addassko Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Ja tez jak zwykle teraz smigam do TG na wymiane czujnika G28 akjam wez kabel :gwizdanie:
akjam Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Ja tez jak zwykle teraz smigam do TG na wymiane czujnika G28 akjam wez kabel :gwizdanie: A Ty go nie masz? Sprawdzę i jak co to wezmę.
Miszka82 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Ja tez jak zwykle teraz smigam do TG na wymiane czujnika G28 akjam wez kabel :gwizdanie: A Ty go nie masz? Sprawdzę i jak co to wezmę. no weźcie bo też chcę coś sprawdzić :gwizdanie:
keżor Opublikowano 10 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2012 Ja tez jak zwykle teraz smigam do TG na wymiane czujnika G28 akjam wez kabel :gwizdanie: to jest taki mały zielony czujnik koło kolektora ssącego ?
Miszka82 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Ja tez jak zwykle teraz smigam do TG na wymiane czujnika G28 akjam wez kabel :gwizdanie: to jest taki mały zielony czujnik koło kolektora ssącego ? ten o którym Ty piszesz to jest chyba g62 ostatnio wymieniałem u siebie [br]Dopisany: 10 Styczeń 2012, 16:32_________________________________________________chociaż ten też może gdzieś tam być
hubtychy Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Późnym popołudniem. Ja też dziś podjadę do SCC
stanley Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 keżor, będziesz ? mam brać kalendarz ? Bo tej mendy z sosnowca na pewno nie bedzie
keżor Opublikowano 10 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2012 keżor, będziesz ? mam brać kalendarz ? Bo tej mendy z sosnowca na pewno nie bedzie niestety mnie nie będzie :/ j**ana choroba mnie trzyma jak pijany płota
stanley Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 keżor, będziesz ? mam brać kalendarz ? Bo tej mendy z sosnowca na pewno nie bedzie niestety mnie nie będzie :/ j**ana choroba mnie trzyma jak pijany płota ok
Kędzior Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 keżor, będziesz ? mam brać kalendarz ? Bo tej mendy z sosnowca na pewno nie bedzie niestety mnie nie będzie :/ j**ana choroba mnie trzyma jak pijany płota mam to samo ale od dzis jade na nowych antybiotykach keżor, będziesz ? mam brać kalendarz ? Bo tej mendy z sosnowca na pewno nie bedzie jak bys byl kolega to bys mi podrzucil
Mario22 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Akjam jak robisz o 5 rano jestem na Pyrzowicach ...
stanley Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 dzięki za spotam miejscówka w sam raz na zimę
keżor Opublikowano 10 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2012 i jak ? lepszy ten parking ? znalazł was seski ? przenosimy sie tam na całą zime ?
Miszka82 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 i jak ? lepszy ten parking ? znalazł was seski ? przenosimy sie tam na całą zime ? jestem za choć byłem przeciwnikiem tej decyzji
stanley Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 i jak ? lepszy ten parking ? znalazł was seski ? przenosimy sie tam na całą zime ? seski nas znalazł, ja myślę, że na zimę warto się przenieść ( dużo cieplej)
keżor Opublikowano 10 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2012 i jak ? lepszy ten parking ? znalazł was seski ? przenosimy sie tam na całą zime ? seski nas znalazł, ja myślę, że na zimę warto się przenieść ( dużo cieplej) niech sie Seski wypowie czy cieplej , bo był dziś na obu
stanley Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 i jak ? lepszy ten parking ? znalazł was seski ? przenosimy sie tam na całą zime ? seski nas znalazł, ja myślę, że na zimę warto się przenieść ( dużo cieplej) niech sie Seski wypowie czy cieplej , bo był dziś na obu [br]Dopisany: 10 Styczeń 2012, 22:25_________________________________________________siostry Krupa u Kuby :jerk:
Rekomendowane odpowiedzi