Tzieland Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 teslic jagodzianek niestety nie bede sprzedawal a szkoda, bo pewnie niezly biznes by z tego byl ale bede chodzil z lodami po plazy szkoda, ze nie ma mnie w kato bo z checia bym wpadl na spocisza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baltazar Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 jak już pisałem Keżorowi skoro pierwszy spot na ślasku był w Tarnowskich Górach to dlaczego by tego nie powtórzyć? przy DK 11 (DK - Droga krajowa jakby tak ktoś znów miał pomylić z modelem ) jest restauracja http://aniazzielonegowzgorza.home.pl/mainpl.html jest dobrze widoczna więc ciężko nie trafić chyba że bardziej pasuje klimat piknikowy to lepiej w katosach z tego co widzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tzieland Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 przyejdzcie nad morze zrobic tego pierwszego spota slaskiego zapraszam z otwartymi ramionami, tylko namioty brac bo pokoi na razie brak a pogoda iscie letnie, ja sie opalam od samego ranca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 29 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 to 11ty każdemu pasuje co sie udziela?? bo mam zamiar powysyłać troche zaproszeń na PW i musze wiedzieć na 100% a miejsce to myśle że może być dolina, chociaż fajnie by było nad jakimś jeziorkiem , tylko nad chechłęm w TG będzie pewnie full ludzi , ja obacze jeszcze pare miejsc i do środy myśle coś wymyślimy i potem już tylko kampania reklamowa i robimy mega spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 Mnie chyba nie będzie bo już pojadę na działkę na tydzień.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tzieland Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 panowie ten watek cos chyba nie zyje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 29 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 żyje , żyje, właśnie wyedytowałem pierwszy post , zapisywać sie prosze i rzucać miejscami, dziś sobie pojeżdże i pooglądam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 Jak wszystko wypali to będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 Ja jestem chętny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość osetti Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 gdyby nie to, że mam termin na 10tego, to może i bym się pojawiła pozdrawiam i powodzenia Panie Rożek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 29 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 gdyby nie to, że mam termin na 10tego, to może i bym się pojawiła pozdrawiam i powodzenia Panie Rożek no to akurat , 11tego wpadniecie w trójke a co do miejsca to mam genialny pomysł, miejsce z którego nas nie wyrzucą, będziemy mieć kibelek(ukłon w kierunku pań) , prąd (muza itp) wielki gryll i takie tam, dogadam jeszcze szczegóły i wrzuce info i działamy ale będzie koksik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 siema, pisz mnie i jutro dam ci znac czy zabiore kobiete, bo jakas dziwna jest hehe, i jak tam Keżor oblookales miejscowe ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 29 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 Krolu , bierzesz dziołche? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 Krolu , bierzesz dziołche? Moja dziołcha się na mnie focha o gliwickie urodziny nie wiem czy jej przejdzie Zwykle jeździła więc może tak może nie, wiesz jak to z babami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viktor098 Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 szef ciekawe co za atrakcje przewidujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 29 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 a same niesamowite Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viktor098 Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 jo licza na odpalenie vaga na moim lapie z vistulom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 29 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 jo licza na odpalenie vaga na moim lapie z vistulom a to wpadniesz mam rozumieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viktor098 Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 29 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 som czy z rodzinką ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi