Kędzior Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Max przestań pić bo wkońcu na spota niebędziesz mógł przyjechać hehehe (po pijaku się autem niejezdzi i plywać też niemożna) :polew:
Maxito Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Max przestań pić bo wkońcu na spota niebędziesz mógł przyjechać hehehe (po pijaku się autem niejezdzi i plywać też niemożna) :polew: :polew: i mnie na basen nie wpuścili/..... :thumbdown: :thumbdown:
Bulczas Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Zalogowałem się wcześniej na komórce w pracy Ja będę dziś i może kolega przyjedzie też :gwizdanie: Tak jak Keżor piszę lepiej się lata bo ulicach bokami
Maxito Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 najlepszy plac to jest "patelnia" , ale przy takim zmrożonym śniegu nie da sie już tam jeździć , ale w pierwszy śnieg jest wypasik , a tak to ja i tak wole po mieście polatać bokami jak popada dzis cały czas pada wieć nowy śnieg bedzie to może się da Zalogowałem się wcześniej na komórce w pracy Ja będę dziś i może kolega przyjedzie też :gwizdanie: Tak jak Keżor piszę lepiej się lata bo ulicach bokami też audi???
akjam Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Max przestań pić bo wkońcu na spota niebędziesz mógł przyjechać hehehe (po pijaku się autem niejezdzi i plywać też niemożna) :polew: :polew: i mnie na basen nie wpuścili/..... :thumbdown: :thumbdown: A co za bardzo pijany byłeś?
Maxito Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 akjam nie słuchaj kędziora coś mu się pozajączkowało nikt tu nie pije a basen był zamknięty wezmiesz to swoje radio czy je opierdoliłeś
Kędzior Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 też audi??? A4 Avant ciemna zieleń? :gwizdanie: Max nieściemniaj że basen o 14 jest zamknięty hehe przyznaj się że pijanych no sory podwpływem alkoholu niewpuszczają hehe
Bulczas Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Tak Kędzior to ten kolega co był wtedy pod realem :gwizdanie:
keżor Opublikowano 19 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2010 ale na patelni ludzie szaleli , potem te koleiny zamarzły , na to spadnie świeży śnieg to już w ogóle będzie dramat , ale możemy tam podskoczyć
Kędzior Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 ja dzisiaj nieszaleje, popatrze jak inni to robią
akjam Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 akjam nie słuchaj kędziora coś mu się pozajączkowało nikt tu nie pije a basen był zamknięty wezmiesz to swoje radio czy je opierdoliłeś W tym tygodniu mam je oddać ale nie wiem czy wezmę bo znowu siedzę w robocie i jak przyjade to prosto z pracy!
Maxito Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 ja dzisiaj nieszaleje, popatrze jak inni to robią wymiękasz ???? :mysli: przecież po 10 talary juz dostałeś ale pewnie połowe przepiłeś :polew: :polew: pijaku jeden ja sie zaszyłem i nie pije od 15min :polew: :polew:[br]Dopisany: 19 Styczeń 2010, 14:53_________________________________________________ akjam nie słuchaj kędziora coś mu się pozajączkowało nikt tu nie pije a basen był zamknięty wezmiesz to swoje radio czy je opierdoliłeś W tym tygodniu mam je oddać ale nie wiem czy wezmę bo znowu siedzę w robocie i jak przyjade to prosto z pracy! spoko [br]Dopisany: 19 Styczeń 2010, 14:54_________________________________________________rafał co ty taki milczący dziś jesteś z komóry napiepszasz
Kędzior Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 jakie talary czy ja o czymś niewiem? hehehe nieszaleję bo niechcę żeby mi rura całkowicię wyleciała hehehe bo się gdzieś poluzowała
Maxito Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 a co z ruskim dietetykiem obraził się na nas czy co ???[br]Dopisany: 19 Styczeń 2010, 14:55_________________________________________________ jakie talary czy ja o czymś niewiem? hehehe nieszaleję bo niechcę żeby mi rura całkowicię wyleciała hehehe bo się gdzieś poluzowała jaka rura masz wolne to zapitalaj to zrobić a nie marudzisz
Kędzior Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Misza reza dlatego mało na forum jest :>
Maxito Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Misza reza dlatego mało na forum jest :> co NOS zakłada do bolidu a krolu pewnie torta piecze !!! :gwizdanie: :gwizdanie:
keżor Opublikowano 19 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2010 Kędziorowicz , weź mi tą część dolotu na spota :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 mam ją cały czas przy sobię właśnie zapomniałem ci ostatnio jej dać później, sorki Max z tego co mi wiadomo to Miszka ostatnio zrobił kilka modów: pierwszy z nich to odśnieżenie auta :polew:
akjam Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Miszka Misza reza dlatego mało na forum jest :> co NOS zakłada do bolidu a krolu pewnie torta piecze !!! :gwizdanie: :gwizdanie: Miszka to chyba reza ale ogrzewanie w swoim nowym mieszkaniu... Krolu ma dziś urodzinY czy co?
Rekomendowane odpowiedzi