Arturoo Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 dzięki za spota Pany sorki ,że krótko ale musiałem do pracy uciekać miejscóweczka addassko następnym razem jak tłumaczysz czego mam szukać to nie mów ,ze mam szukać zielonego króliczka bo ich tam było od groma :polew: :polew: :polew: PS.Czy ja wyjeżdżając jechałem pod prąd ,czy mi się tylko zdawało :decayed: :decayed:
Arturoo Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 ulżyło mi [br]Dopisany: 10 Styczeń 2012, 23:06_________________________________________________
addassko Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 dzięki za spota Pany sorki ,że krótko ale musiałem do pracy uciekać miejscóweczka addassko następnym razem jak tłumaczysz czego mam szukać to nie mów ,ze mam szukać zielonego króliczka bo ich tam było od groma :polew: :polew: :polew: PS.Czy ja wyjeżdżając jechałem pod prąd ,czy mi się tylko zdawało :decayed: :decayed: My tez tam pierwszy spot mielismy
danielom Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Panowie zapraszam na spota do Żor Warto http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=235046.0 Watek z galerią: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=236894.0
hubtychy Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 i jak ? lepszy ten parking ? znalazł was seski ? przenosimy sie tam na całą zime ? seski nas znalazł, ja myślę, że na zimę warto się przenieść ( dużo cieplej) Na zimę miejscówka jak najbardziej Jeszcze jak przeniesiemy się w kąt jak to dziś było mówione to będzie jeszcze cieplej. każdy jechał pod prąd Bo też postawili jakiś głupi zakaz :gwizdanie: Ale kto by się tam nim przejmował :polew: P.S. Dzięki za spocisza.Miło było znów zobaczyć wasze facjaty P.S.2 A wrzesień faktycznie z d.py w kalendarzu
Arturoo Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 dzięki za spota Pany sorki ,że krótko ale musiałem do pracy uciekać miejscóweczka addassko następnym razem jak tłumaczysz czego mam szukać to nie mów ,ze mam szukać zielonego króliczka bo ich tam było od groma :polew: :polew: :polew: PS.Czy ja wyjeżdżając jechałem pod prąd ,czy mi się tylko zdawało :decayed: :decayed: My tez tam pierwszy spot mielismy luzik ja ze 3 razy zjazd do tego parkingu minąłem :polew: :polew: :polew:
addassko Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 dzięki za spota Pany sorki ,że krótko ale musiałem do pracy uciekać miejscóweczka addassko następnym razem jak tłumaczysz czego mam szukać to nie mów ,ze mam szukać zielonego króliczka bo ich tam było od groma :polew: :polew: :polew: PS.Czy ja wyjeżdżając jechałem pod prąd ,czy mi się tylko zdawało :decayed: :decayed: My tez tam pierwszy spot mielismy luzik ja ze 3 razy zjazd do tego parkingu minąłem :polew: :polew: :polew: no fakt specyficzny
keżor Opublikowano 10 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2012 A wrzesień faktycznie z d.py w kalendarzu dlatego ja zostane przy sierpniu
Arturoo Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 btw tolek autko odpaliłeś po teście czujki "scyzorykiem" ?
akjam Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Też wreszcie dotarłem na chatę. i jak ? lepszy ten parking ? znalazł was seski ? przenosimy sie tam na całą zime ? prezesie :naughty:
Arturoo Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 stąd też może zmiana miejscówki :gwizdanie: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed:
akjam Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 a mnie coś jebią stawy A mnie nie. BTW Weź przykład z Kędziora i L4...
Miszka82 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 przypomniał mi sie kawał przychodzi żaba do lekarza i mówi: -panie doktorze cos mnie jebie w stawie na co doktor -podejrzewam raka
keżor Opublikowano 10 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2012 a mnie coś jebią stawy 3 stawy ?
akjam Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 przypomniał mi sie kawał przychodzi żaba do lekarza i mówi: -panie doktorze cos mnie jebie w stawie na co doktor -podejrzewam raka :polew: :polew: a mnie coś jebią stawy 3 stawy ? :naughty:
Miszka82 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 a mnie coś jebią stawy 3 stawy ? na razie dwa ale to pewnie kwestia czasu
akjam Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 a mnie coś jebią stawy 3 stawy ? na razie dwa ale to pewnie kwestia czasu Starość nie radość. :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi