Maxito Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 i prezes przemówił :kox: a teraz z innej beczki kto na bukowine już wpłacił rózowy to wiem
Pucek Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 i prezes przemówił :kox: a teraz z innej beczki kto na bukowine już wpłacił rózowy to wiem Czy Ty KOLEGO piszesz o mnie?
krolu Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 250 kW - starczy na jakiś czas No miałem 75 z dziurą było potem 75 bez dziury 2 miesiące potem 90 i było a już teraz jest :thumbdown:[br]Dopisany: 17 Styczeń 2010, 23:28_________________________________________________ i prezes przemówił :kox: a teraz z innej beczki kto na bukowine już wpłacił rózowy to wiem kilka osób (Miron, Pucek, Patrikos) masz czas do końca stycznia
keżor Opublikowano 17 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2010 ja jeszcze nie wpłaciłem bom biedny , mam nadzieje że wyszkrobia kase do końca miecha
Maxito Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 inne olej zwłaszcz jeden... Chodzi o Gliwickie?? dlaczego to moje rodzime spoty ... to takie dziwne albo jestes kat, albo gliwicki tylko jak ich przegonimy to nie wiem czy cię przyjmiemy spowrotem :polew:
SoMeS Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 inne olej zwłaszcz jeden... Chodzi o Gliwickie?? dlaczego to moje rodzime spoty ... to takie dziwne albo jestes kat, albo gliwicki tylko jak ich przegonimy to nie wiem czy cię przyjmiemy spowrotem :polew: nie doczekanie Twoje :gwizdanie:
Maxito Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 i prezes przemówił :kox: a teraz z innej beczki kto na bukowine już wpłacił rózowy to wiem Czy Ty KOLEGO piszesz o mnie? NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO bo co :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :polew: :polew:
krolu Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 inne olej zwłaszcz jeden... Chodzi o Gliwickie?? dlaczego to moje rodzime spoty ... to takie dziwne albo jestes kat, albo gliwicki tylko jak ich przegonimy to nie wiem czy cię przyjmiemy spowrotem :polew: kurcze nie będziesz mi tu jakiś wyborów stawiał :decayed: jak byś coś tu znaczył :decayed: albo chociaż mógł mnie objechać :tongue4: :decayed: to wszystko to żarty
keżor Opublikowano 17 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2010 inne olej zwłaszcz jeden... Chodzi o Gliwickie?? dlaczego to moje rodzime spoty ... to takie dziwne albo jestes kat, albo gliwicki tylko jak ich przegonimy to nie wiem czy cię przyjmiemy spowrotem :polew: nie doczekanie Twoje :gwizdanie: taaaaa to jadymy z alfabetem : A :polew: :polew:
Pucek Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 i prezes przemówił :kox: a teraz z innej beczki kto na bukowine już wpłacił rózowy to wiem Czy Ty KOLEGO piszesz o mnie? NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO bo co :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :polew: :polew: za to stawiasz flaszke w Bukowinie [br]Dopisany: 17 Styczeń 2010, 23:34_________________________________________________B
Maxito Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 ja jeszcze nie wpłaciłem bom biedny , mam nadzieje że wyszkrobia kase do końca miecha keżor łacze się z tobą w bólu czekam na jakąś podwyżkę czy talary jakieś
keżor Opublikowano 17 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2010 ja jeszcze nie wpłaciłem bom biedny , mam nadzieje że wyszkrobia kase do końca miecha keżor łacze się z tobą w bólu czekam na jakąś podwyżkę czy talary jakieś jak bym pracował to by było łatwiej o podwyżke
Maxito Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 inne olej zwłaszcz jeden... Chodzi o Gliwickie?? dlaczego to moje rodzime spoty ... to takie dziwne albo jestes kat, albo gliwicki tylko jak ich przegonimy to nie wiem czy cię przyjmiemy spowrotem :polew: nie doczekanie Twoje :gwizdanie: somes ja mam tydziń urlopu damy rade chyba :shocked: :shocked:
SoMeS Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 ja mam tego urlopu jeszcze kilka tygodni
keżor Opublikowano 17 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2010 ja mam tego urlopu jeszcze kilka tygodni no to pomożesz Maxowi
krolu Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 ja mam tego urlopu jeszcze kilka tygodni no to pomożesz Maxowi A kto to czytac bedzie???
Maxito Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 inne olej zwłaszcz jeden... Chodzi o Gliwickie?? dlaczego to moje rodzime spoty ... to takie dziwne albo jestes kat, albo gliwicki tylko jak ich przegonimy to nie wiem czy cię przyjmiemy spowrotem :polew: kurcze nie będziesz mi tu jakiś wyborów stawiał :decayed: jak byś coś tu znaczył :decayed: albo chociaż mógł mnie objechać :tongue4: :decayed: to wszystko to żarty :polew: :polew: :polew: żart dobre krolu :baseball: :baseball: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2:
SoMeS Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 ja mam tego urlopu jeszcze kilka tygodni no to pomożesz Maxowi ile płacisz?
Pucek Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 ja mam tego urlopu jeszcze kilka tygodni no to pomożesz Maxowi ile płacisz? 4 bułki, loda i kakao
Rekomendowane odpowiedzi