Bulczas Opublikowano 28 Grudnia 2011 Opublikowano 28 Grudnia 2011 siema ej powiedzcie mi czy przegub wewnętrzny to jest cześć eksploatacyjna ? bo znajoma potrzebuje do do polo 2000r 1.4 i ponoć nie ma nawet w ASO :gwizdanie: a troche mi sie wierzyć nie chce Powiedz jej niech zmieni dilera niech dzwoni 782 569 658 gość ma dobry stuff na okrągło :decayed: :polew: To zadzwoń do niego żeby załatwił trochę na sobotę :gwizdanie: [br]Dopisany: 28 Grudzień 2011, 15:01_________________________________________________Ale gość ma ruchanie po koncertach chyba :slina: Michel Teló - Ai Se Eu Te Pego - Oficial
Miszka82 Opublikowano 28 Grudnia 2011 Opublikowano 28 Grudnia 2011 siema ej powiedzcie mi czy przegub wewnętrzny to jest cześć eksploatacyjna ? bo znajoma potrzebuje do do polo 2000r 1.4 i ponoć nie ma nawet w ASO :gwizdanie: a troche mi sie wierzyć nie chce to zależy czy ją ruchasz
stanley Opublikowano 28 Grudnia 2011 Opublikowano 28 Grudnia 2011 siema ej powiedzcie mi czy przegub wewnętrzny to jest cześć eksploatacyjna ? bo znajoma potrzebuje do do polo 2000r 1.4 i ponoć nie ma nawet w ASO :gwizdanie: a troche mi sie wierzyć nie chce może tego nie być na stanie, bo: kosztuje 10x tyle co dobry zamiennik :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 28 Grudnia 2011 Opublikowano 28 Grudnia 2011 witam przodowników pracy przodownik pracy wita
keżor Opublikowano 28 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2011 siema ej powiedzcie mi czy przegub wewnętrzny to jest cześć eksploatacyjna ? bo znajoma potrzebuje do do polo 2000r 1.4 i ponoć nie ma nawet w ASO :gwizdanie: a troche mi sie wierzyć nie chce może tego nie być na stanie, bo: kosztuje 10x tyle co dobry zamiennik :gwizdanie:
stanley Opublikowano 28 Grudnia 2011 Opublikowano 28 Grudnia 2011 siema ej powiedzcie mi czy przegub wewnętrzny to jest cześć eksploatacyjna ? bo znajoma potrzebuje do do polo 2000r 1.4 i ponoć nie ma nawet w ASO :gwizdanie: a troche mi sie wierzyć nie chce może tego nie być na stanie, bo: kosztuje 10x tyle co dobry zamiennik :gwizdanie: np do mojego jakieś 700-800zł
Kędzior Opublikowano 28 Grudnia 2011 Opublikowano 28 Grudnia 2011 siema ej powiedzcie mi czy przegub wewnętrzny to jest cześć eksploatacyjna ? bo znajoma potrzebuje do do polo 2000r 1.4 i ponoć nie ma nawet w ASO :gwizdanie: a troche mi sie wierzyć nie chce może tego nie być na stanie, bo: kosztuje 10x tyle co dobry zamiennik :gwizdanie: np do mojego jakieś 700-800zł groszowe sprawy Stasiek ty dales Jarko adres do wysylki tych kalendarzy?
stanley Opublikowano 28 Grudnia 2011 Opublikowano 28 Grudnia 2011 siema ej powiedzcie mi czy przegub wewnętrzny to jest cześć eksploatacyjna ? bo znajoma potrzebuje do do polo 2000r 1.4 i ponoć nie ma nawet w ASO :gwizdanie: a troche mi sie wierzyć nie chce może tego nie być na stanie, bo: kosztuje 10x tyle co dobry zamiennik :gwizdanie: np do mojego jakieś 700-800zł groszowe sprawy Stasiek ty dales Jarko adres do wysylki tych kalendarzy? nie, a po co
hubtychy Opublikowano 28 Grudnia 2011 Opublikowano 28 Grudnia 2011 siema ej powiedzcie mi czy przegub wewnętrzny to jest cześć eksploatacyjna ? bo znajoma potrzebuje do do polo 2000r 1.4 i ponoć nie ma nawet w ASO :gwizdanie: a troche mi sie wierzyć nie chce może tego nie być na stanie, bo: kosztuje 10x tyle co dobry zamiennik :gwizdanie: np do mojego jakieś 700-800zł groszowe sprawy Stasiek ty dales Jarko adres do wysylki tych kalendarzy? nie, a po co Bo Jarko już część wysłał Ciekawe jak tam nasze
Arturoo Opublikowano 28 Grudnia 2011 Opublikowano 28 Grudnia 2011 siema ej powiedzcie mi czy przegub wewnętrzny to jest cześć eksploatacyjna ? bo znajoma potrzebuje do do polo 2000r 1.4 i ponoć nie ma nawet w ASO :gwizdanie: a troche mi sie wierzyć nie chce to zależy czy ją ruchasz witam przodowników pracy przodownik pracy wita a łyżka na to ................ siema ej powiedzcie mi czy przegub wewnętrzny to jest cześć eksploatacyjna ? bo znajoma potrzebuje do do polo 2000r 1.4 i ponoć nie ma nawet w ASO :gwizdanie: a troche mi sie wierzyć nie chce może tego nie być na stanie, bo: kosztuje 10x tyle co dobry zamiennik :gwizdanie: np do mojego jakieś 700-800zł groszowe sprawy Stasiek ty dales Jarko adres do wysylki tych kalendarzy? nie, a po co :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
keżor Opublikowano 28 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2011 3.28 też tak kiedyś uzdrowiłem człowieka :>
Arturoo Opublikowano 28 Grudnia 2011 Opublikowano 28 Grudnia 2011 Ale gość ma ruchanie po koncertach chyba :slina: Michel Teló - Ai Se Eu Te Pego - Oficial no ma wybór jak nikt
QRi Opublikowano 28 Grudnia 2011 Opublikowano 28 Grudnia 2011 własnie odkryłem tatre grzanca - czego to juz nie wymyslą klasa! trzeba sie tylko tak porobić, żeby zobaczyć na dworze śnieg i poczuć się jak w tatrach
Ciepły Opublikowano 28 Grudnia 2011 Opublikowano 28 Grudnia 2011 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=236235.new#new KUPIE WÓZEK DO 1000 złotych
Rekomendowane odpowiedzi