Miszka82 Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 chub - miałem turbo kable te co ten koleż z Bety miał wyglądały jak ze słupa wysokiego napięcia, ładowanie kilka minut i dopiero odpał, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubtychy Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Bo na tym to polega.Czym grubsze tym lepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 a gdzie tankujesz? bo ja i moja na shellu i zaczynam miec watpliwosci co do jakosc i paliwa :gwizdanie: ale jak bede "pewny" to sie dopiero dokladnie wypowiem na ten temat. sprawdz ten czujnik o ktorym ci mowilem juz kiedys :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 a gdzie tankujesz? bo ja i moja na shellu i zaczynam miec watpliwosci co do jakosc i paliwa :gwizdanie: ale jak bede "pewny" to sie dopiero dokladnie wypowiem na ten temat. sprawdz ten czujnik o ktorym ci mowilem juz kiedys :gwizdanie: odkąd mam problemy na shellu jutro wymiana świec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 a gdzie tankujesz? bo ja i moja na shellu i zaczynam miec watpliwosci co do jakosc i paliwa :gwizdanie: ale jak bede "pewny" to sie dopiero dokladnie wypowiem na ten temat. sprawdz ten czujnik o ktorym ci mowilem juz kiedys :gwizdanie: odkąd mam problemy na shellu jutro wymiana świec no wlasnie :gwizdanie: jak wyjezdze paliwo z shella jade na bp lub statoila ewentualnie na bliska tam gdzie praktycznie tankowalem caly czasprzed wymiana swiec podlacz go pod kompa, powinno wyjsc czy swiece sa ok czy nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 a gdzie tankujesz? bo ja i moja na shellu i zaczynam miec watpliwosci co do jakosc i paliwa :gwizdanie: ale jak bede "pewny" to sie dopiero dokladnie wypowiem na ten temat. sprawdz ten czujnik o ktorym ci mowilem juz kiedys :gwizdanie: odkąd mam problemy na shellu jutro wymiana świec no wlasnie :gwizdanie: jak wyjezdze paliwo z shella jade na bp lub statoila ewentualnie na bliska tam gdzie praktycznie tankowalem caly czasprzed wymiana swiec podlacz go pod kompa, powinno wyjsc czy swiece sa ok czy nie odkąd mam problemy na shellu nie zdążę pod kompa się podłączyć jutro na 8:30 jadę na wymianę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielom Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 przed wymiana swiec podlacz go pod kompa, powinno wyjsc czy swiece sa ok czy nie w jaki sposob ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 przed wymiana swiec podlacz go pod kompa, powinno wyjsc czy swiece sa ok czy nie w jaki sposob ? zapytaj dimana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 przed wymiana swiec podlacz go pod kompa, powinno wyjsc czy swiece sa ok czy nie w jaki sposob ? w normalny, podlaczasz i sprawdzasz.Miszka to szkoda bo tak to niewiadomo czy swiece dobrze grzaly czy zle, chyab ze ci to w jakis sposob sprawdzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 przed wymiana swiec podlacz go pod kompa, powinno wyjsc czy swiece sa ok czy nie w jaki sposob ? dokładnie podpinasz i pokazuje czy są walnięte :gwizdanie: bynajmniej ja tak miałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 przed wymiana swiec podlacz go pod kompa, powinno wyjsc czy swiece sa ok czy nie w jaki sposob ? w normalny, podlaczasz i sprawdzasz.Miszka to szkoda bo tak to niewiadomo czy swiece dobrze grzaly czy zle, chyab ze ci to w jakis sposob sprawdzi mniejsza o to będą nowe i c**j - zawsze to lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubtychy Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 A czy przypadkiem jak są walnięte świece nie żarzy się kontrolka od świec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 A czy przypadkiem jak są walnięte świece nie żarzy się kontrolka od świec z tego co mi wiadomo to niema tak latwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 A czy przypadkiem jak są walnięte świece nie żarzy się kontrolka od świec z tego co mi wiadomo to niema tak latwo jeśli tak jest to ja mam dobre świece ale też czytałem że mogą być j**nięte a gasną normalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubtychy Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 A czy przypadkiem jak są walnięte świece nie żarzy się kontrolka od świec z tego co mi wiadomo to niema tak latwo jeśli tak jest to ja mam dobre świece ale też czytałem że mogą być j**nięte a gasną normalnie W każdym bądź razie jak nie wiesz kiedy było coś z nimi robione to lepiej wymienić i mieć spokój.A w akumulator zaglądałeś po zakupie ? Może nie masz już w nim wody :gwizdanie: Tak przy okazji to gratki tego kroku.Teraz to masz dopiero przeebane :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 a gdzie tankujesz? bo ja i moja na shellu i zaczynam miec watpliwosci co do jakosc i paliwa :gwizdanie: ale jak bede "pewny" to sie dopiero dokladnie wypowiem na ten temat. sprawdz ten czujnik o ktorym ci mowilem juz kiedys :gwizdanie: odkąd mam problemy na shellu jutro wymiana świec no wlasnie :gwizdanie: jak wyjezdze paliwo z shella jade na bp lub statoila ewentualnie na bliska tam gdzie praktycznie tankowalem caly czasprzed wymiana swiec podlacz go pod kompa, powinno wyjsc czy swiece sa ok czy nie na VAGu raczej nic nie pokaże ( tak jest w B5, nie wiem jak w innych)[br]Dopisany: 05 Luty 2012, 22:34_________________________________________________ A czy przypadkiem jak są walnięte świece nie żarzy się kontrolka od świec z tego co mi wiadomo to niema tak latwo jeśli tak jest to ja mam dobre świece ale też czytałem że mogą być j**nięte a gasną normalnie ja miałem rok temu wszystkie wypalone i przy -15 odpalałem za drugi razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 aha bo tu nie pisałem Zaręczyłem się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 A czy przypadkiem jak są walnięte świece nie żarzy się kontrolka od świec nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 ja miałem rok temu wszystkie wypalone i przy -15 odpalałem za drugi razem no właśnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 BTW Miszka- nie miałeś wystarczającej ilości prądu w aku, on Ci aku podładował i zapaliłeś takie moje zdanie [br]Dopisany: 05 Luty 2012, 22:37_________________________________________________ ja miałem rok temu wszystkie wypalone i przy -15 odpalałem za drugi razem no właśnie masz dobre aku, to zawsze zapalisz :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi