za takie i inne zachowanie wrocilem do was :kox:
Miszka82 Opublikowano 20 Listopada 2011 Opublikowano 20 Listopada 2011 i po 3 miesiacach blokady forum za takie i inne zachowanie wrocilem do was :oklaski: heheh
A4 Mario Opublikowano 20 Listopada 2011 Opublikowano 20 Listopada 2011 brakowalo mi was ;( Za co siedziałeś ????
PiterA4 Opublikowano 20 Listopada 2011 Opublikowano 20 Listopada 2011 brakowalo mi was ;( Za co siedziałeś ???? jeden koles dariodario byl madrzejszy od samego boga i chcialem mu mordke obic ale okazal sie mamlasem obrazajac mi rodzine i w sumie sprzedal mnie moderatorowi i mnie zablokowali
PiterA4 Opublikowano 20 Listopada 2011 Opublikowano 20 Listopada 2011 no wreszcie moge zaczerpnac wiedzy technicznej do swojego wozidla
keżor Opublikowano 20 Listopada 2011 Autor Opublikowano 20 Listopada 2011 no ja też już dotarłem do dom :polew: wstalem ja, moja, Kezor i Oko wyladowalismy jeszcze wczoraj w energy, bardzo spoko klub a Oko jest przetypem :polew: chyba EX :gwizdanie: a Oko to faktycznie PRZE PRZE c**j mianuję go po wczoraj moim sensejem
Miszka82 Opublikowano 20 Listopada 2011 Opublikowano 20 Listopada 2011 no ja też już dotarłem do dom :polew: wstalem ja, moja, Kezor i Oko wyladowalismy jeszcze wczoraj w energy, bardzo spoko klub a Oko jest przetypem :polew: chyba EX :gwizdanie: a Oko to faktycznie PRZE PRZE ch*** mianuję go po wczoraj moim sensejem co pannę jakąś zruchał przy barze wszystkich czy ki chvj
keżor Opublikowano 20 Listopada 2011 Autor Opublikowano 20 Listopada 2011 no ja też już dotarłem do dom :polew: wstalem ja, moja, Kezor i Oko wyladowalismy jeszcze wczoraj w energy, bardzo spoko klub a Oko jest przetypem :polew: chyba EX :gwizdanie: a Oko to faktycznie PRZE PRZE ch*** mianuję go po wczoraj moim sensejem co pannę jakąś zruchał przy barze wszystkich czy ki chvj dużo nie brakowało
hubtychy Opublikowano 20 Listopada 2011 Opublikowano 20 Listopada 2011 no ja też już dotarłem do dom :polew: wstalem ja, moja, Kezor i Oko wyladowalismy jeszcze wczoraj w energy, bardzo spoko klub a Oko jest przetypem :polew: chyba EX :gwizdanie: a Oko to faktycznie PRZE PRZE ch*** mianuję go po wczoraj moim sensejem co pannę jakąś zruchał przy barze wszystkich czy ki chvj dużo nie brakowało No to ładnie poszaleliście :gwizdanie: Ja w końcu dziś wymieniłem reflektory 3,5h się z tym bawiłem Kolesia który montował mi sonary i dzienne to za jaja mógłbym powiesić tak mi naperdolił w kablach
Rekomendowane odpowiedzi