Maxito Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 ty patrz różowego widziałe i znowu ani meeeeeeeeeeeee ani beeeeeeeeeeeeeeeee ani kukurykuuuuuuuuuuuuu normalnie wiocha :polew: :polew:
SoMeS Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 ty patrz różowego widziałe i znowu ani meeeeeeeeeeeee ani beeeeeeeeeeeeeeeee ani kukurykuuuuuuuuuuuuu normalnie wiocha :polew: :polew: :polew: Ty to Max idź już spać :polew:
Maxito Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 i znowu gdzieś wszystkich wywiało prócz somesa
krolu Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 i znowu gdzieś wszystkich wywiało prócz somesa ja zaglądam tu na kilkanaście innych wątków jeszcze...
Maxito Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 ty patrz różowego widziałe i znowu ani meeeeeeeeeeeee ani beeeeeeeeeeeeeeeee ani kukurykuuuuuuuuuuuuu normalnie wiocha :polew: :polew: :polew: Ty to Max idź już spać :polew: ty mi nie matkuj jak się zmęcze to sam pójdę spać narazie mi się nie chce o- kejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
SoMeS Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 i znowu gdzieś wszystkich wywiało prócz somesa ja zaglądam tu na kilkanaście innych wątków jeszcze... top 3 laski i top 3 laski i pewnie jeszcze na top 3 laski [br]Dopisany: 17 Styczeń 2010, 23:17_________________________________________________ ty patrz różowego widziałe i znowu ani meeeeeeeeeeeee ani beeeeeeeeeeeeeeeee ani kukurykuuuuuuuuuuuuu normalnie wiocha :polew: :polew: :polew: Ty to Max idź już spać :polew: ty mi nie matkuj jak się zmęcze to sam pójdę spać narazie mi się nie chce o- kejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj masz jakieś problemy z czymś?
Pucek Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 no co tam laseczki? Max, zrzuciłeś coś z "basa" ?
stanley Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Max ma chyba dobre to wino :gwizdanie: dobranoc panowie
krolu Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Max ma chyba dobre to wino :gwizdanie: dobranoc panowie
SoMeS Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Max ma chyba dobre to wino :gwizdanie: dobranoc panowie a ja już go zacząłem o drugsy podejrzewać :gwizdanie:
Maxito Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 i znowu gdzieś wszystkich wywiało prócz somesa ja zaglądam tu na kilkanaście innych wątków jeszcze... krolu ten wątk jest najważniejszy inne olej zwłaszcz jeden... i tak max co możesz wycisnąć z twego potwora to jakieś 250 kw nie starczy ci ???
krolu Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 i znowu gdzieś wszystkich wywiało prócz somesa ja zaglądam tu na kilkanaście innych wątków jeszcze... krolu ten wątk jest najważniejszy inne olej zwłaszcz jeden... i tak max co możesz wycisnąć z twego potwora to jakieś 250 kw nie starczy ci ??? 250 kW - starczy
Maxito Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 no co tam laseczki? Max, zrzuciłeś coś z "basa" ? ja pierdziele pucek ile cie trzeba prosić żebyś coś napisał już myślałem że dziś się tu nie odezwiesz Max jak masz wolne - rezasz cos ? ta krolu mieszkanie bo mi panele się rozchodzą :polew: Max ma chyba dobre to wino :gwizdanie: dobranoc panowie a ja już go zacząłem o drugsy podejrzewać :gwizdanie: somes only alkoholllllll :polew: :polew:
keżor Opublikowano 17 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2010 i znowu gdzieś wszystkich wywiało prócz somesa ja zaglądam tu na kilkanaście innych wątków jeszcze... krolu ten wątk jest najważniejszy inne olej zwłaszcz jeden... i tak max co możesz wycisnąć z twego potwora to jakieś 250 kw nie starczy ci ??? 250 kW - starczy na jakiś czas
SoMeS Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Maxito Keżor to samo miałem pisać :gwizdanie:
krolu Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 inne olej zwłaszcz jeden... Chodzi o Gliwickie?? dlaczego to moje rodzime spoty ...
Rekomendowane odpowiedzi