Kędzior Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 aha bo tu nie pisałem Zaręczyłem się :facepalm:
Bulczas Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 aha bo tu nie pisałem Zaręczyłem się :facepalm: Podzielam :polew:
Miszka82 Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 BTW Miszka- nie miałeś wystarczającej ilości prądu w aku, on Ci aku podładował i zapaliłeś takie moje zdanie [br]Dopisany: 05 Luty 2012, 22:37_________________________________________________ ja miałem rok temu wszystkie wypalone i przy -15 odpalałem za drugi razem no właśnie masz dobre aku, to zawsze zapalisz :gwizdanie: ta ? to czemu jak np po 5 min ładowania kręcił i padał od zera i nie odpalał i dopiero za...10 razem załapał
Kędzior Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 BTW Miszka- nie miałeś wystarczającej ilości prądu w aku, on Ci aku podładował i zapaliłeś takie moje zdanie moja wczoraj niemogla odpalic furacza a ma nowy aku kupiony 60Ah, podpialem jej ten co ja mam 72Ah i odpalil odrazu takze jedziemy reklamowac akusia
Bulczas Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 BTW Miszka- nie miałeś wystarczającej ilości prądu w aku, on Ci aku podładował i zapaliłeś takie moje zdanie [br]Dopisany: 05 Luty 2012, 22:37_________________________________________________ ja miałem rok temu wszystkie wypalone i przy -15 odpalałem za drugi razem no właśnie masz dobre aku, to zawsze zapalisz :gwizdanie: ta ? to czemu jak np po 5 min ładowania kręcił i padał od zera i nie odpalał i dopiero za...10 razem załapał w 5 minut nie naładujesz aku
stanley Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 BTW Miszka- nie miałeś wystarczającej ilości prądu w aku, on Ci aku podładował i zapaliłeś takie moje zdanie [br]Dopisany: 05 Luty 2012, 22:37_________________________________________________ ja miałem rok temu wszystkie wypalone i przy -15 odpalałem za drugi razem no właśnie masz dobre aku, to zawsze zapalisz :gwizdanie: ta ? to czemu jak np po 5 min ładowania kręcił i padał od zera i nie odpalał i dopiero za...10 razem załapał nie bardzo rozumiem
Kędzior Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 BTW Miszka- nie miałeś wystarczającej ilości prądu w aku, on Ci aku podładował i zapaliłeś takie moje zdanie [br]Dopisany: 05 Luty 2012, 22:37_________________________________________________ ja miałem rok temu wszystkie wypalone i przy -15 odpalałem za drugi razem no właśnie masz dobre aku, to zawsze zapalisz :gwizdanie: ta ? to czemu jak np po 5 min ładowania kręcił i padał od zera i nie odpalał i dopiero za...10 razem załapał ja obstawiam aku i cos z paliwkiem
stanley Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 BTW Miszka- nie miałeś wystarczającej ilości prądu w aku, on Ci aku podładował i zapaliłeś takie moje zdanie moja wczoraj niemogla odpalic furacza a ma nowy aku kupiony 60Ah, podpialem jej ten co ja mam 72Ah i odpalil odrazu takze jedziemy reklamowac akusia może ma za mały "prąd rozruchowy" a w dieslu to jest najeażniejsze
Miszka82 Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 aha bo tu nie pisałem Zaręczyłem się :facepalm: aha bo tu nie pisałem Zaręczyłem się :facepalm: Podzielam :polew: jak nie miałam kasy na pierścionek też taki pisałem a tak na poważnie to normalna kolej rzeczy teraz będę se mógł kupić ten motor i B6 bez pierdolenia
Kędzior Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 Bulczas sorki ze dzisiaj nieprzywiozlem prostowinika ale pozno wrocilem i juz mi sie nie chcialo podjezdzac, przywioze ci go jutro chyba ze sie nie spieszy to we wtorek na spota
Miszka82 Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 BTW Miszka- nie miałeś wystarczającej ilości prądu w aku, on Ci aku podładował i zapaliłeś takie moje zdanie [br]Dopisany: 05 Luty 2012, 22:37_________________________________________________ ja miałem rok temu wszystkie wypalone i przy -15 odpalałem za drugi razem no właśnie masz dobre aku, to zawsze zapalisz :gwizdanie: ta ? to czemu jak np po 5 min ładowania kręcił i padał od zera i nie odpalał i dopiero za...10 razem załapał w 5 minut nie naładujesz aku wiem ale jak zasysasz prąd bezpośrednio z aku a nie przez kabel to chyba powinien odpalić[br]Dopisany: 05 Luty 2012, 22:44_________________________________________________nie ma co pier**lić jutro świece, do końca zimy Golf w garażu a Uli na dworze, przed zimą Golf do żyda i wyjebane
Bulczas Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 Bulczas sorki ze dzisiaj nieprzywiozlem prostowinika ale pozno wrocilem i juz mi sie nie chcialo podjezdzac, przywioze ci go jutro chyba ze sie nie spieszy to we wtorek na spota Nie będzie mnie raczej na spocie bo jestem trochę chory, to jak coś jutro jakoś
Kędzior Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 BTW Miszka- nie miałeś wystarczającej ilości prądu w aku, on Ci aku podładował i zapaliłeś takie moje zdanie moja wczoraj niemogla odpalic furacza a ma nowy aku kupiony 60Ah, podpialem jej ten co ja mam 72Ah i odpalil odrazu takze jedziemy reklamowac akusia może ma za mały "prąd rozruchowy" a w dieslu to jest najeażniejsze powinna miec 55Ah, a kupilismy 60Ah wiec prad rozruchowy tez wiekszy, wiec albo lipny aku (po 3nieudanych kreceniach rozladowal sie calkowicie) albo ma jakis lewy pobor pradu gdy auto jest wylaczone. ladowanie ma dobre bo dzisiaj sprawdzalem[br]Dopisany: 05 Luty 2012, 22:47_________________________________________________ Bulczas sorki ze dzisiaj nieprzywiozlem prostowinika ale pozno wrocilem i juz mi sie nie chcialo podjezdzac, przywioze ci go jutro chyba ze sie nie spieszy to we wtorek na spota Nie będzie mnie raczej na spocie bo jestem trochę chory, to jak coś jutro jakoś
Bulczas Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 Miszka jak masz aku padnięte i kable podpięte to może Ci robić zwarcie i nie dostaje takiego prądu jak powinien i nie zapali
stanley Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 bo to jest tylko golf.... [br]Dopisany: 05 Luty 2012, 22:50_________________________________________________a na poważnie, Miszka - moim zdaniem to nie wina paliwa :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 Miszka jak masz aku padnięte i kable podpięte to może Ci robić zwarcie i nie dostaje takiego prądu jak powinien i nie zapali czytaj ze zrozumieniem... napisałem, że jak podpiąłem aku z tej Beemki to też nie było różnicy więc nie było sensu katować tego akumulatora bo wtedy i Gólf i BeeMWe by padło i kaplica z resztą koleś kumaty szybko to ogarną - dostał 100zł i odpalił i taki był cel reszat newsów jutro choć od jutro upalam 500 [br]Dopisany: 05 Luty 2012, 22:53_________________________________________________ bo to jest tylko golf.... [br]Dopisany: 05 Luty 2012, 22:50_________________________________________________a na poważnie, Miszka - moim zdaniem to nie wina paliwa :gwizdanie: to jak wytłumaczysz to co napisałem Bulczasowi dla mnie to nie problem zmiana aku albo Forum
stanley Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 Miszka jak masz aku padnięte i kable podpięte to może Ci robić zwarcie i nie dostaje takiego prądu jak powinien i nie zapali czytaj ze zrozumieniem... napisałem, że jak podpiąłem aku z tej Beemki to też nie było różnicy więc nie było sensu katować tego akumulatora bo wtedy i Gólf i BeeMWe by padło i kaplica z resztą koleś kumaty szybko to ogarną - dostał 100zł i odpalił i taki był cel reszat newsów jutro choć od jutro upalam 500 chyba jesteś jeszcze zauroczony weekendem bo piszesz bardzo chaotycznie
Bulczas Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 Tak jak pisali gdyby paliwo zamarzło to mógłbyś kręcić do usranej śmierci. Po prostu jak koleś kręcił i kręcił to auto się rozgrzało trochę i zapalił.
Miszka82 Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 Miszka jak masz aku padnięte i kable podpięte to może Ci robić zwarcie i nie dostaje takiego prądu jak powinien i nie zapali czytaj ze zrozumieniem... napisałem, że jak podpiąłem aku z tej Beemki to też nie było różnicy więc nie było sensu katować tego akumulatora bo wtedy i Gólf i BeeMWe by padło i kaplica z resztą koleś kumaty szybko to ogarną - dostał 100zł i odpalił i taki był cel reszat newsów jutro choć od jutro upalam 500 chyba jesteś jeszcze zauroczony weekendem bo piszesz bardzo chaotycznie idę spać bo na tym forum nikt sie na niczym nie zna zobaczę co powie mój zaufany mechanik a nie banda amatorów [br]Dopisany: 05 Luty 2012, 23:00_________________________________________________ Tak jak pisali gdyby paliwo zamarzło to mógłbyś kręcić do usranej śmierci. Po prostu jak koleś kręcił i kręcił to auto się rozgrzało trochę i zapalił. taa a jak myślisz ile można kręcić na dobrym aku nim padnie ?
Bulczas Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 Miszka jak masz aku padnięte i kable podpięte to może Ci robić zwarcie i nie dostaje takiego prądu jak powinien i nie zapali czytaj ze zrozumieniem... napisałem, że jak podpiąłem aku z tej Beemki to też nie było różnicy więc nie było sensu katować tego akumulatora bo wtedy i Gólf i BeeMWe by padło i kaplica z resztą koleś kumaty szybko to ogarną - dostał 100zł i odpalił i taki był cel reszat newsów jutro choć od jutro upalam 500 chyba jesteś jeszcze zauroczony weekendem bo piszesz bardzo chaotycznie idę spać bo na tym forum nikt sie na niczym nie zna zobaczę co powie mój zaufany mechanik a nie banda amatorów Mechanik prawdę Ci powie [br]Dopisany: 05 Luty 2012, 23:01_________________________________________________ taa a jak myślisz ile można kręcić na dobrym aku nim padnie ? na pewno nie tyle żeby zapalił, bo potem robi już zwarcie
Rekomendowane odpowiedzi