addassko Opublikowano 19 Marca 2012 Opublikowano 19 Marca 2012 :hi: no za 4 dni o tej porze bedzie :banan:
A4 Mario Opublikowano 19 Marca 2012 Opublikowano 19 Marca 2012 i wy***ali nas na koniec :grin: Chłopie nie przejmuj się ... i tak wiadomo że bedziemy razem balować ...
danielom Opublikowano 19 Marca 2012 Opublikowano 19 Marca 2012 i wy***ali nas na koniec :grin: Chłopie nie przejmuj się ... i tak wiadomo że bedziemy razem balować ... Nie przejmuje sie coś Ty, tylko smiesznie ostatnie pietro i ostatni pokoj z listy ja tam i tak podchodze do tego, ze pokoj to juz do spania tylko jak sie zabije jak gwozdz
stanley Opublikowano 20 Marca 2012 Opublikowano 20 Marca 2012 ---------- Post added at 08:05 ---------- Previous post was at 08:04 ---------- Siema kto się dziś melduje ? no raczej
tomaszstn Opublikowano 20 Marca 2012 Opublikowano 20 Marca 2012 Witam. Ciekaw jestem czy Gliwice zechcą Was odwiedzić
Miszka82 Opublikowano 20 Marca 2012 Opublikowano 20 Marca 2012 Witam. Ciekaw jestem czy Gliwice zechcą Was odwiedzić raczej powinno paść pytanie czy Katowice wyrażają zgodę żeby je Gliwice odwiedziły
A4 Mario Opublikowano 20 Marca 2012 Opublikowano 20 Marca 2012 Witam. Ciekaw jestem czy Gliwice zechcą Was odwiedzić raczej powinno paść pytanie czy Katowice wyrażają zgodę żeby je Gliwice odwiedziły Te lalusiowaty... nie kazdy chce ogladac geja w fiacie 500 ... :polew::polew::polew::polew::polew::polew:
Miszka82 Opublikowano 20 Marca 2012 Opublikowano 20 Marca 2012 Witam. Ciekaw jestem czy Gliwice zechcą Was odwiedzić raczej powinno paść pytanie czy Katowice wyrażają zgodę żeby je Gliwice odwiedziły Te lalusiowaty... nie kazdy chce ogladac geja w fiacie 500 ... :polew::polew::polew::polew::polew::polew: każdy nie ale Ty na pewno
A4 Mario Opublikowano 20 Marca 2012 Opublikowano 20 Marca 2012 Witam. Ciekaw jestem czy Gliwice zechcą Was odwiedzić raczej powinno paść pytanie czy Katowice wyrażają zgodę żeby je Gliwice odwiedziły Te lalusiowaty... nie kazdy chce ogladac geja w fiacie 500 ... :polew::polew::polew::polew::polew::polew: każdy nie ale Ty na pewno :decayed::decayed:
Miszka82 Opublikowano 20 Marca 2012 Opublikowano 20 Marca 2012 a wręcz potwierdził on jest jak Tysio i Woli
A4 Mario Opublikowano 20 Marca 2012 Opublikowano 20 Marca 2012 yebany, nie zaprzeczył Natury nie oszukasz ziommmm ... :polew::polew: A widok Miszki zawsze bezcenny ... :grin::grin: szkoda tylko że do BT nie jedzie ...
Rekomendowane odpowiedzi