Maxito Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Maxito no widziałem że jak od 120km/h z kreski pojechaliśmy to w moment Cię nie widziałem 150+ hp jakoś będzie na chwilę obecną myślę i z 340Nm? no ale odjechałeś mnie qwa ja musze jakiegoś chipa zapodać bo tak nie może być żeby mnie wszyscy objeżdzali :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 20 Styczeń 2010, 00:14_________________________________________________ Max - a masz do mnie po drodze ? Jak tak to sobie w piątek z 2 piwka strzele [br]Dopisany: 20 Styczeń 2010, 00:07_________________________________________________ kurw* jestem tak pojedzony że masakra chyba zaraz pękne hehehehe ja już sącze 3 tyskie, jutro wolne to trzeba korzystac z życia Ja mam pół bagażnika i ciasto :kox: krolu nie ma sprawy może jeszcze z nami stanley pojedzie bo też ma wolne hehe moj pierwszy spot w SG i jeszcze przyjade za pasazera i nie swoim wozem stanley a gdzie ty w katosach mieszkasz ul. Sokolska więcej nie napiszę, bo Krolu podrzuci mój adres do Maka i będzie wszystko na mnie no to spox ty też jesteś po drodze no może nie do końca ale damy rade [br]Dopisany: 20 Styczeń 2010, 00:25_________________________________________________ ide spac 3m sie
Maxito Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 a kędziorka gdzie znowu wcieło drina je.... i pewnie ze stołka go zwaliło :polew:
stanley Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 a jak jest z tymi airbagami? ciekaw jestem kto wygra zakład Akjam vs. Diman :gwizdanie: [br]Dopisany: 20 Styczeń 2010, 00:27_________________________________________________ a kędziorka gdzie znowu wcieło drina je.... i pewnie ze stołka go zwaliło :polew: coś ostro modzi tego drina [br]Dopisany: 20 Styczeń 2010, 00:27_________________________________________________żona poszła spać :gwizdanie: dawać jakieś babki
Maxito Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 a o co się założyli co im tam znowu nie dział ta kędzior jednego drina rypnął i usnął mówie ci
stanley Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Stanley jaki zakład :gwizdanie: ? jeżeli masz niezapięte pasy to czy airbagi wystrzelą czy nie ( chlopaki sprecyzowali, że chodzi o model B7) Akjam twierdzi ze wystrzelą Diman, że nie wystrzelą
Kędzior Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 ok chwilke mnie niebyło już jestem hehe steskniliście się hehe [br]Dopisany: 20 Styczeń 2010, 00:32_________________________________________________Max ja żebym padł to jeden drin to trochę mało no chyba że jakiś konkretny z 2litrowy hehe
diman Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 ja im nie dałem adresu :gwizdanie: W takim razie, to tylko Miszka,Stanley, Max, Diman, Kanar i Piterra znają mój adres :gwizdanie: [br]Dopisany: 20 Styczeń 2010, 00:35_________________________________________________ Stanley jaki zakład :gwizdanie: ? jeżeli masz niezapięte pasy to czy airbagi wystrzelą czy nie ( chlopaki sprecyzowali, że chodzi o model B7) Akjam twierdzi ze wystrzelą Diman, że nie wystrzelą no oczywiscie ze ja
Maxito Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 ok chwilke mnie niebyło już jestem hehe steskniliście się hehe [br]Dopisany: 20 Styczeń 2010, 00:32_________________________________________________Max ja żebym padł to jeden drin to trochę mało no chyba że jakiś konkretny z 2litrowy hehe oj nie przechwalaj mi się tu ile ty to nie potrafisz wyżłopać dwa góra trzy i leżysz jak opos
SoMeS Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Stanley jaki zakład :gwizdanie: ? jeżeli masz niezapięte pasy to czy airbagi wystrzelą czy nie ( chlopaki sprecyzowali, że chodzi o model B7) Akjam twierdzi ze wystrzelą Diman, że nie wystrzelą w żadnym aucie grupy VAG nie wystrzelą dla potwierdzenia miałem strzały ostre wcześniej nie bitymi: A4 B5, Passat B5 FL, A6 C5, A3 2006r, starsza beja 5
OKO Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Ale przez już tego spamu natworzyliście! Dzięki za spota Panowie i Panie. Kędzior wystrzeliłeś na światłach jak szalony. U mnie się pewnie z 1mm bierznika zdarł a nie ruszyłem, na liczniku szalestwo a w rzeczywistości stoje w miejscu. QUATTRO RULEZ
SoMeS Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 w żadnym z wymienionych wypadków nie strzeliła poducha jak pasy były nie zapięte
Kędzior Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 ok chwilke mnie niebyło już jestem hehe steskniliście się hehe [br]Dopisany: 20 Styczeń 2010, 00:32_________________________________________________Max ja żebym padł to jeden drin to trochę mało no chyba że jakiś konkretny z 2litrowy hehe oj nie przechwalaj mi się tu ile ty to nie potrafisz wyżłopać dwa góra trzy i leżysz jak opos a ty już musisz wypeplać prawdę chciałem się trochę poprzechwalać ehehe szkoda że niejade z wami na ogolnopolskiego
stanley Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Stanley jaki zakład :gwizdanie: ? jeżeli masz niezapięte pasy to czy airbagi wystrzelą czy nie ( chlopaki sprecyzowali, że chodzi o model B7) Akjam twierdzi ze wystrzelą Diman, że nie wystrzelą w żadnym aucie grupy VAG nie wystrzelą dla potwierdzenia miałem strzały ostre wcześniej nie bitymi: A4 B5, Passat B5 FL, A6 C5, A3 2006r, starsza beja 5 tez mysle ze nie wystrzela :> przez to w schowkach jest zamek zeby go przekrecic gdy do przodu wpinamy np fotelik dla dziecka, ktory jest zapinany pasami
diman Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Stanley jaki zakład :gwizdanie: ? jeżeli masz niezapięte pasy to czy airbagi wystrzelą czy nie ( chlopaki sprecyzowali, że chodzi o model B7) Akjam twierdzi ze wystrzelą Diman, że nie wystrzelą w żadnym aucie grupy VAG nie wystrzelą dla potwierdzenia miałem strzały ostre wcześniej nie bitymi: A4 B5, Passat B5 FL, A6 C5, A3 2006r, starsza beja 5 tez jestem tego zdania ale cza bedzie to u jakiegos fachowca sprawdzic
Maxito Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Stanley jaki zakład :gwizdanie: ? jeżeli masz niezapięte pasy to czy airbagi wystrzelą czy nie ( chlopaki sprecyzowali, że chodzi o model B7) Akjam twierdzi ze wystrzelą Diman, że nie wystrzelą poiem ci że też coś słyszałem o tym że jak nie masz zapiętych pasków to poduchy nie strzelają przecież byłu takie przypadki że ktoś nie przeżył wypadku bo poduszka go zabiła albo dobiła, więc tu się mogę zgodzić z dimanem Uwaga - podczas pisania wysłano 5 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość? szleństwo istne Uwaga - podczas pisania wysłano nową odpowiedź, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość?
SoMeS Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Stanley jaki zakład :gwizdanie: ? jeżeli masz niezapięte pasy to czy airbagi wystrzelą czy nie ( chlopaki sprecyzowali, że chodzi o model B7) Akjam twierdzi ze wystrzelą Diman, że nie wystrzelą w żadnym aucie grupy VAG nie wystrzelą dla potwierdzenia miałem strzały ostre wcześniej nie bitymi: A4 B5, Passat B5 FL, A6 C5, A3 2006r, starsza beja 5 tez mysle ze nie wystrzela :> na 1000%
Rekomendowane odpowiedzi