Mario22 Opublikowano 30 Listopada 2011 Opublikowano 30 Listopada 2011 W rybniku się piszę pyrdka Ja tam to jest normalne jak przestawianie auta o 24:00 na druga strone ulicy ... :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
hubtychy Opublikowano 30 Listopada 2011 Opublikowano 30 Listopada 2011 Ale żeście sobie temat wybrali :gwizdanie: Może już odpuście Mariowi,bo chłopak się przejmie i zacznie się jąkać albo zamknie się w sobie. :polew: :polew:
Pucek Opublikowano 30 Listopada 2011 Opublikowano 30 Listopada 2011 W rybniku się piszę pyrdka Ja tam to jest normalne jak przestawianie auta o 24:00 na druga strone ulicy ... :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Bywa Na szczęście u mnie na wsi nie ma takiego problemu bo śmierdzi gnojem :>
Mario22 Opublikowano 30 Listopada 2011 Opublikowano 30 Listopada 2011 W rybniku się piszę pyrdka Ja tam to jest normalne jak przestawianie auta o 24:00 na druga strone ulicy ... :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Bywa Na szczęście u mnie na wsi nie ma takiego problemu bo śmierdzi gnojem :> w Rybniku smierdzi gnojem... hmm nie wiedziałem ale skoro tak piszesz... :polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 30 Listopad 2011, 21:56_________________________________________________ Ale żeście sobie temat wybrali :gwizdanie: Może już odpuście Mariowi,bo chłopak się przejmie i zacznie się jąkać albo zamknie się w sobie. :polew: :polew: Mario lubi ciete riposty... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Zobacz sobie bitwe płocką ... :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 30 Listopada 2011 Opublikowano 30 Listopada 2011 chyba se kupie motor jakoś w zimie
Mario22 Opublikowano 30 Listopada 2011 Opublikowano 30 Listopada 2011 chyba se kupie motor jakoś w zimie Ja tak jak P ... :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 30 Listopada 2011 Opublikowano 30 Listopada 2011 Jak byś wiedział gdzie mieszkam, ale nie chce mi się tłumaczyć, bo po co jak i tak Cię nigdy nie zaproszę :> lecę małyhujcu chyba se kupie motor jakoś w zimie Kup sobie teraz [br]Dopisany: 30 Listopad 2011, 21:58_________________________________________________ chyba se kupie motor jakoś w zimie Ja tak jak P ... :gwizdanie: Jak byś miał o tym pojęcie to byś wiedział dlaczego kupiłem teraz
Mario22 Opublikowano 30 Listopada 2011 Opublikowano 30 Listopada 2011 Tak jest wszyscy kupujcie... jeszcze grupowo na pogrzebie nie byliśmy... :gwizdanie: :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 30 Listopada 2011 Opublikowano 30 Listopada 2011 no właśnie przeglądam nałogowo allegro i ceny ładnie poleciały...[br]Dopisany: 30 Listopad 2011, 22:00_________________________________________________ Tak jest wszyscy kupujcie... jeszcze grupowo na pogrzebie nie byliśmy... :gwizdanie: :gwizdanie: pier**lisz jak moja stara (Ula) wrona jesteś żeby krakać
Mario22 Opublikowano 30 Listopada 2011 Opublikowano 30 Listopada 2011 Pucku ja nie krytykuje że kupiłes na zime... czytaj prosze z zrozumieniem.. :gwizdanie: a co do motoru tylko pozazdroscic...[br]Dopisany: 30 Listopad 2011, 22:01_________________________________________________ no właśnie przeglądam nałogowo allegro i ceny ładnie poleciały...[br]Dopisany: 30 Listopad 2011, 22:00_________________________________________________ Tak jest wszyscy kupujcie... jeszcze grupowo na pogrzebie nie byliśmy... :gwizdanie: :gwizdanie: gadasz głupoty jak moja stara (Ula) wrona jesteś żeby krakać Nie ale stypa mogła by byc ciekawa... :polew: :polew:
Pucek Opublikowano 30 Listopada 2011 Opublikowano 30 Listopada 2011 Miszka, no poleciały, ale tu nie chodzi o to, na wiosnę będzie więcej ofert, ale za to więcej takich poskładanych po strzałach, dlatego ta grupa maszyn w tym momencie jest wyeliminowana, każdy szykuje motor do sprzedaży zimą [br]Dopisany: 30 Listopad 2011, 22:03_________________________________________________Stypa będzie w zatorze
Mario22 Opublikowano 30 Listopada 2011 Opublikowano 30 Listopada 2011 Zator bedzie :kox: :kox: jak co roku ... tylko dalej nie ma podziału na domki ... :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 30 Listopada 2011 Opublikowano 30 Listopada 2011 Jak byś miał o tym pojęcie to byś wiedział dlaczego kupiłem teraz teraz to przeczytałem coś kupił możesz PW jak się nie chcesz chwalić jak cenowo w porównaniu do sezonu ? gadaj
Mario22 Opublikowano 30 Listopada 2011 Opublikowano 30 Listopada 2011 Jak byś miał o tym pojęcie to byś wiedział dlaczego kupiłem teraz teraz to przeczytałem coś kupił możesz PW jak się nie chcesz chwalić jak cenowo w porównaniu do sezonu ? gadaj Przeca juz wszyscy wszystko wiedzą... :wallbash: :wallbash: krolu PW rozesłał z Hot Info ...
Kędzior Opublikowano 30 Listopada 2011 Opublikowano 30 Listopada 2011 Fakt jest jeden, każdy kozak ma małego pyrdka ja jestem kozak i wypier*alaj :decayed: nie napinam sie i faje mam spora takze niszcze stereotypysiema tępe h*je :decayed:
Pucek Opublikowano 30 Listopada 2011 Opublikowano 30 Listopada 2011 No tak, nie zdążyłem się pochwalić bo koledzy to zrobili za mnie Kędzior, Ty i kozak chyba taki leśny kozak
Mario22 Opublikowano 30 Listopada 2011 Opublikowano 30 Listopada 2011 Fakt jest jeden, każdy kozak ma małego pyrdka ja jestem kozak i wypier*alaj :decayed: nie napinam sie i faje mam spora takze niszcze stereotypysiema tępe h*je :decayed: :polew: :polew: i oto mój ziommm :polew: [br]Dopisany: 30 Listopad 2011, 22:13_________________________________________________ No tak, nie zdążyłem się pochwalić bo koledzy to zrobili za mnie Kędzior, Ty i kozak chyba taki leśny kozak Pochwal sie wkońcu oficjalnie a nie rób wielkich tajemnic ...
Kędzior Opublikowano 30 Listopada 2011 Opublikowano 30 Listopada 2011 No tak, nie zdążyłem się pochwalić bo koledzy to zrobili za mnie Kędzior, Ty i kozak chyba taki leśny kozak co kupiles pochwal sie
Pucek Opublikowano 30 Listopada 2011 Opublikowano 30 Listopada 2011 No motor kupiłem, ściule Honda Hornet, 2008 rok, wersja "N", 600cm3
Grisza79 Opublikowano 30 Listopada 2011 Opublikowano 30 Listopada 2011 Z wieczora..... ide jebąć drina i do spania.
Rekomendowane odpowiedzi