Kędzior Opublikowano 12 Grudnia 2011 Opublikowano 12 Grudnia 2011 http://www.profesorki.pl/obrazek/176/wystarczy-8-cm-zeby-zadowolic-kobiete/ :polew: :polew: na moja to niedziala
Bulik Opublikowano 12 Grudnia 2011 Opublikowano 12 Grudnia 2011 http://www.profesorki.pl/obrazek/176/wystarczy-8-cm-zeby-zadowolic-kobiete/ :polew: :polew: na moja to niedziala to dziala na KAŻDĄ
Kędzior Opublikowano 12 Grudnia 2011 Opublikowano 12 Grudnia 2011 http://www.profesorki.pl/obrazek/176/wystarczy-8-cm-zeby-zadowolic-kobiete/ :polew: :polew: na moja to niedziala to dziala na KAŻDĄ widocznie mam za malo na koncie
Miszka82 Opublikowano 12 Grudnia 2011 Opublikowano 12 Grudnia 2011 :polew: :polew: Ty chamie mnie zjebałeś za wyśmiewanie Violetty a tu takie jaja se robisz :oklaski:
stanley Opublikowano 12 Grudnia 2011 Opublikowano 12 Grudnia 2011 :polew: :polew: Ty chamie mnie zjebałeś za wyśmiewanie Violetty a tu takie jaja se robisz :oklaski: buehehehe
keżor Opublikowano 12 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2011 :polew: :polew: Ty chamie mnie zjebałeś za wyśmiewanie Violetty a tu takie jaja se robisz :oklaski: ale Ciebie ściulu cieszyło , że człowiek umarł , jak jakiegoś psychopatę a ja sie śmieje z kolesia który założył kółko wędkarskie prosperujące do dziś
Miszka82 Opublikowano 12 Grudnia 2011 Opublikowano 12 Grudnia 2011 :polew: :polew: Ty chamie mnie zjebałeś za wyśmiewanie Violetty a tu takie jaja se robisz :oklaski: ale Ciebie ściulu cieszyło , że człowiek umarł , jak jakiegoś psychopatę a ja sie śmieje z kolesia który założył kółko wędkarskie prosperujące do dziś ic**j konie OT
hubtychy Opublikowano 12 Grudnia 2011 Opublikowano 12 Grudnia 2011 :polew: :polew: Ty chamie mnie zjebałeś za wyśmiewanie Violetty a tu takie jaja se robisz :oklaski: ale Ciebie ściulu cieszyło , że człowiek umarł , jak jakiegoś psychopatę a ja sie śmieje z kolesia który założył kółko wędkarskie prosperujące do dziś :polew: :polew:
stanley Opublikowano 12 Grudnia 2011 Opublikowano 12 Grudnia 2011 ja tam dalej nie piję :gwizdanie: jedno wiosny nie czyni
Kędzior Opublikowano 12 Grudnia 2011 Opublikowano 12 Grudnia 2011 ja tam dalej nie piję :gwizdanie: i po co ci to
Miszka82 Opublikowano 12 Grudnia 2011 Opublikowano 12 Grudnia 2011 ja tam dalej nie piję :gwizdanie: i po co ci to nie wiem ale czekam co to będzie
stanley Opublikowano 12 Grudnia 2011 Opublikowano 12 Grudnia 2011 ja tam dalej nie piję :gwizdanie: i po co ci to nie wiem ale czekam co to będzie życie jest zbyt krótkie żeby sobie odmawiać
Kędzior Opublikowano 12 Grudnia 2011 Opublikowano 12 Grudnia 2011 ja tam dalej nie piję :gwizdanie: i po co ci to nie wiem ale czekam co to będzie jeszcze sie rozchorujesz albo popadniesz w depresje i po co ci to
Rekomendowane odpowiedzi