akjam Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 ty masz chyba wieksze Jak znajdę to przywiozę dziś i zobaczysz a wyglądają tak - poglądowa aukcja... :naughty: http://allegro.pl/audi-a4-8e0-b7-glosnik-glosniki-i1940920105.html
Kędzior Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 ty masz chyba wieksze Jak znajdę to przywiozę dziś i zobaczysz a wyglądają tak - poglądowa aukcja... :naughty: http://allegro.pl/audi-a4-8e0-b7-glosnik-glosniki-i1940920105.html jak znajdziesz to przywiez to porownamy na zywo
Grisza79 Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 Normalnie nie umiem się doczekać dzisiejszego spota :gwizdanie: tak dawno was nie widziałem My Ciebie też. Mieścisz się jeszcze do wozu czy siłka ostro dała się we znaki? Mieszcze mieszcze. Teraz cwicze inny mięśień i on się nie mieści tam gdzie powinnien...... :gwizdanie:A tak na marginesie, szyba mi się zj***ła.... nie moge jej dzwignąć, tak jakby z szyny wyskoczyła czy ki cholera.... Musiałem ją na siłe dzwigać ręcznie Są jakieś szanse żeby ktoś na to zobaczył, czy odrazu mam jechać gdzieś do mechanika ?
Kędzior Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 Normalnie nie umiem się doczekać dzisiejszego spota :gwizdanie: tak dawno was nie widziałem My Ciebie też. Mieścisz się jeszcze do wozu czy siłka ostro dała się we znaki? Mieszcze mieszcze. Teraz cwicze inny mięśień i on się nie mieści tam gdzie powinnien...... :gwizdanie:A tak na marginesie, szyba mi się zj***ła.... nie moge jej dzwignąć, tak jakby z szyny wyskoczyła czy ki cholera.... Musiałem ją na siłe dzwigać ręcznie Są jakieś szanse żeby ktoś na to zobaczył, czy odrazu mam jechać gdzieś do mechanika ? nie opuszczaj jej to bedzie wszystko git
Grisza79 Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 Normalnie nie umiem się doczekać dzisiejszego spota :gwizdanie: tak dawno was nie widziałem My Ciebie też. Mieścisz się jeszcze do wozu czy siłka ostro dała się we znaki? Mieszcze mieszcze. Teraz cwicze inny mięśień i on się nie mieści tam gdzie powinnien...... :gwizdanie:A tak na marginesie, szyba mi się zj***ła.... nie moge jej dzwignąć, tak jakby z szyny wyskoczyła czy ki cholera.... Musiałem ją na siłe dzwigać ręcznie Są jakieś szanse żeby ktoś na to zobaczył, czy odrazu mam jechać gdzieś do mechanika ? nie opuszczaj jej to bedzie wszystko git Poczekaj..... zobaczymy czy się tak będziesz śmiał na spocie
Kędzior Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 MECHANICAL SYNFONICA Poczekaj..... zobaczymy czy się tak będziesz śmiał na spocie :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
akjam Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 Normalnie nie umiem się doczekać dzisiejszego spota :gwizdanie: tak dawno was nie widziałem My Ciebie też. Mieścisz się jeszcze do wozu czy siłka ostro dała się we znaki? Mieszcze mieszcze. Teraz cwicze inny mięśień i on się nie mieści tam gdzie powinnien...... :gwizdanie:A tak na marginesie, szyba mi się zj***ła.... nie moge jej dzwignąć, tak jakby z szyny wyskoczyła czy ki cholera.... Musiałem ją na siłe dzwigać ręcznie Są jakieś szanse żeby ktoś na to zobaczył, czy odrazu mam jechać gdzieś do mechanika ? Dupc to. ZIma idzie więc szyby nie będziesz otwierał. :naughty: MECHANICAL SYNFONICA
talib1990 Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 Witka, kto będzie dzis ? ps. Poziek - jak kolesiowi nie przypasi to daj adres do niego to podjade... mieszkam 200 metrów od mysłowic
Miszka82 Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 nie zapeszam ale ja chyba tez Ty się źle czujesz Ja będę
akjam Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 To jest Nas już trzech! :decayed: :decayed:
Kędzior Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 nie zapeszam ale ja chyba tez Ty się źle czujesz Ja będę no wiadomo dzisiaj wyjeb*ny ale moze sie uda
Miszka82 Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 zagadka po czym poznać że siostra ma okres ? c**j starego inaczej smakuje :polew: :polew: :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi