OKO Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 [br]Dopisany: 02 Luty 2012, 13:14_________________________________________________ śćpuny :gwizdanie:[br]Dopisany: 02 Luty 2012, 13:15_________________________________________________wypowiedzenie złożone czuję się jak młody bezrobotny bóg :kox: jak to Oko było ki ekałt Tak to JEST! :kox:[br]Dopisany: 02 Luty 2012, 16:06_________________________________________________ Beru rulez
Kędzior Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Oko a masz inna prace na oku czy dopiero bedziesz szukal?
OKO Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Oko a masz inna prace na oku czy dopiero bedziesz szukal? Mam już inna, podpisalem list intencyjny, jeszcze dwa miesiace na wypowiedzeniu BTW Nie stac mnie żeby być bezrobotnym w koncu mam 2.5tdi.
Kędzior Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Oko a masz inna prace na oku czy dopiero bedziesz szukal? Mam już inna, podpisalem list intencyjny, jeszcze dwa miesiace na wypowiedzeniu BTW Nie stac mnie żeby być bezrobotnym w koncu mam 2.5tdi. wiadomo v6
OKO Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Oko a masz inna prace na oku czy dopiero bedziesz szukal? Mam już inna, podpisalem list intencyjny, jeszcze dwa miesiace na wypowiedzeniu BTW Nie stac mnie żeby być bezrobotnym w koncu mam 2.5tdi. wiadomo v6 W ojdi nie powinno być normalnych silnikow, 4 cylindry i 12 zaworow to moze być w Golfie deawoo czy innym badziewiu :decayed:
Miszka82 Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Oko a masz inna prace na oku czy dopiero bedziesz szukal? Mam już inna, podpisalem list intencyjny, jeszcze dwa miesiace na wypowiedzeniu BTW Nie stac mnie żeby być bezrobotnym w koncu mam 2.5tdi. wiadomo v6 W ojdi nie powinno być normalnych silnikow, 4 cylindry i 12 zaworow to moze być w Golfie deawoo czy innym badziewiu :decayed:
Kędzior Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Oko a masz inna prace na oku czy dopiero bedziesz szukal? Mam już inna, podpisalem list intencyjny, jeszcze dwa miesiace na wypowiedzeniu BTW Nie stac mnie żeby być bezrobotnym w koncu mam 2.5tdi. wiadomo v6 W ojdi nie powinno być normalnych silnikow, 4 cylindry i 12 zaworow to moze być w Golfie deawoo czy innym badziewiu :decayed: lub w leonie
OKO Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Oko a masz inna prace na oku czy dopiero bedziesz szukal? Mam już inna, podpisalem list intencyjny, jeszcze dwa miesiace na wypowiedzeniu BTW Nie stac mnie żeby być bezrobotnym w koncu mam 2.5tdi. wiadomo v6 W ojdi nie powinno być normalnych silnikow, 4 cylindry i 12 zaworow to moze być w Golfie deawoo czy innym badziewiu :decayed: lub w leonie :ok: BTW Leon to za***isty samochod dla leszcza, co zawsze gaz wciska do konca a napina się że jezdzi z podlozona cegla
Bulik Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Oko a masz inna prace na oku czy dopiero bedziesz szukal? Mam już inna, podpisalem list intencyjny, jeszcze dwa miesiace na wypowiedzeniu BTW Nie stac mnie żeby być bezrobotnym w koncu mam 2.5tdi. wiadomo v6 W ojdi nie powinno być normalnych silnikow, 4 cylindry i 12 zaworow to moze być w Golfie deawoo czy innym badziewiu :decayed: lub w leonie :ok: BTW Leon to za***isty samochod dla leszcza, co zawsze gaz wciska do konca a napina się że jezdzi z podlozona cegla :polew: :polew: :polew: :polew:
Grisza79 Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 http://ekstrabladet.dk/sport/sport_paa_vrangen/article1701072.ece nie mam pytań.....
Miszka82 Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 http://ekstrabladet.dk/sport/sport_paa_vrangen/article1701072.ece nie mam pytań..... hehe
hubtychy Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 http://ekstrabladet.dk/sport/sport_paa_vrangen/article1701072.ece nie mam pytań..... cioty :sick3:
Grisza79 Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Co tu dzisiaj taka cisza ....... http://demotywatory.pl/3678422/Walentynku-juz-niedlugo
Rekomendowane odpowiedzi