A4 Mario Opublikowano 6 Marca 2012 Opublikowano 6 Marca 2012 Dzięki za spota.. frekwencja dopisała ... Arturro czemu nie pojechałeś za nami na A4 i A1 tylko jakos prosto koło SCC a potem doleciałeś na zjeździe na A1 ... ???
nikaa Opublikowano 6 Marca 2012 Opublikowano 6 Marca 2012 http://kontakt24.tvn.pl/temat,samochod-dostawczy-przewrocil-sie-na-pieszego,37810.html?categoryId=2
addassko Opublikowano 6 Marca 2012 Opublikowano 6 Marca 2012 http://kontakt24.tvn.pl/temat,samochod-dostawczy-przewrocil-sie-na-pieszego,37810.html?categoryId=2 ktos znajomy ??
stanley Opublikowano 6 Marca 2012 Opublikowano 6 Marca 2012 za spocika ---------- Post added at 22:10 ---------- Previous post was at 22:09 ---------- lipa mocno pojechał czy da się zrobić bez malowania ? nie no bez malowania się nie obejdzie i blacha pogięta więc cza będzie pewnie szpachlować a tego nie chce wiec nowe drzwi się chyba szykują Diman, gdzie jest sprawca ubezpieczony ? Chcesz to oddaj do ASO
Arturoo Opublikowano 6 Marca 2012 Opublikowano 6 Marca 2012 dzięki za spocika Dzięki za spota.. frekwencja dopisała ... Arturro czemu nie pojechałeś za nami na A4 i A1 tylko jakos prosto koło SCC a potem doleciałeś na zjeździe na A1 ... ??? musiałem sobie fajki jeszcze zorganizować gdzieś na mieście bo mi się skończyły jak do Was jechałem ######################### Adrenalina & stanley dzięki bardzo za podarek ,dziewuchy śpią więc dopiero jutro będzie pisk na chałupie mam nadzieję ,że nie z powodu mojego wieczornego powrotu ---------- Post added at 22:44 ---------- Previous post was at 22:42 ---------- PS.Mam nadzieję ,że Ala wybaczy
stanley Opublikowano 6 Marca 2012 Opublikowano 6 Marca 2012 dzięki za spocika Dzięki za spota.. frekwencja dopisała ... Arturro czemu nie pojechałeś za nami na A4 i A1 tylko jakos prosto koło SCC a potem doleciałeś na zjeździe na A1 ... ??? musiałem sobie fajki jeszcze zorganizować gdzieś na mieście bo mi się skończyły jak do Was jechałem ######################### Adrenalina & stanley dzięki bardzo za podarek ,dziewuchy śpią więc dopiero jutro będzie pisk na chałupie mam nadzieję ,że nie z powodu mojego wieczornego powrotu ---------- Post added at 22:44 ---------- Previous post was at 22:42 ---------- PS.Mam nadzieję ,że Ala wybaczy nie ma sprawy, może Wam się coś przyda Ala już zapomniała....
Arturoo Opublikowano 6 Marca 2012 Opublikowano 6 Marca 2012 PS.Mam nadzieję ,że Ala wybaczy Ala już zapomniała.... no to
akjam Opublikowano 6 Marca 2012 Opublikowano 6 Marca 2012 Dzięx za miłe spotkanko. Dopero teraz dotarłem bo byłem jescze u kumpla. Leciał Wojewódzki - Nowy Odcinek z Żewłakowem i Detektywem Rambo Rutkowskim... :polew:
diman Opublikowano 7 Marca 2012 Opublikowano 7 Marca 2012 za spocika---------- Post added at 22:10 ---------- Previous post was at 22:09 ---------- lipa mocno pojechał czy da się zrobić bez malowania ? nie no bez malowania się nie obejdzie i blacha pogięta więc cza będzie pewnie szpachlować a tego nie chce wiec nowe drzwi się chyba szykują Diman, gdzie jest sprawca ubezpieczony ? Chcesz to oddaj do ASO jeszcze nie wiem gdzie jest ubezpieczony bo kartkę z nr tel. znalazłem za szybą dopiero jak wracałem do domu i ugadaliśmy się na dzisiaj rano
akjam Opublikowano 7 Marca 2012 Opublikowano 7 Marca 2012 za spocika---------- Post added at 22:10 ---------- Previous post was at 22:09 ---------- lipa mocno pojechał czy da się zrobić bez malowania ? nie no bez malowania się nie obejdzie i blacha pogięta więc cza będzie pewnie szpachlować a tego nie chce wiec nowe drzwi się chyba szykują Diman, gdzie jest sprawca ubezpieczony ? Chcesz to oddaj do ASO jeszcze nie wiem gdzie jest ubezpieczony bo kartkę z nr tel. znalazłem za szybą dopiero jak wracałem do domu i ugadaliśmy się na dzisiaj rano To dobrze, że na tyle uczciwy i zostawił kartkę z namiarami. Szacun jak nic! Większość by to pierdooliła i pojechała...
Arturoo Opublikowano 7 Marca 2012 Opublikowano 7 Marca 2012 za spocika---------- Post added at 22:10 ---------- Previous post was at 22:09 ---------- lipa mocno pojechał czy da się zrobić bez malowania ? nie no bez malowania się nie obejdzie i blacha pogięta więc cza będzie pewnie szpachlować a tego nie chce wiec nowe drzwi się chyba szykują Diman, gdzie jest sprawca ubezpieczony ? Chcesz to oddaj do ASO jeszcze nie wiem gdzie jest ubezpieczony bo kartkę z nr tel. znalazłem za szybą dopiero jak wracałem do domu i ugadaliśmy się na dzisiaj rano To dobrze, że na tyle uczciwy i zostawił kartkę z namiarami. Szacun jak nic! Większość by to pierdooliła i pojechała... No nie często się człowiek spotyka z taką postawą sprawcy :notworthy:
akjam Opublikowano 7 Marca 2012 Opublikowano 7 Marca 2012 No na prawdę szacun! Gdyby wszyscy tacy byli... BTW Ale kapeluszy się tu narobiło!
Rekomendowane odpowiedzi